Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 6. ledna 2007 v 15:32® EDDY

Mike> a nebo to nezadělavéj vůbec:-) a nebo to přejet trochu lakem…:-) a nebo lepidlo an neopren rozpuštěné v toulenu jmenuje se nějak "aquasill"" a nebo tak nejka:-) přesný nazev neznam:-)

Sobota 6. ledna 2007 v 15:28® toulovec
toulovec

Mike> vteřinové ti pro toto asi bude stačit, dělá to tak hodně lidí

Sobota 6. ledna 2007 ve 12:36® Mike
Mike

Zdravím… Jaké používáte lepidlo ke spojení rychlospojky se šnůrou? Vteřinové lepidlo je asi k nicemu, kdyz je po stvrdnuti jako kámen… V tomhle se jeste moc nevyznam tak se mozna pletu… Díky za rady

Sobota 6. ledna 2007 v 1:06® EDDY

brčal> hhh ještě jsem nezačal pořádně vázat pořád nějak není čas když je takové počasí že se dá chodit na ryby…:-))

Pátek 5. ledna 2007 ve 20:59® brčal
brčal

Hálo snad všichni nevážete :-)

Pátek 5. ledna 2007 v 0:07® EDDY

:-)) )

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 22:05® brčal
brčal

Firetiger-klidně ty pomůžu a pak mu to střelíme
za moc moc moc peněz :-))
Už něco mám tak to k tomu přidáme :-))

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:55® brčal
brčal

Marcel-Jo taky jsem koukal :-))

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:37® Marcel

brčal> brodaky vision, cerna bunda envy, potocak, ale ten manik je nejaky divny. Oranzova je out a zeleny „blbecek“je in? :-))

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:11® Firetiger
Firetiger

Brčal, Eddy: křídla z letky jsou moucha na jednu rybu; a moucha na jednu rybu je škoda takže na ně nechytám.

Dyk jsem taky psal, že je nevážu na chytání, ale na odreagování. Nežli se mi jedna moucha povede, tak vyplavím do krve tolik adrenalinu že zapomenu na celou pos…ou pojišťovnu.

A když se povede tak vypadá krááásně :-))
A Parmenídovi za přiměřenou, i.e. velmi velmi vysokou, cenu navážu kolik mu kapsa snese 9-)

Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:51® brčal
brčal

EDDY-asi jj :-)) ,Vázal jsem to z letek Holuba možná sem mněl použít letky Kačeny:-))

Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:49® brčal
brčal

29.12. na rybách

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img10452.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img10453.jpg
Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:46® EDDY

brčal> hmmm tak to asi vážeš špatně:-) … ale je pravda že to taky vůbec nevážu a nepoužívám… tedy skoro vubec:-)

Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:43® brčal
brčal

parmenides, Firetiger-křídla z vyřezu letky jsou na… zachvilku jsou ....... a  koncový návazec se kroutí No když to návážu tak to dávám tomu koho chci nasrat :-)

Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:04® brčal
brčal

parmenides-Neměl jsem to na čem udělat. Ježíšek donesl počítač dceři tak jsem to musel trochu ji vysvětlit :-))

Čtvrtek 4. ledna 2007 v 18:37® parmenides

Brčal: to seš hodné

Čtvrtek 4. ledna 2007 v 17:55® brčal
brčal

parmenides-hojjj mám pro tebe to dvd pošlu v pondělí.OK

Čtvrtek 4. ledna 2007 v 10:21® Firetiger
Firetiger

Parmenídes: objednávej, jen je otázka zda si mé služby můžeš dovolit…
A abych zamezil bulšitizaci českého jazyka tak ode dneška důsledně používám pouze zkratku PZK, neboli prdel z kačeny 9-)

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 4:00® parmenides

pif: moucha krasne sedi ve filmu a na strany nepada. Kouzlo je v tom, ze telo vazu z umeleho dabingu a cele napoustim toluenem vysoko zredenym CDC mazem… Vysledek je opravdu pozoruhodny, ale vzhledem k tomu, ze si ho hodlam patentovat, tak dalsi podrobnosti pouze na email :-))

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 3:52® parmenides

Firetiger: mam takovy pocit, ze si pro ten pocit objednam u tebe takovych 30 pale watery dun… A kdyz to tak prozivas, tak to snad nebude problem do konce mesice uvazat. Proc pises sídísko? Dnes to je samej ríl, lajna, sídísko, nácek, frantik… ty vole… to je fičák !!!

Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 3:46® parmenides

caddis: jasne, neni nad pošvy

Středa 3. ledna 2007 ve 22:11@ ???

Aero Dry Wing sa ryby boja, hlavne na prechytávaných vodách…stojí za prd, ale je výborné na pošvy nýmf..aspoň niečo za tie peniaze…jedine CDC!!!

Středa 3. ledna 2007 v 15:19® Firetiger
Firetiger

Parmič: moucha s křídlem z letky je moc křehká a pracná na to, abych na ni skutečně chytal :-)) Tyhle vážu jen pro ten pocit… Na mouchy „pro ryby“ používám Aero Dry Wing, ten dělá siluetu slušnou a vydrží na víc jak jeden záběr. Sídísko taky dobrý, ale jepičí siluety se mi z něj nedaří dosahnout – jsou z něj ale krásně rozcuchaný a neforemný rozenci a kriplíci.

Středa 3. ledna 2007 ve 13:44® pif
pif

parmenides:a jak to leží na hladině?nemá to tendencu ležet na boku?a nebo děláš plovoucí jen křídla a tělíčko je potopený?

Středa 3. ledna 2007 v 11:44® parmenides

prutos, Faretiger: az ty kridla z peny budete delat, tak nestrihejte dve kridla, ale jenom jedno – kridla budou spojeny v oblasti abdomen – udelejte si na to sablonu a pripravte kridla predem – takto se s tim vyrazne lepe dela.

Středa 3. ledna 2007 v 11:43® Prutos
Prutos

parmenides> jj, pod hladinou se to pěkně leskne.

Středa 3. ledna 2007 v 11:42® parmenides

Prutos: mas pravdu, jsou ruzne tloustky, na kridla mam uplne tenkou tu penu, ma to tloustku odhadem cca 1 – 1,5 mm. Struktura materialu (ty bublinky) navic napadne pripominaji kridlo jepice.

Středa 3. ledna 2007 v 11:35® parmenides

Prutos: mas pravdu, jsou ruzne tloustky, na kridla mam uplne tenkou tu penu, ma to tloustku odhadem cca 1 – 1,5 mm. Struktura materialu (ty bublinky) navic napadne pripominaji kridlo jepice.

Středa 3. ledna 2007 v 11:32® Prutos
Prutos

parmenides> Taky už mě napadlo využít to jako plouvoucí matroš, ale vždycky mě odradila tlušťka…Nebo jsi sehnal nějaký tenčí?

Středa 3. ledna 2007 v 11:28® parmenides

Firetiger: na kridla si kup ten fixator, bud v umeleckych potrebach, nebo u Zemana, lahvicka cca 40 Kc. Ted jsem zacal pouzivat na kridla takovou tu balici penu, jak se pouziva na baleni elektroniky. Dobre se s tim pracuje a dobre to plave. Zkus to taky.