Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 19. prosince 2006 ve 22:20® toulovec
-
parmenides> jo, Loučnou maj zmáklou kluci, já na to hold nemůžu přijít. Velkou chybu dělám taky v tom, že jdu vodou, vím to, ale ....... příští rok se to pokusím omezit
- Úterý 19. prosince 2006 ve 22:14® Pike007
-
Xycht: Jedine, co muzu rict, ze vypadaji pekne. V praxi nevyzkouseny, takze nevim. Mam standard, riverbed a nympher. Docela jsem na to zvedavy. Rozhodne je vyuziju na nymfu, suchou a i na jezero
- Úterý 19. prosince 2006 ve 21:59® parmenides
-
Toulovec: ted na to koukam a on tam tech fotomontazi ma vic
- Úterý 19. prosince 2006 ve 21:57® parmenides
-
Toulovec: treba to je fotomontaz
- Úterý 19. prosince 2006 ve 21:54® toulovec
-
parmenides> je to podvod, už jsem to radkovi psal na MOL že mu nevěřím :o))) ne, hold to umí a já jen čumím no. Však to znáš ne??
- Úterý 19. prosince 2006 ve 21:35® parmenides
-
Toulovec: a ze na Loucne nejsou poradne ryby… www.mrk.cz
- Úterý 19. prosince 2006 ve 21:25® parmenides
-
Firetiger: vzdyt jsem ti rikal, ze na to nic nechytis – ty dva lipani byly pod vlivem, ti se nepocitaj…
- Úterý 19. prosince 2006 ve 20:46® Firetiger
-
Parmenídes> Vlado, jsem ještě v práci a fotky much mám doma, takže sorry. Ale schválně si dej výběr diskuze k datu 20.11.2006. Najdeš tam nejen mojí fotku, ale o den později i přefocený obrázek z FF&FT, podle kterého jsem jí vázal a dokonce i komentář jednoho z diskutérů, jehož jméno mi mé vychování brání zmiňovat, že moucha chytat rozhodně nebude, když jí chybí kroužkování
Kritik měl pravdu, protože v sobotu mi to vzaly jen dvě ryby a ostatní na mě zvysoka víš co (však na Tebe taky).
- Úterý 19. prosince 2006 ve 20:20® Buko
-
parmenides> existují mololapky.Nevím jak bych to jinak nazval.Je to vlastně mucholapka s feromonem na mola šatního, dost dobrá věc
- Úterý 19. prosince 2006 v 19:09® parmenides
-
Firetiger: Jindro, dej sem pls foto toho rozence ze soboty, jiz si to sem jednou daval, ale nemohu to najit. diky
- Úterý 19. prosince 2006 v 19:00® parmenides
-
Buko: smrad z toho neni, samozrejme kdyz otevres suplik, tak to citit je, nicmene stalo mne to takovy majlant, ze si to nenecham sezrat nejakym hmyzem
)
- Úterý 19. prosince 2006 v 18:52® Tomik
-
Buko> osobka
- Úterý 19. prosince 2006 v 18:51® Buko
-
Firetiger> Na moly stačí sušená pomerančová kůra. Koupíš 2 kg pomeračů, zbodneš je a posílíš si imunitný systém.Kůru pak nacpeš třeba i do bot.Jak začnou lítat po bytě moli, tak víš, že je tu asi zase zimní období a koupíš nové.Výhoda: nemáš v bytě smrad jak u Parmiče.
- Úterý 19. prosince 2006 v 18:43® parmenides
-
Buko, Firetiger: naftalinove tablety mam ve vsech 3 suplicich kde jsou chlupy ci peri – bez naftalinu ani ranu
- Úterý 19. prosince 2006 v 18:33® Firetiger
-
Buko, miluju Tvůj nadhled
Někde jsem slyšel, že pomahá, když po molech hážeš naftalínové kuličky. Do vázání se to ale dát bojím, protože si myslím že by si ryba všimla.
- Úterý 19. prosince 2006 v 18:23® Buko
-
Firetiger> Vrazíš 38 litrů do Whitingů a máš vystaráno na 15 let. Průser nastane jak dojdou.Teď jsem v klidu, ale nesnáším moly. Dědek: Vichrzhor se ptal na neopreny.Kuá, že by trochu víc tureckého medu?
