Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:56® pupak
-
parmenides> sem tam trs . . . skalp vypadal jak hlava strycka z edems femily
)
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:53® parmenides
-
Pupak: a to po te srazce z ni jeste zbylo nejake peri??
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:46® Zauwi
-
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:40® pupak
-
parmenides – vysvetli to ty krave kdyz skace nekomu pod auto v cervnu . . .
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:37® parmenides
-
Pupak: koroptev by se se mela stahovat v zime, ne v lete. Konec ledna, unor. Ale letosni rok je nejaky divny, kazdopadne to peri ma jinou kvalitu nez cervencove, srpnove. Pry. To jsem slysel od zkusenych vazacu a mam to prectene, jeste jsem letni koroptev nevidel
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:34® pupak
-
skalpy co mam doma sou stahovany od zad, ale . . . sam sem koroptev stahoval v lete od prsou, bylo to stejne fuck, protoze sem ji mel s kamosem napul a hned sme se delili . . .
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:30® Zauwi
-
to all:takže co k tomu všechno potřebuju kromě nějakýho toho opeřence?
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:09® modrak
-
parmenides: A hned mám ve vlaku co číst. :o)
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:07® parmenides
-
Toulovec ma castecnou pravdu LSD ma castecnou pravdu Pupak ma castecnou pravdu Firetiger ma castecnou pravdu Ja mam castecnou pravdu Moolis ma vzdy pravdu
cely clanek k tematu je zde www.globalflyfisher.com
- Čtvrtek 1. února 2007 v 17:05® Zauwi
-
to Modrák:to je dobrej přístup,jestli mi to tu nikdo víc nepřiblíží tak se podle toho asi zařídim taky i když to co ukazuje Toulík,se mi zdá oukej…
- Čtvrtek 1. února 2007 v 16:55® modrak
-
Zauwi: Ví bůh, ale to, co tu prezentoval toulovec s pupákem, to je pro mě novinka. Holt, já si toho havrana večer nejprve řádně okouknu, no a říznu ho na té straně, kde bude méně zajímavé peří. :o) toulovec: Koukal jsem na to a skalp ze zlatého bažanta mám také rozříznutý na břišní straně.
- Čtvrtek 1. února 2007 v 16:44® Zauwi
-
tak jak je to teda,chci si objednat nějakýho toho opeřence a nerad bych to pojebal..
- Čtvrtek 1. února 2007 v 16:32® LSD
-
Tak já bych kohouta na hrbu nepáral, protože bych mu pojebal „sedlový skalp“
- Čtvrtek 1. února 2007 v 16:12® parmenides
-
Firetiger, Moolis: ja mam rad vesele kytky … ne melouny…
- Čtvrtek 1. února 2007 v 16:10® parmenides
-
Toulovec: pod skalpem se pare na hrbetu… ty vole, ty mne zkousis, nemas tam takovy schematicky obrazek celeho kohouta? ja to v nejake knize mam… ale doma…
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:55® Firetiger
-
Parmič:
)
Moolis: kdo by se crcal s melounama, když s jinejma kytkama užiješ srandy mnohem více?
Jinak já, coby člověk šikovností limitující mýtickému Dědkovi, skalpy výhradně kupuju, protože mé ruce nebyly stavěny na tak jemnou práci…
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:53® toulovec
-
skalpy z kohouta se dělají takto
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:50® toulovec
-
parmenides> opět se mýlíš, kohout se nepáře na hřbetu :o)))
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:06® parmenides
-
ja jsem taky vul: nejdriv mu chci dat do drzky a pak ho o neco prosim… ze ja blb to neudelal obracene
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:05® parmenides
-
Toulovec: sorry kamarade, az ted jsem si uvedomil ze jsem jeste nezaplatil za TVV. Ucinim tak dnes odpoledne. Doufam, ze jsi mne nevyskrtnul ze seznamu, ac bych si to asi zaslouzil…
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:53® parmenides
-
TO ALL: k parani bricha: volal Pupak a rika, ze se kohout pare na hrbetu. Tak to ma pravdu, kohout a slepice ano, ale ne koroptev, bazant, kachna atd… Proto jsem se ptal, jake peri, na jaky ucel a z jakeho ptaka???
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:49® parmenides
-
Moolis: no mozna nejaka kapitola v takovych tech prehledech a encyklopediich, nebo mam neco o pestovani ve sklenicich, to ale jiste mas. Ale o melouny jsem se nikdy nezajimal, pac sou narocne na prostor a prijde mi efektivnejsi je proste koupit… Pokud je tvuj zajem seriozni a ne predstirany, tak se vecer mohu po necem podivat…
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:44® parmenides
-
Pupak: koroptve se nepytlaci, ale skalpy se ziskavaji z farem v tuzemsku, ktere chovaj ptaci dorost pro myslivce…
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:43® parmenides
-
d
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:42® pupak
-
parmenides> seru ti na shity nekde upytlaceny na ukrajine proste spravne se reze na zadech a basta mudlerka
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:41® modrak
-
Tak pánové, kde mám toho havrana večer načít? Na zádech nebo na břiše?
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:40® parmenides
-
Pupak: mrkni na fotku a na kvalitni pirka na hrbete, na brichu ma korpotev ve spodni casti marabu peri, trochu visd hodne pirek s delsimi stety, ktere jsou dobre na stety, ale ne na krouzkovani mensich much, na nozicky a krouzkovani se pouziva krk a ne bricho…
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:39® Moolis
-
Parmic: Ne zajímaly by mně konkrétně melouny.
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:37® pupak
-
parmenides – ver toulikovi . . .
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:37® parmenides
-
Toulovec: tak to Pupak dostane taky do drzky, tady nikdo ptaky obracene rezat nebude !!!