Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 2:25® parmenides
-
Firetiger: a to nejdulezitejsi: Modrakova moucha je – jak rika Pike – designove povedena. Mne se moc libi. Urcite bych ji zaradil do sve zbirky a budu Modraka v teto veci v nejblizsi dobe kontaktovat
)
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 2:24® parmenides
-
Firetiger: ja jsem chtel rict, ze modrakova moucha nachyta, nic jineho.
Kdyz jsi se tak rozepsal, tak to nemohu jen-tak projit. Takze: Bohatejsi nozicky … mluvime o kacerovi. Uz jsi nekdy to pirko videl??? Ze jo, ze tusis, ze si neco takoveho videl?? Jo ty to dokonce mas koupene… tak to je jina, dobra tedy. Tak z toho udelej mouchu, jak uvazal modrak, protahni ockem vlasec, napln dvoudecku vodou a jebni mouchu do ni. Nech ji vyklesat. Tech 8 cm zvladne hrave za par vterin. Pak ji vlascem tahej nahoru. Bude-li mit nohy u tela, vyhral jsem ja, bude-li mit nohy roztancene jak rikas, tak mas u mne
. Sawyera si asi necetl, pac nozicky nevazal. Nechce se mi jit vedel do mistnosti a overit to, ale PTN nohy nema, jeho grey goose nymph taky ne a killer bug je jenom vlna natocena na hacku, takze nevim o cem mluvis, ale treba taky myslis na jinyho Sawyera – na Toma Sawyera s Huckleberry Finem… To by byla jina… to bys mel pravdu, ale to uz neni muskareni, ale tolik tebou oblibena plavacka
)
- Středa 31. ledna 2007 ve 23:05® Firetiger
-
Parmeníde, muškař s nožičkama to má jako musulmanský imám s knížkama: kniha co říká něco jiného jak korán je rouhačská, kniha co říká to samé co korán je zbytečná. Stejně tak nožičky – pokud odstávají tak věrně nezobrazují nymfu a pokud splývají při těle tak ztrácí význam
Je ještě další důvod, který není z mojí ale Sawyerovo hlavy: čím bohatější jsou nožičky, tím pomaleji Ti bude nymfa vyklesávat. Pokud pod ní navážeš tungstenovku kalibru 3,5 mm tak je to vcelku jedno, ale když po vzoru frajerů lovíš s nezatíženými vzory tak to začíná být argument.
- Středa 31. ledna 2007 ve 21:49® bubu
-
Dědek> Když jsem to četl mamině,tak se mně zeptala,jestli je to ten,se kterým jsem se domlouval ,že by dojel na ryby. Jako,že co má všechno schovat,kdyby jsi dojel
Hlavně vysavač!!!!
- Středa 31. ledna 2007 ve 20:36® okoun 1
-
Dědek> To snad není ani možné?!
- Středa 31. ledna 2007 v 18:10® HaD
-
Dědek> jasne improvizace je nejlepší. A jak řekl parmič, budeš nám chybět. Do Brna doufám přijdeš!
- Středa 31. ledna 2007 v 17:58® parmenides
-
Dedek: to jsem se zase nasmal. Ne sice tolik, jako pri tom pribehu s autem, ale take poradne. Musim rict, ze ty tvoje historky ale hlavne ten zpusob jejich podani mne vzdy velmi rozveseli… samozrejme ne skodoradostne, rozumime si… Budes na Toulovcove vikendu chybet, kamarade
- Středa 31. ledna 2007 v 17:10® parmenides
-
Firetiger, Moolis: jak jiste vite nymfu bez nozicek uvazal jako prvni udajne Sawyer, nicmene pouzity kacer na modrakove mouse je natolik jemny, ze jsem presvedcen, ze pri lovu bude mit moucha nohy pekne pri tele – at uz kdyz bude volne driftovat, nebo bude tazena…
- Středa 31. ledna 2007 v 16:55® Dědek
-
HaD> už dlouho jsem vás nepobavil, co ? potvory. Hodinu jsem přebíral sáček z vysavače
)))))Jo a ten film beru, scénář nemusíš ani vymejšlet.
