Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 21. ledna 2007 ve 21:23® bubu
-
drozďák>jj,to určitě je. V r.1998 byl opravenej jistej úsek (asi 1 km). Mé překvapení nemělo konce,když ten samý úsek loni dělali znovu a stejně!!!!!!!!
- Neděle 21. ledna 2007 ve 21:14® drozďák
-
Bubu: on to je především obrovskej byznys…
- Neděle 21. ledna 2007 ve 21:06® bubu
-
Sander> nejsmutnější je,že pánové z Povodí vůbec neslyší na nářky a prosby MO. Nebo spíš nechtějí. Hlavně že mají prachy od daňových poplatníků. Čím více,tím lépe.
- Neděle 21. ledna 2007 ve 21:01® Sander
-
bubu > bohužel lepší zkušenosti nemám. Rozdíl oproti zdejší pstruhovce je jen v tom, že místo naskládaných kamenů na tvé fotce jsou zde ty kameny jen vysypané z tatrovky. Hrůza, každý rok takových míst přibývá.
- Neděle 21. ledna 2007 ve 20:58® bubu
-
Tak jsem se jel podívat,jak pokračuje povodí Odry 10let po povodních na Severní Moravě s regulací Bělé Jesenické. Světe div se, ono to ještě stále není u konce. V některých místech to vypadá jak umělý kanál.
Máte lepší zkušenosti s jiným povodím? Jedna foto je bez regulace. Najdi rozdíl.
- Neděle 21. ledna 2007 v 19:47® mdx
-
Pike007>A neměl by si alespoň fotku toho oblibence na konec?
- Neděle 21. ledna 2007 v 19:24® Pike007
-
Jiris: nemam, bo jsem je jeste nazacal vazat. Ale bude to klasika. Tungsten hlava, ocasek z kralika, grizzly marabu ci lisky, nejake tmavsi telicko a krouzkovani slepici. Bude to spis jako privesna muska, na konec mam sve oblibene.
- Neděle 21. ledna 2007 v 18:24® jiris
-
Pike – jo to je, jsem zvedav co na nej candati reknou
Nemas fotky ministrymru na pstruhy?
- Neděle 21. ledna 2007 v 18:07® Pike007
-
Jiris: To je ovsem jedovate zeleny streamer ala Jaja
- Neděle 21. ledna 2007 v 17:18® jiris
-
Taky jsem dneska vazal
- Neděle 21. ledna 2007 ve 13:56® mdx
-
A něco na řeku a jezero.
- Neděle 21. ledna 2007 ve 13:54® mdx
-
Goldi
- Neděle 21. ledna 2007 ve 13:51® mdx
-
Taky sem dám nějakou mojí tvorbu,učim se fotit tak sorry za kvalitu.
- Neděle 21. ledna 2007 v 11:29® Zauwi
-
Zdrawim všechny:),chtěl bych vás poprosit o rady v diskuzi:Nový muškařský prut + naviják
, kdyžtak díky
- Neděle 21. ledna 2007 v 11:00® drozďák
-
xycht, parmenides: já se divím, že se ještě těmito egomasturbátory vzrušujete. Objevují se opakovaně tady, opakovaně i na MRKu. Myslím, že tento způsob prezentace „etiky“ rybolovu je paradoxně daleko účinnější. Díky jejich touze podělit se o „zážitek“ si na ně většinou můžeme ukázat prstem. Navíc spolehlivější důkaz ejakulace blbosti aby člověk pohledal
Jejich okolí těmto blbům vyčiní za vás, nebojte…
- Neděle 21. ledna 2007 v 10:43® xycht
-
parmenides: jojo s tim souhlasim, žádný pokuty…ať pěkně uklidí kus řeky…jenže to by taky musela chodit nějaká rybářská stráž. Já na pstruhovce nepotkal nikoho…
- Neděle 21. ledna 2007 v 10:42® bubu
-
tento goldík mi taky docela dobře chytal
- Neděle 21. ledna 2007 v 0:56® parmenides
-
Firetiger machroval a tahal mne dnes na ryby a kdyz jsem se konecne odhodlal, zda se mi, ze se polekal toho deste co slysim za oknem a nekomunikuje. No nic hosi, dobrou.
- Neděle 21. ledna 2007 v 0:55® parmenides
-
je to smutne, jak nekteri pitomci kvuli par fotkam zachazeji s rybou. Pak odrena, odslizena nema moc moznosti jak se vyhnout cizopasnikum, plisnim a pod. Kazdy rybar uz urcite nekdy chytil podobne poskozenou rybu. A nejsmutnejsi je, ze tihleti blbeckove se s tim jeste pochlubi a vyfoceny dukaz zverejni na webu. A my to jenom kritizujeme. Ja bych z toho zacal konecne delat i nejake zavery. Nejaky trest v podobe dobrocinnych praci… Treba vyzbirat 500 metrovy usek reky od vsech odpadku a lidskych stop.
- Neděle 21. ledna 2007 v 0:44® xycht
-
parmenides: díky, mám stejnej názor
- Neděle 21. ledna 2007 v 0:35® parmenides
-
xycht: zadna ironie, blbeckovi bych hned vzal papiry. Za rok by pochopil jak se foti ryby. Doufam ze je to nyni jasne a naprosto zrejme
), nebo spis
(
- Neděle 21. ledna 2007 v 0:15® xycht
-
parmenides: teď nevím jestli to myslíš ironicky nebo vážně
Jestli to byla ironie, tak jen dodám, že si fakt myslím, že stačí rybu odháčkovat ve vodě
- Sobota 20. ledna 2007 ve 23:54® parmenides
-
xycht: vypada to tak, ze strejda hodil pstruha i lipana na panev… Rekl bych, ze je to na odebrani papiru. Jako listinny dukaz at slouzi jiz zminene fotky
- Sobota 20. ledna 2007 ve 23:26® xycht
-
strejda: viz. rubrika „Z lovu“…nejsem nějak háklivej, ale je nutný tahat toho potočáka na břeh a pokládat na štěrk když je to hájená ryba?
- Sobota 20. ledna 2007 ve 23:25® Sotík
-
drozďák> jo dík
- Sobota 20. ledna 2007 ve 23:16® parmenides
-
poslal jsem ti mail
- Sobota 20. ledna 2007 ve 22:52® drozďák
-
Sotík: meslouží k ničemu, je to způsob stahování nástrahy. Při jezerním muškaření je nutnost ho ovládat. Bubu: tak já teda začnu. Nehodlám tý mušce nic vytýkat. Je to sice trochu divočina, ale nikde není řečeno, že by nemusela fungovat, spíš naopak. Jediný detail, na který tě upozorním je způsob přivázání bodyglassu. Sestříhni si ten konec, který přivazuješ u obloučku, ať ti to nedělá tu nabobtnalou prdel.
- Sobota 20. ledna 2007 ve 21:52® Sotík
-
Nevíte někdo k čemu slouží smotávání šnůry do osmičky?
- Sobota 20. ledna 2007 ve 21:13® bubu
-
vzdávám se-jdu se juknout na „Silent Hill“
- Sobota 20. ledna 2007 ve 20:54® bubu
-
tak,já se obětuji,hodím sem návnadu, aby se to tady pohlo,čekám výpady dravců a oni všichni na MRKu.:-'