Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 22. prosince 2006 v 19:41® pif
-
parmenides:ležíme a žerem,spíme,žerem,spíme-:))))ty svátky sou krásný…
- Pátek 22. prosince 2006 v 18:44® parmenides
-
panove, kdepak jste zalezli??? Dnes je tady nejak mrtvo. Dve PF-ka, jedna duchaplna hlaska … to jste vsichni na nakupech?
- Pátek 22. prosince 2006 ve 13:22® Michal V.
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 22. prosince 2006 v 9:45® Milos_Dia
-
Firetiger:
Máš pravdu, servilita není zrovna mojí devizou.
- Pátek 22. prosince 2006 v 8:23® ZN
-
Veselé Vánoce všem
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 18:44® brčal
-
Neuměl jsem skoro vůbec Německy tak jsem začal chodit na Jazykovou školu na Němčinu.
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 18:35® Tomucha
-
brčal – jak dobrovolně? já to nechápu …
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 18:35® brčal
-
Tomuch ty setřihávané skvěle plavou.S dvouma křidélkama jedno CDC dvě až tři pírka na to srnec moje nej moucha co pužívám :o))))
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 18:26® brčal
-
Tomucha -Samouk nn.Jenom jsem zase začal chodit do školy a dobrovolně. :o))))
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 18:18® Tomucha
-
brčal – němčinu ? děláš postgraduál univerzitu 3.tího věku nebo jsi hyperaktivní samouk ???
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 18:10® brčal
-
Tomucha ty sestříhané ze srsti odněkud znám :o)))).Na vázání není ted moc času musím se doučit Němčinu :o(((( tři lekce
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 18:01® Tomucha
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 17:58® Tomucha
-
děcka važte mouchy a majte sa rádi !
- Čtvrtek 21. prosince 2006 ve 13:30® Firetiger
-
Miloši, rybařím krátce a rozhodně nejsem žádný Pan Muškař, stejně jako nepamatuju „staré časy“. O tom žádná.
Co jsem chtěl říct je, že pokud by Svaz zprávu co máš na czechfly zveřejnil sám a dobrovolně – což neudělal – tak je to standardní chování, nic víc ani míň nežli je normální očekávat od podobných subjektů. Žádné skutečné tajnosti tam nebyly, protože ty se tají i před účastníky sjezdu.
A co mě mrzí je, že bych uvítal širší shodu o zlepšení rybářského prostředí, zejména na pstruhových vodách. Ty děláš hodně, ale máš zvláštní talent nasírat všechny kolem sebe – a to nejen ty, pro které jsi ztroskotanec a samozvanec, protože jim saháš na výdobytky socializmu, ale i lidi co s Tebou v principu souhlasí. Což mi přijde škoda.
- Čtvrtek 21. prosince 2006 ve 12:46® Milos_Dia
-
Firetiger: Pokud je pravda, že rybaříš od roku 2004, tak je naprosto v pořádku, že si myslíš, že ta data Svaz běžně zveřejňuje asi podobným způsobem, jako právnické podnikatelské subjekty své roční roční závěrky ve sbírce listin u obchodního soudu.
I tak běžný materiál totiž Svaz pokud si pamatuji svým členům nedával k dispozici.
A spojence na terminaci Svazu nehledám – Svaz terminovat ani nejde, což už by ti taky mohlo být dávno jasné. A neber prosím vážně nadsázku a parafráze, stačí že fabuluju já…Add Parmenides – zde doporučuji vyhledat v historiích na MRKu i na Chytej kdo se začal vážně navážet jako první.
- Čtvrtek 21. prosince 2006 ve 12:08® drozďák
-
Spojenectví vrtkavé je, stačí nasranej dav… Ale nasranejch je bohužel moc málo. Nicméně budou přibývat.
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 11:16® Firetiger
-
S Parmičem na ryby chodím a navzájem si půjčujeme anglické časopisy; to přiznávám. Ale nešlo mi konkrétně o něj – jde mi o to že kdo chce rozložit svaž (a Miloš používá silnější slovo) tak potřebuje hodně a silných spojenců.
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 10:55® drozďák
-
Troufnu si říct, že MD nejde o to, aby si vytvářel spojence. Je to jen o podstoupení konkrétnějších informací, než je schopen a ochoten podstoupit ČRS. A je jen na jeho členech, jaké zaujmou stanovisko. A hlavně jestli pochopí nebo nepochopí. Případně chtějí nebo nechtějí pochopit.
