Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:46® pupak
-
Sander> nejhorsi je ze je pravdivy . . . von se toulik tady dela ale veme vsechno mira nemira . . .
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:44® Sander
-
pupak > velice povedený seriál!
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:28® pupak
-
Ze zacatku se chtel duverivemu a charakternimu rybari zalibit, ale pak vysla pravda najevo, kdyz mu vypadlo z batohu modne pstruhu, ktere upytlacil na krasnem malem potucku. Od te doby nikdo nechytil v krasnem malem potucku ani mrenku vsechno upytlacil Toulohnup a nacpal si s tim doma mrazak.
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:25® pupak
-
Avsak nestesti jak uz to byva nechodi po horach ale po lidech, daleko az skoro v Asii zil zly cernokneznik Tulohnup a ten zavidel sikovnemu rybari jak hezke dela muchy a jak umi chytat ryby a proto se jednoho dne vypravil a prijel do udoli na navstevu.
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:24® pupak
-
Potucek byl plny pstruhu, a rybar byl strasne sikovny, vazal prekrasne muchy a ne ne chytal prekrasne pstruhy.
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:23® pupak
-
A v nem pernikova chaloupka s vyhledem na maly cisty a krasny potucek a v ni bydlel sikovny rybar, ktereho kamaradi milovali jezdili k nemu a rikali mu Pupik.
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:21® pupak
-
Za sedmero horami a sedmero rekami bylo jedno male krasne udoli.
- Pondělí 5. února 2007 v 17:42@ ???
-
ešte k pošvatkám -toto používam pri kladení vajíčok, zdvihne sa po tom aj veľký pstruh, ktorý inak sa na hladinu ani nepozrie…
- Pondělí 5. února 2007 v 17:35® Dědek
-
Firetiger> jj, pěkné kolečko, taky zbrojím a zítra si ho jdu vyzvednout
- Pondělí 5. února 2007 v 17:24® drozďák
-
Whiskey chlastaj v Americe. Klasika by byla tatam. Navíc klasici ve Skotsku oblékají pouze praktické lehké vesty z ovčí kůže.
- Pondělí 5. února 2007 v 17:18® Firetiger
-
Rici> máš samozřejmě pravdu, slušela by se
Hedvábnou šňůru mám v merku, ale zatím mě odrazuje kombinace vysoké ceny a pracné údržby. Počítám s ní ve fázi dva, tipuju to tak na podzim.
- Pondělí 5. února 2007 v 17:09® Rici
-
Firetiger: Když už jdeš po tý klasice, tak doufám, že ten klasický prut s klasickým kolečkem osadíš klasickou paličkovanou šňůrou! dále, nebudeš hyzdit tuto sladěnou sestavu goráčovejma gaťama, vestou a reklamní kšiltovkou! Doufám, že půjdeš do tvídu, podkolenek a bekovky. To vše podtrhnuté lulkou a lahví vybrané whiskey na piknikovém ratanovém stolečku se stejně vyvedenými křesílky!
- Pondělí 5. února 2007 v 16:58® modrak
-
lucioperce69: Nevím, já mouchy nekupuju. Mouchy ani neprodávám, páč vázat víc jak tři kousky od jednoho vzoru za večer je pro mě neuvěřitelně nudná záležitost a hlavně na to musím mít náladu. Což takhle začít sám vázat. Nejhorší je najít odvahu a ořezat prvních 1000 vlastních kousků. Pak už to jde celkem dobře a nakonec zjistíš, že ten samotný lov ryb není až tak důležitý. :o) Místo fantazie je tu web, úplně nejlevnější vázací set pořídíš kolem 500,– a pak už jen vázat, vázat, vázat .......