- Úterý 19. prosince 2006 v 17:59® parmenides
-
Firetiger: no to je jasne bez ryb tam letet nema cena, je tam pracovne Royal Wulff, tak bychom mohli provest exkurzi po skotskych tocich
- Úterý 19. prosince 2006 v 17:51® Firetiger
-
parmenides> krám je to jak kráva, viděl jsem z něho fotky, ale pořád je to trošku z ruky… Leda že by se to spojilo s nějakou rybačkou
- Úterý 19. prosince 2006 v 17:23® Dědek
-
Vichrzhor> mam od nich rok dejcháče a zatím si nemohu stěžovat
- Úterý 19. prosince 2006 v 17:07® parmenides
-
Brčal: letos taky ne, pojedu na MP zde nekde v Cechach. Jeden skalp navic nebude problem…
Firetiger: nezaletime tam? Jeden prepravce tam lita primo z Prahy… Je to nejvetsi musk. obchod v EU
- Úterý 19. prosince 2006 v 16:23® brčal
-
Firetiger,Parmič jdu do skalpu Metz Natural Brown pokud mě přiberete
- Úterý 19. prosince 2006 v 16:19® Firetiger
-
parmič: v jednotě je síla
jako předplatitel FF&FT mám 10% slevu, což není marné. Domluvíme se.
- Úterý 19. prosince 2006 v 16:03® brčal
-
parmenides-na ryby už to asi moc nevidím jak ty. Já sem začal chodit do školy budu muset dohnat tři měsíce :o)))))
- Úterý 19. prosince 2006 v 16:02® brčal
-
Firetiger -kupuji vše u nás a hlavně Metz.Jinak barvy jenom tři a to Natural Brown,Grizly a šedý to stačí skoro na vše co vážu
- Úterý 19. prosince 2006 v 15:24® parmenides
-
Firetiger: ok, kdyz jsme u toho Glasgow – poslali mi katalog na 2007 – je tam pekny Whiting Premium Grade za pouhych 99 poundu
Budu tam v lednu delat objednavku na netradicni materialy, tak to muzeme opet spojit. Vice pres mail.
- Úterý 19. prosince 2006 v 15:23® drozďák
-
Firetiger: tou vyšší kvalitou bych si nebyl tak úplně jistej. U Jirky Š bude přinejmenším srovnatelná. Co se týče výběru skalpů, též bych neváhal u JiSi. Zase záleží kolik do toho chceš vrazit. Nejlépe vychází Keough, co se týče poměru cena x kvalita
- Úterý 19. prosince 2006 v 15:01® Firetiger
-
Parmeníde, co píšeš je hezké; v kamených krámech (Zeman, Voráček) se mi ale na kloudný skalp nedaří narazit od té doby, co Evropou obchází strašidlo ptačí chřipky.
K e-shopům mám určité rezervy; přesněji se bojím toho, že si zboží nemůžu osahat. Skalp není levná sranda. Intuitivně se domnívám, že třeba Glasgow Angling Centre (www.fishingmegastore.com bude mít větší kvalitu jak JISI nebo fmfly, protože točí řádově jiné objemy. Angličtina není překážkou a počáteční obavy z nákupů internetem jsem prolomil.
Před tím, jak do toho zainvestuju ale ocením názor ostatních. Za Tvůj děkuju a peříčky se Ti proberu s chutí
- Úterý 19. prosince 2006 ve 14:27® parmenides
-
Foto z obdobi, kdy byl Toulovec jeste stihly a hubeny fesak
- Úterý 19. prosince 2006 ve 14:20® parmenides
-
Firetiger: Metze sezenes u Zemana, Keogh ma momentalne JISI, Spin Fly mozna uz dostal avizovanou zasilku od Veniarda. Slepici jsem ted nejakou koupil na fmfly.cz. Od kazdeho vyrobce mam par skalpu, ale rekl bych ze nejlepsi je ten Metz. Obecne je za top povazovan asi Whiting, kdysy byl take ve Spinfly. Pokud jde o nakup treba v GB – dival jsem se a skalpy vyjdou levneji u nas. Jestli se chces na skalpy podivat, neni problem neco zorganizovat, dam ti nejake peri, zkusis uvazat a uvidis.
- Úterý 19. prosince 2006 ve 14:08® Firetiger
-
brčal: kde scháníš kvalitního kohouta? Já teďka chci koupit tři skalpy – hnědý, šedivý a dun (možná ještě grizzly) – a je to dost bída.
S největší pravděpodobností si to budu muset nechat poslat z Anglie, do čehož se mi ale nechce. Jak to řešíte vy? Třeba Buko, Tomucha nebo ostatní profíci, co vážou skutečně ve velkém?