Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 2. února 2007 v 16:24® modrak
modrak

parmenides: Rychlá inspirace. Vlevo Peacock reverse wings caddis a vedle Bombus lucorum morpha Sylvilagus (je dělanej z králíka) :o)))

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img10946.jpg
Pátek 2. února 2007 v 16:18® parmenides

modrak: diky, docela si to umim predstavit. Nemas foto? Pekne jsou navazany v Entomologii – varianty s CDC a se srncem

Pátek 2. února 2007 v 16:12® modrak
modrak

parmenides: Vlastní nemám a cizí sem dávat raději nebudu. Já to vážu jako žlutého chrostika a u samice dám na prdel kousek čeveného nebo vínového dabingu. U samce dva žluté štěty, třeba biots. Křídla neštípat, nebo jenom špičky a místo rozdělení pojistit proti roztržení kapkou laku nebo vteřiňáku. Tykadla směřujou vpřed a dělám je kratší asi poloviční než u chrostíka. Možná je to celý blbě, ale mě se takhle udělaná moucha prostě líbí.

Pátek 2. února 2007 v 15:57® parmenides

modrak: pokud mas fotku nejake pekne posvatky tak ji sem hod, prosim, docela si mne inspiroval tim kridlem u toho bibia marci, dnes tak chci zkusit navazat yellow sally

Pátek 2. února 2007 v 15:55® modrak
modrak

rarach: Mě je to jedno, já se spokojím s XP. Jedna dcera mi úplně stačí. Alespoň mám večer víc času na vázání a nerozptyluji se kravinami jako Chlapi. :o))))) okoun 1: Já umím prd, akorát tu dělám ramena. rarach: Protože to vymysleli angláni, podobně jako to divný počítání v tenise. Nebo se pletu?

Pátek 2. února 2007 v 15:53® EDDY

Tak co … coapk je nového … delší dobu jsem se tu neukázal,… :-) tak nějak nejsem moc v obraze a pročítat xxx pčíspěvků se mě moc nece pač jsem od přírody linej :-)

Pátek 2. února 2007 v 15:52® rarach

Modrák:Jestli pak víš proč je 12 háček, větší než 16.muhehehe

Pátek 2. února 2007 v 15:51® okoun 1
okoun 1

modrak> přišel jeden blbej a uklidnil to tu:-) ?!Kua chtěl bych už umět aspoň polovic co Vy:-(( Kua to ještě bude nervů.....:-))

Pátek 2. února 2007 v 15:50® rarach

Modrák :XP je mrtvola, takovýho by jsi asi nechtěl. Těď se měří chlapi Vistou nebo Z-Axisem. Ty jsi furt pozadu jak Havran-pírko.

Pátek 2. února 2007 v 15:48® modrak
modrak

All: A už se zase perou. Pánové to jste muškaři. Styďte se. Jděte na toaletu, přeměřte si navzájem svá XPčka a bavte se o odstínu podzimních jepic na horní Vltavě nebo na nějaké jiné podobně ušlechtilé téma! Fuj, Fuj, Fuj. Chováte se přesně dle mužské básně. okoun 1: no konečně normální téma. Sláva. :o)

Pátek 2. února 2007 v 15:47® okoun 1
okoun 1

parmenides> Dškuji ti :-P

Pátek 2. února 2007 v 15:45® parmenides

okoun: je to tak, v haccich je 12 vetsi nez 16

Pátek 2. února 2007 v 15:44® parmenides

Firetiger: jo, ted dela, ze nic, ja muzikant… mel bys mu omezit prisun knizek, treba by se napravil :-))

Pátek 2. února 2007 v 15:43® okoun 1
okoun 1

pánové jak to je s označením háčků…např.12je větší než 16???ať nejdu do obchodu uplně hloupej:-)) )Do jaké velikosti háčku to de na lipany a pstruhy

Pátek 2. února 2007 v 15:37® Firetiger
Firetiger

Parmič: a měl bys pravdu :-) ale podařilo se nám ho zkorumpovat literaturou a tak bude taktně mlčet :-))

Pátek 2. února 2007 v 15:36® rarach

Co takhle, kdyby se jmenoval Ivo, myslím že dnes prodává knihy doopravdy.

Pátek 2. února 2007 v 15:36® parmenides

Pupak: typoval bych to na Moolise… jiny by nevymyslel takovou ptakovinu :-( (

Pátek 2. února 2007 v 15:34® Firetiger
Firetiger

Bouvard: tu jsem brachu, spěchám Ti ku pomoci…

All: ste banda! Takhle se navážet do chudáka Parmenída, který se neprovinil ničím jiným než že všemu rozumí! Styďte se! Dostávám z vás komplex vícecennosti 9-)

Pátek 2. února 2007 v 15:34® parmenides

ZN: co to je „obyčejný prodavač“??? To je jako „bežny praci prašek“… ten taky jeste nikdo nikdy nevidel…Koukej mu dat jmeno!

Pátek 2. února 2007 v 15:34® pupak

pro objasneni prezdivka vznikla loni v podskalsky a tak se nam libila, ze sme se museli na oslavu zase prdnout . . . autora prezdivky neprozradim, on se k autorskejm pravum prihlasi sam:-)) ))

Pátek 2. února 2007 v 15:34® rarach

Parmič: na netu ho nehledej, ten zase spí v knihovně.

Pátek 2. února 2007 v 15:30® parmenides

Firetiger: kurva Pecuchet, kde jsi, valcim tady sam proti zdatne presile :-)) )

Pátek 2. února 2007 v 15:30® parmenides

pupak: grrrr ty smejde :-)

Pátek 2. února 2007 v 15:25® pupak

vsichni ste mimo Bouvard je parmic:-)) ))

Pátek 2. února 2007 v 15:23® parmenides

medved: a ja som ťa mal za slusneho človeka…

Pátek 2. února 2007 v 15:22® parmenides

medved: aj ty Brutus??? 8-(

Pátek 2. února 2007 v 15:20® Medvěd
Medvěd

ZN:povedený obrázek.Při předchozích zveřejněních jsi ty jména vymazal?Takhle to vypadá jako originál.

Pátek 2. února 2007 v 15:19® parmenides

HaD: udelej si tady poradek, nejaky ZN tady upravuje autorske kresby, aniz by mel na to svoleni autora, pozor aby po tobe nekdo nevymahal skodu… ale osobne bych ti doporucil to tady trochu promaznout :-)) )

Pátek 2. února 2007 v 15:16® parmenides

asi napisu sefredaktorovi stiznost, takova drzost !!!

Pátek 2. února 2007 v 15:14® parmenides

ZN: tak to je povedeny… Firetiger: co s tim provedem?