- Pondělí 5. února 2007 v 16:54® lucioperce69
-
Firetiger: to věřim občas mam takovy cukaní že bych si snad mohl zkusit navázat vlastní mušku ale nemám na to ani pomůcky ani zkušenosti a to nejhorší ja nemam hlavně fantazii
- Pondělí 5. února 2007 v 16:48® Firetiger
-
lucioperce69> mouchy nekupuj, mouchy vázej – každá ryba Tě zahřeje dvojnásob
Navíc budeš místo sortimentu rybářského krámu svázán jen svojí fantazií a šikovností, kterým se meze nekladou.
- Pondělí 5. února 2007 v 16:39® lucioperce69
-
modrak: tak takhle ta muška co sem tam navázal nevypadala, ale věřim že to bude tutovka zase tak v polovině dubna na ně razim PS: nevíte estli se dá sehnat na pultech obchodů??? A nebo kolik by stála rukou modrakovou vytvořená je to opravdu dokonaká imitace :-/
- Pondělí 5. února 2007 v 16:31® parmenides
-
Firetiger: Na lehky trojkovy prut by ti stacila moje krasna a lehka seda umelohmotna Milfa a ne tezky Hardy ty voe, to bys uz mel vedet
- Pondělí 5. února 2007 v 16:09® Firetiger
-
Parmenídes> a Ty bys na krásný nový prut klasického střihu strčil umělohmotné kolečko? Fujky fuj, oškliváku! Bude Hardy Featherweight, i kdyby na chleba nebylo a fotra věšeli… A jestli s druhým takovým potkám někoho u nás na řece, tak bude synem smrti.
S Tvým peřím tedy nepočítám. Objednávej dnes a objednávej rychle, vypadá to, že sajt mají zrovna nahoře, což je poměrně nezvyklé - Pondělí 5. února 2007 v 15:59® parmenides
-
Firetiger: ok, delam ji tedy sam … jses ňáké moc vybíravé – nemuzes mit normalni kolecko pro plebs …
- Pondělí 5. února 2007 v 15:40® parmenides
-
Modrak: at ti je utechou: kde neni zalobce, neni ani soudce
)
- Pondělí 5. února 2007 v 15:37® modrak
-
parmenides: Ne, je z Biolibu. Doufám, že to nebude průser ohledně autorských práv. Firetiger: Barvený bažantí ocas.
- Pondělí 5. února 2007 v 15:35® parmenides
-
Modrak: toho hmyzaka si fotil ty? Nemas to ve vetstim rozliseni???? Moc pekne foto.
- Pondělí 5. února 2007 v 15:35® parmenides
-
Firetiger: vlastne jsem si uvedomil, ze na mne nemas – muj osobak: Losos atlanticky, 86 cm, 26.6.2006 Makro Průhonice
))
- Pondělí 5. února 2007 v 15:35® Firetiger
-
Modrak: pěkný bibio, jeden dotaz – z čeho jsou ty nožičky? Vypadá to jak bažant, ale ta barva…
- Pondělí 5. února 2007 v 15:34® parmenides
-
Firetiger: vlastne jsem si uvedomil, ze na mne nemas – muj osobak: Losos atlanticky, 86 cm, 26.6.2006 Makro Průhonice
))
- Pondělí 5. února 2007 v 15:33® Firetiger
-
parmič> peří není, protože ti lůzři 1) mají web pořád dole a 2) stahli z nabídky kolečko, kvůli kterému jsem celou objednávku dělal. Vstoupil jsem do fáze vyjednávání a uvidím co z nich vypadne, ale bez kolečka objednávku nedělám.
- Pondělí 5. února 2007 v 15:33® modrak
-
lucioperce69: Můj oblíbený vzor. U nás nejlíp funguje v době květu lip. Vázací postup je popsaný u konkurence.
- Pondělí 5. února 2007 v 15:32® parmenides
-
Modrak: to Bibio – to je tvoje fotka?
- Pondělí 5. února 2007 v 15:29® lucioperce69
-
fakt sem nic podobnýho ete nezažil bylo to famozní
- Pondělí 5. února 2007 v 15:29® lucioperce69
-
jj tak to je ona taky máš s tim zkušenosti????