- Středa 31. ledna 2007 v 16:48® HaD
-
Dědek> plánuju jeden film ve stylu Mr. Been. Jdeš do toho? Ani nebudeš muset hrát, stačí zůstat přirozený
DDDD
- Středa 31. ledna 2007 v 16:47® Dědek
-
Něco pro zasmání pro ty, kteří mě znají : v sobotu jsem celý den vázal. Dovedete si představit, jak mi to vypadalo na stole – roztahaný úplně všechno, otevřená sáčky, háčky,cdc,… mezi tím mouchy, protože jsem byl línej je uklízet do krabky. Když jsem dokončil dílo, usoudil jsem, že by chtěl vyluxovat ten bor… na zemi. Luxuju,luxuju a když jsem se zvedal, praštil jsem se do hlavy. Jak jsem se leknul, tak jsem zvednul ruce. Bohužel i s hadicí od vysavače… ve zlomku vteřiny bylo vše ze stolu v útrobách vysavače
)
- Středa 31. ledna 2007 ve 12:25® schneck
-
zdravím všechny, nemáte někdo prosím zkušenost s touhletou šňůrou..?
- Středa 31. ledna 2007 v 11:26® Firetiger
-
Zdar, pro ty z nás, kteří mají jepice pod vodou nakoukané hůře jak Moolis doporučuju www.troutnut.com jsou to sice jepice americké, ale plavou stejně jako ty naše. Nožičky plavající jepušy prakticky nejsou vidět.
- Středa 31. ledna 2007 v 10:36® Moolis
-
modrák: viděl jsi někdy larvu jepice rodu Baetis pod vodou? Přikládá při plavání nohy k tělu, takže nejsou vidět. Modelář Edwards si toho nevšiml, a ostatní to kopčej po něm. Netvrdím, že jsou na škodu, jenom si myslím že jsou zbytečný.
- Středa 31. ledna 2007 v 10:25@ ???
-
Dobrý den, nemáte zájem o tyto muš.jigy?, jsou ve vel.10–0,8g, vel.12–0,5g.Mám je i bez očí.Nezlobte se prosím že to dávám sem, ale nemám s bazarem dobré skušenosti, a toto nejsou bazarové jigy.Více mail.
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:40® morsky das
-
mdx/ tak fain, este dvaja aby som sa dostal na ranu. Mirek ak sa bude dat tak to beriem (sme ale dvaja, rad by siel aj Peto)
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:38® mdx
-
jj,podobná konstrukce jako vision XLA a Koma
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:36® vanuz
-
este jedna, nech vidite aj do vnutra
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:34® mdx
-
vanuz> To máš pravdu,masivní je.Mě se ale docela líbí
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:32® vanuz
-
neviem, nemal som to v ruke, mne sa nepaci, prilis masivna mi pripada
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:29® mdx
-
vanuz> Špatně rozhodně nevypadá,kde se ovládá brzda?
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:28® vanuz
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:27® mdx
-
morsky das> Odhlásil se pike
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:27® iceman
-
vanuz> foto druhé strany nemáš?
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:25® vanuz
-
ze by sa tato novinka zrovna navrharom Scierry vydarila, no neviem
- Úterý 30. ledna 2007 ve 21:00® toulovec
-
morsky das> uvidíme, třeba ještě někdo vypadne
- Úterý 30. ledna 2007 ve 20:21® Buko
-
morsky das> Maťo, karimatka u mne na pokoji to vyřeší.
- Úterý 30. ledna 2007 ve 20:08® morsky das
-
Zdravim vas vsetkych. Existuje este sanca sa dostat na viazaci vikend?
- Úterý 30. ledna 2007 v 19:53® Buko
-
modrak> Já se jen zvdvoříle zeptal,po 16.6 má vodnatelku kde kdo
- Úterý 30. ledna 2007 v 16:59® modrak
-
Ta mazanice u očka je ve skutečnosti poněkud menší než na fotce a je to hlavička ala O. Edwards baetis nymfa. Tady to je kapku lépe vidět. :o)