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 10:51® rarach
-
Fire: my víme že chodíš s Parmičem rybařit!
- Čtvrtek 21. prosince 2006 v 10:19® Firetiger
-
Pánové, nepřeceňoval bych význam „bomby“. O dění na Radě vám řekne asi tolik, jako výročka nějaké firmy o dění na představenstvu – hezké, ale jenom to o co se chtějí podělit.
Za přečtení to samozřejmě stojí. Mě osobně nejvíce oslovily personálie na konci – zájemcům doporučuju dopočíst průměrný věk a dobu strávenou v bafuňářských funkcích; ochota změnit kurs se musí čekat od někoho jiného.
Co na Milošovi nepochopím je, jak se naváží do Semeniuka kvůli rovnostářství a do Parmenída kvůli elitářství. Tím si moc spojenců nevytvoří.
- Středa 20. prosince 2006 ve 21:39® dzandys
-
rarach: Je to opravdu príííma počteníčko.....
- Středa 20. prosince 2006 v 17:54® rarach
-
Dobrovolným členům RS doporučuji pořídit si dostatečně teplé oblečení a zopáknout si rozborku samopalu vzor 63 či jak se to jmenuje, brzy se z Vás stanou Olšinské milice.
- Středa 20. prosince 2006 v 17:49® rarach
-
ALL: Tak jsem právě dočetl vánoční dárek na Czechfly, pokud má někdo slabé srdce, tak tam probůh před svátkama nelezte. Závěry 15 sjezdu KSČ jsou slabej vodvar co na nás Semeniuk komanč bratrstvo chystá. Jestli měl někdo strach, že by po rozpadu svazu, tady nastal systém rybaření pro horních 10 000, tak teď to vypadá, že rybaření bude jenom pro těch několik desítek delegátů. Schizofrenie vedení svazu, že by přišlo o vliv ve vlastním monopolu dosáhla nejvyššího stupně, je čas zahodit cinkající klíče a nastoupit cestu defenestrace.
- Středa 20. prosince 2006 v 17:32® Tomucha
-
tak já si příště vezmu černý tepláky se čtyřma pruhama a bílý vasilo
.........a bude to pekně stylové
- Středa 20. prosince 2006 v 17:23® Mirek
-
Tomucha> No, tak jí tahej na ryby a na vázání si pořiď bílou dederonovou košili. Bude ti slušet a nás pamětníky pohled na ní potěší…
- Středa 20. prosince 2006 v 17:18® Tomucha
-
ta mikina je náhodou moje nejoblíbenější na ryby
- Středa 20. prosince 2006 ve 12:38® rarach
-
ZN je prostě všude, co mikina líbí se Ti. Já jsem si takovou hnědou fleece koupil, táhne na mne od okna co jsem se přestěhoval s vázáním do kouta v ložnici a bomba, teploučko a hned mi to jde líp.
- Středa 20. prosince 2006 v 8:38® ZN
-
Včera jsem dostal DVD s Tomuchou a Drápalíkem. Byl jsem zvědavý na tu Tomuchovu mikinu
Musím uznat, že je to udělaný dobře, pro vazače-začátečníky je to moc dobrá pomůcka. Tím nechci říct, že pokročilejší a pokročilí by se měli koupi vyhnout. Naopak. Takovýchto DVD není doma nikdy dost. Musím taky ocenit „lidové podání“ a tah s Drápalíkem(promiň HaDe). Určitě tomu dodal šťávu a je to dobrý marketingový tah. Krom toho, Drápalíka mám stejně jako jeho otce rád. To DVD jsem určitě neviděl poprvé a naposled, budu si ho v klidu pouštět dál
- Středa 20. prosince 2006 v 0:14® Firetiger
-
parmenides> Takže Vlado, ta nefunkční moucha vypadá v originálu jako přiložený exhibit a) a v mojem provedení jako přiložený exhibit b)
Ale nemusíš štresovat, v neděli to nebylo o mouše ale v rukách
- Úterý 19. prosince 2006 ve 23:15® parmenides
-
Toulovec: treba by to chtelo se jenom naucit lepe fotit a lepe pracovat s Photoshopem
) … ale take mam muskarska predsevzeti …