Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 2. února 2007 v 11:21® mdx
-
modrak> Jasně,já věděl že se na to někdo chytí.Lucku neznám.
- Pátek 2. února 2007 v 11:14® Firetiger
-
modrak: děkuji za rady o stahování pernaté zvěře; pobavil jsi mě na půlku dne a potvrdil mi doměnku, že některé věci je lepší si koupit
- Pátek 2. února 2007 v 10:58® modrak
-
mdx: Kdo? Ta moucha? ZN: Was ist das? Připadá mi to jako nějaká dentální pumpa nebo co. I speak only English a pa rusky (němnožko).
- Pátek 2. února 2007 v 10:47® mdx
-
modrak> Já vim,vždyť jsem psal že je pěkná.
- Pátek 2. února 2007 v 10:44® ZN
-
modrák: jak to vypadá? Pumperdentlich.
- Pátek 2. února 2007 v 10:41® lucka
-
mdx>hmm tak jj.dik
- Pátek 2. února 2007 v 10:39® modrak
-
ZN: Nevím. Já mám jen MPčko, takže netuším jak to dnes na P vypadá s megapotočákama. :o) mdx: Tady nejde o protihrot ale o můru. lucka: Vypadá dobře.
- Pátek 2. února 2007 v 10:39® mdx
-
lucka> Tak peán nebo kleštičky a zamáčknout.Já to dělám taky tak.
- Pátek 2. února 2007 v 10:29® lucka
-
mdx>Nic toho si nevsimej
Nic jineho pri ruce nebylo.
- Pátek 2. února 2007 v 10:28® mdx
-
lucka> Pěkný,co ten protihrot?
- Pátek 2. února 2007 v 10:26® ZN
-
modrák: já ti nevím, ale myslím, že poprvé. Ostatně, kolikrát a na co potřebuješ mušku na zednické kramli. Byl v tom grif
- Pátek 2. února 2007 v 10:19® lucka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 2. února 2007 v 10:18® lucka
-
Dobre rano vsem rybarum!!!!
- Pátek 2. února 2007 v 10:15® modrak
-
ZN: Věřím, ale určitě to nedělal poprvé. :o) První pokusy:
- Pátek 2. února 2007 v 10:03® ZN
-
modrák: na takové věci uznávám Moolise. Upne do svěráčku, odborně stáhne , jemně upraví a… zůstává už jen muška na krokodýly. Trvalo mu to tak max. 5 minut. Věřím, že by to dokázal i rychleji.
- Pátek 2. února 2007 v 9:40® modrak
-
A je to. Už už je na prkýnku, posypaný směsí soli a salmiaku a suší se. :o) Ještě několik poznámek ke skalpování opeřenců
- Je to fakt děsná pruda a humus.
- Je třeba vysokou sebekázní potlačit blicí reflex. Já na to použil kromě sebekázně i dýmku se silně aromatizovaným tabákem.
- Pracujte v chirurgických rukavicích, nezvedne se vám pajšl (možná).
- Vzhledem k tomu, že ten havran měl přeražený křídlo a byl rozstřílený jak diverzant na čáře v padesátých letech bylo úplně jedno kde se rozřízne, stejně jsem ho při stahování kapku (teda dost) potrhal.
- Rozhodně si tuto práci neberte domů, a už vůbec ne na kuchyňskou linku.
- Při práci zavřete svého psa, nebo se s vámi bude o kůži přetahovat.
- Při práci zavřete svého kocoura, nebo vám bude kůži okusovat.
- Při práci zavřete svojí manželku, nebo se s vámi rozvede, případně vám sdělí že si neměla brát takové prase.
- Pátek 2. února 2007 ve 2:41® parmenides
-
Dobrou
- Pátek 2. února 2007 ve 2:40® mdx
-
parmenides> jj,tomu věřím,jinak loni u nás bylo tak 1–1,2 metru sněhu a tonebyla sranda ani na sněžnicích.Jdu spát.Jestli budeš chtít peří z těch špačků tak se domluvíme na TVV. Dobrou.
- Pátek 2. února 2007 ve 2:36® parmenides
-
mdx: PRAZDNINY. Tak to je uplne jina. To ospravedlnuje uplne vse. Pamatuji si na rok 1986, byla snehova kalamita, napadlo 50 – 70 cm po dvoudenním snezení. Meli jsme tydenni prazdniny. Ja trampoval a v 15-ti jsme se spoluzaky s gymplu sli pezky na vandr, na srub kam jsme chodili. To co jsme normalne sli 4 hodiny, nyni jsme sli hodin 12… bez snezek, bez bezek, velky zazitek, bylo nam 16 let a prozivali jsme to o to intenzivneji… Bylo to me nejhezci zivotni obdobi.
