Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 2. února 2007 v 1:52® mdx
mdx

parmenides> jo a jakýho ptáka že to mám dovlait na TVV?:-)

Pátek 2. února 2007 v 1:52® mdx
mdx

parmenides> Dobře,udělám aspon jednu kůži,barva je do zrzava.jinak Buko mi radil činit kůže peroxidem,zkoušel jsem srnčí a ta je v pohodě.jak přesně se to dělá s tou solí?

Pátek 2. února 2007 v 1:49® parmenides

mdx: ze selat by mohli bejt dobry stety na nymfy a mozna tykadla… mam par chlupu dospeleho kance a je to takove tvrde, dlouhe, neohebne – jeste jsem to nikdy nepouzil. Mlade selatko by je mohlo mit ohebne, ale to jenom hadám, ja jsem mestske decko, ja videl poprve kozu ve 12 letech… v zologický… Kazdopadne, kdyz to stahnes, osolis, vysusis a na TVV privezes, nic tim nezkazis… V literature se o selatech nic nepise, tak se to asi ani nepouziva. Doporucuji v tomto pripade privezt nejenom skalp, ale celeho ptaka… Mel by tam byt jeden velmi nadany kuchar…

Pátek 2. února 2007 v 1:43® mdx
mdx

parmenides> Neee vzduchovkou.Myslíš že by se dalo vázat ze srsti malejch selat?Ted se u nás 3 malý střelili a zejtra se to bude stahovat.

Pátek 2. února 2007 v 1:42® parmenides

mdx: doufam, ze je nestrili kulovnici… to bych si moc nezavazal…

Pátek 2. února 2007 v 1:40® mdx
mdx

parmenides> No tak nějak,teprve začínám,neni mi 18 takže střílet ještě nemůžu ale chodim na lesnickou školu kde jeden kamarád z moravy střílí špačky jako škodnou na třešních atd.Jedu na TVV tam si o tom můžem pokecat.

Pátek 2. února 2007 v 1:39® parmenides

mdx: tak to by bylo skvele. Jses nimrod?

Pátek 2. února 2007 v 1:38® mdx
mdx

parmenides> O způsob lovu by nešlo,ale pokud se nempletu tak špaček na zimu odplétá do teplých krajin :-) Jinak v létě by nebyl problém je zařídit.

Pátek 2. února 2007 v 1:34® parmenides

mdx: spackove se pry chytaj do ruky. vleti do budky a sup s nim do pytle…kde mu zakroutis krkem. Jako myslivec to asi nevis – protoze vy asi taky praktikujete shot and release, ja to vim od muskaru, bo to jsou nejvetsi pytlaci

:-)) )

Pátek 2. února 2007 v 1:30® mdx
mdx

parmenides> No zas takovej problém by to bejt neměl,sojek je dost,špačků taky ale kavku nevim.I kdyř,ted sehnat špačka bude asi problém ;-)

Pátek 2. února 2007 v 1:28® parmenides

ALL: neni zde nejaky sikovny myslivec, ktery by mi dodal popsane ptaky za 20% anglicke ceny? ¨

Klidne bez masa jenom skalp :-)) ) Ä k tomu jeste spacka… a take spacici, hneda je take dobra :-)) )

Pátek 2. února 2007 v 1:09® parmenides

Modrak: koukam na katalog a Raven to fakt neni, az ted jsem si vsiml sede skvrny na krku, je to vrana jak vysita… Pro uplnost doplnuji, ze skalp sojky je za 12 liber a kavky (jackdaw) 15. Havran se neprodava

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:51® Zauwi
Zauwi

tak jsem na chvilku orzbalil vázání..:)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img10932.jpg
Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:49® parmenides

vanuz: tak to prepac, splietol som si ta s … keby som vedel… no a tento clovek je v UK … dnes uz mam nejak nakupene, to je samy neskory zber, vyber soviňon a rulanda …

Poletim, takze to na kratku zastavku v Dansku nevyzera… ale co takto urobit nejaku vypravu … po tomto termine? 3 zaujemcov dohromady dam…

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:43® vanuz
vanuz

ahoooj, ja som v dansku, ale mozeme :-)) )))))))))))

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:43® parmenides

Brčál: moucha – stara klasicka -GHGRHE – golden head golden rib hear´s ear- je vytecna, dobre uvazana, hrud pekne do smycky, proste dobra prace :-)) ) ale fotka uplne nahovno :-( (

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:41® parmenides

Vanuz: ahoj chlapce. 2–8 marca som v UK – pojdeme na tie morske pstruhy ???

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:40® parmenides

BR4ál: moucha – stara klasicka -GHGRHE – golden head golden rib hear´s ear- je vytecna, dobre uvazana, hrud pekne do smycky, proste dobra prace :-)) ) ale fotka uplne nahovno :-( (

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:40® vanuz
vanuz

Caute, navijak Danielsson Nymph W… je to k niecomu? alebo je to uz navijak za svojim zenitom?

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:18® jindrich

ZN:No nějak to zvládnu,když tak prodám před výjezdem nějaké nemovitosti:-)

Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:13® ZN
ZN

jindro, to bude za 14 dní drahý.

Čtvrtek 1. února 2007 ve 22:55® jindrich

ano,ano,ZN má pravdu.U sebe má foťák vždy.I pod vodou.:-)

Čtvrtek 1. února 2007 ve 22:38® Prutos
Prutos

toulovec> Mno, předpokládám že Buko k žádné ze zniňovaných skupin nepatří, takže si vázání do batůžku přece jen přibalím.. ;-)

All: Mimochodem, budou na víkendu k zakoupení i návazce p. Zelenky? Chtěl bych ho probnout.

Čtvrtek 1. února 2007 ve 22:12® brčal
brčal

ZN-Já nn :-((

Čtvrtek 1. února 2007 ve 22:10® ZN
ZN

brčál: já mám vždycky u sebe foťák:-)) )

Čtvrtek 1. února 2007 ve 22:05® brčal
brčal

ZN -jj na sekundovky když nemáš u sebe foták se to dá použít a ktomu když ho mám free tak to prostě neber :-))

Čtvrtek 1. února 2007 ve 21:59® ZN
ZN

brčál: no jo, no. Foťák je foťák, mobil je mobil. Sojovým „masem“ normální stejk nikdy nenahradíš.

Čtvrtek 1. února 2007 ve 21:58® lucka
lucka

brčal>mno,ale me se to pači.

Čtvrtek 1. února 2007 ve 21:54® brčal
brčal

lucka-makro od 10cm,3,2Mgpix foták to není haluz. Muška je na háčku vel.14

Čtvrtek 1. února 2007 ve 21:39® lucka
lucka

brčal>Me osobne se to zda haluzove!