Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:56® pupak

parmenides> sem tam trs . . . skalp vypadal jak hlava strycka z edems femily:-)) )

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:53® parmenides

Pupak: a to po te srazce z ni jeste zbylo nejake peri??

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:46® Zauwi
Zauwi
:-))
Čtvrtek 1. února 2007 v 17:40® pupak

parmenides – vysvetli to ty krave kdyz skace nekomu pod auto v cervnu . . .

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:37® parmenides

Pupak: koroptev by se se mela stahovat v zime, ne v lete. Konec ledna, unor. Ale letosni rok je nejaky divny, kazdopadne to peri ma jinou kvalitu nez cervencove, srpnove. Pry. To jsem slysel od zkusenych vazacu a mam to prectene, jeste jsem letni koroptev nevidel :-)

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:34® pupak

skalpy co mam doma sou stahovany od zad, ale . . . sam sem koroptev stahoval v lete od prsou, bylo to stejne fuck, protoze sem ji mel s kamosem napul a hned sme se delili . . .

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:30® Zauwi
Zauwi

to all:takže co k tomu všechno potřebuju kromě nějakýho toho opeřence?

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:09® modrak
modrak

parmenides: A hned mám ve vlaku co číst. :o)

Čtvrtek 1. února 2007 v 17:07® parmenides

Toulovec ma castecnou pravdu LSD ma castecnou pravdu Pupak ma castecnou pravdu Firetiger ma castecnou pravdu Ja mam castecnou pravdu Moolis ma vzdy pravdu

cely clanek k tematu je zde www.globalflyfisher.com

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img10925.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img10926.jpg
Čtvrtek 1. února 2007 v 17:05® Zauwi
Zauwi

to Modrák:to je dobrej přístup,jestli mi to tu nikdo víc nepřiblíží tak se podle toho asi zařídim taky i když to co ukazuje Toulík,se mi zdá oukej…

Čtvrtek 1. února 2007 v 16:55® modrak
modrak

Zauwi: Ví bůh, ale to, co tu prezentoval toulovec s pupákem, to je pro mě novinka. Holt, já si toho havrana večer nejprve řádně okouknu, no a říznu ho na té straně, kde bude méně zajímavé peří. :o) toulovec: Koukal jsem na to a skalp ze zlatého bažanta mám také rozříznutý na břišní straně.

Čtvrtek 1. února 2007 v 16:44® Zauwi
Zauwi

tak jak je to teda,chci si objednat nějakýho toho opeřence a nerad bych to pojebal..

Čtvrtek 1. února 2007 v 16:32® LSD

Tak já bych kohouta na hrbu nepáral, protože bych mu pojebal „sedlový skalp“

Čtvrtek 1. února 2007 v 16:12® parmenides

Firetiger, Moolis: ja mam rad vesele kytky … ne melouny…

Čtvrtek 1. února 2007 v 16:10® parmenides

Toulovec: pod skalpem se pare na hrbetu… ty vole, ty mne zkousis, nemas tam takovy schematicky obrazek celeho kohouta? ja to v nejake knize mam… ale doma…

Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:55® Firetiger
Firetiger

Parmič: :-)) )

Moolis: kdo by se crcal s melounama, když s jinejma kytkama užiješ srandy mnohem více?

Jinak já, coby člověk šikovností limitující mýtickému Dědkovi, skalpy výhradně kupuju, protože mé ruce nebyly stavěny na tak jemnou práci…

Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:53® toulovec
toulovec

skalpy z kohouta se dělají takto

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img10919.jpg
Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:50® toulovec
toulovec

parmenides> opět se mýlíš, kohout se nepáře na hřbetu :o)))

Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:06® parmenides

ja jsem taky vul: nejdriv mu chci dat do drzky a pak ho o neco prosim… ze ja blb to neudelal obracene :-O

Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:05® parmenides

Toulovec: sorry kamarade, az ted jsem si uvedomil ze jsem jeste nezaplatil za TVV. Ucinim tak dnes odpoledne. Doufam, ze jsi mne nevyskrtnul ze seznamu, ac bych si to asi zaslouzil…

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:53® parmenides

TO ALL: k parani bricha: volal Pupak a rika, ze se kohout pare na hrbetu. Tak to ma pravdu, kohout a slepice ano, ale ne koroptev, bazant, kachna atd… Proto jsem se ptal, jake peri, na jaky ucel a z jakeho ptaka???

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:49® parmenides

Moolis: no mozna nejaka kapitola v takovych tech prehledech a encyklopediich, nebo mam neco o pestovani ve sklenicich, to ale jiste mas. Ale o melouny jsem se nikdy nezajimal, pac sou narocne na prostor a prijde mi efektivnejsi je proste koupit… Pokud je tvuj zajem seriozni a ne predstirany, tak se vecer mohu po necem podivat…

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:44® parmenides

Pupak: koroptve se nepytlaci, ale skalpy se ziskavaji z farem v tuzemsku, ktere chovaj ptaci dorost pro myslivce…

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:43® parmenides

d

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:42® pupak

parmenides> seru ti na shity nekde upytlaceny na ukrajine proste spravne se reze na zadech a basta mudlerka

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:41® modrak
modrak

Tak pánové, kde mám toho havrana večer načít? Na zádech nebo na břiše?

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:40® parmenides

Pupak: mrkni na fotku a na kvalitni pirka na hrbete, na brichu ma korpotev ve spodni casti marabu peri, trochu visd hodne pirek s delsimi stety, ktere jsou dobre na stety, ale ne na krouzkovani mensich much, na nozicky a krouzkovani se pouziva krk a ne bricho…

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:39® Moolis

Parmic: Ne zajímaly by mně konkrétně melouny.

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:37® pupak

parmenides – ver toulikovi . . .

Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:37® parmenides

Toulovec: tak to Pupak dostane taky do drzky, tady nikdo ptaky obracene rezat nebude !!!