- Pátek 2. února 2007 ve 2:30® mdx
-
parmenides> Tak zaprvý zejtra jsou prázdniny a do školy tudíš nemusim. Za druhý:Z čekaný jsme se vrátili kolem desátý a nic. Za třetí:Když svítí měsíc tak prasata ven moc nelezou,spíš když je měsíc trochu za mrakama. Za čtvrtý:Na tem skaplp jsem se jen zeptal tak si z toho nedělej pořád srandu.
A nakonec: Jestli myslíš Dva divochy tak asi pětkrát,proč? - Pátek 2. února 2007 ve 2:30® parmenides
-
mdx: no v anglickem muskarskem casopise. Pry je to ekologicke myslivectvi (ecological hunting). Proste strelis kance. No a pak ho pustis. Co je na tom nejasne???
Ale ja se ted musim odlogovat, pac je celkem realna moznost, ze mne jeste nekdo, nejaky ORGAN, A TO NE LEDAJAKY, ALE ČINNY, VELMI ČINNY, mne jeste nařkne, že te mravně ohrožuji.
Nebo je to pravni odpovednosti provozovatele tohoto serveru??? To nevim…
Myslim, ze bys mel jit spat, at si to tady nekdo s prominutim nejak njevyklada, vzdyt vis…
Takze milej zlatej, umyt zuby a dobrou!
- Pátek 2. února 2007 ve 2:26® parmenides
-
mdx: a hele jak je mozny ze ti jeste neni 18 a je 1 hodina a 23 minut a ty jeste nespis ??? To je tata asi na cekany a strili ty tri prasata, ne? Mesic pekne sviti… a ty cekas na skalp… Cetls Setona? Jdes zitra do skoly vubec?
- Pátek 2. února 2007 ve 2:24® mdx
-
parmenides> Tak to by ta kule musela bejt sněhová
Kde si slyšel že se střílí stylem shot and release? Ne že by u nás divočáci nebyli ale opravdu to neni jednoduchý ho ulovit,napsal jsem to trochu blbě.Spíš to mělo být že by se nám muselo poštěstit nějaký prase ulovit a ne si plánovat kolik jich střelit.
- Pátek 2. února 2007 ve 2:21® parmenides
-
mdx: nejenom stesti, ale i kuraz… Hele jak vy delate ten shot and release??? Uz ti nekdy rekl tata, jak pousti ty kance kdyz je skoli kouli?
- Pátek 2. února 2007 ve 2:20® mdx
-
parmenides> Jen jsem se ptal,s vázáním začínám tak nevim co se hodí
Jinak se zvěří to neni tak jednoduchý,musíš mít i notnou dávku štěstí......
- Pátek 2. února 2007 ve 2:17® parmenides
-
mdx: tak to je dobra zprava: strelte vetsi. A kdyz utz tam pujdete, tak strelte dve, pokud to pujde
Ne zas moc vetsi, to by uz bylo moc tvrde maso
Zeptej se taty, ten ti rekne, jakeho kance bude nejlepsi strelit.
Jidlo je objednany, to vis. Ale selatko je selatko, na to se misto vzdycky najde. Ver mi.
Ty si velmi nadany student.
Na ten skalp z toho selatka zapomen, to byl blby napad
No a ptaka privez sveho
- Pátek 2. února 2007 ve 2:04® mdx
-
parmenides> Sorry ale to jsem z toho fakt nepochopil,psal si že mám přivézt nejenom skalp ale i ptáka,jestli je prase pták tak nevim.Já ho ještě lítat neviděl
Jinak s tim masem to nepůjde.Střelili se v mysliveckým sdružení a mě tudíž nepatří.Leda bych musel s tátou střelit další,větší.A stejně, jídlo na TVV je už naplánovaný,ne?
- Pátek 2. února 2007 v 1:57® parmenides
-
mdx: Zadna sul, zadny peroxyd!
vidim, ze nectes pozorne: rikam, abys to nestahoval kvuli chlupum, ale privezl cele, pac to sele upeceme a sezereme. Doufam, ze jsem to nyni rekl jasne a zretelne
A rikas, ze se budou strilet tri. Osobne si myslim, ze pro 50 muskaru co tam budeme, to bude tak akorat
)
Myslim, ze konkretneji to nyni nelze vyjadrit. Pokud to ale zaridis, tak budes nejenom borec dne, ale jeste z toho budou i fotky. ZN je supr fotograf. Takze to bude mit i uroven. Snad je to nyni jasne
- Pátek 2. února 2007 v 1:55® mdx
-
parmenides> Jasně
Jak mám teda postupovat s tou solí?Nebo radši ten peroxid?
- Pátek 2. února 2007 v 1:53® parmenides
-
mdx: tak ptaka predevsim privez sveho