Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 13. prosince 2006 ve 20:19® iceman
-
Zauwi> hledej v sekci: peří/bažant www.ryby.glux.cz
- Středa 13. prosince 2006 ve 20:07® Zauwi
-
teda je jasný že ten drahej je kvalitní… JISI?jakej to je link?za 480 se mi to docela zamlouvá
- Středa 13. prosince 2006 ve 20:06® Zauwi
-
to je pekna cena normálně jen střeba skalp stojí 1000
- Středa 13. prosince 2006 ve 20:03® iceman
-
Zauwi> a na JISI má tohle za 480 Kč.
- Středa 13. prosince 2006 ve 20:00® iceman
-
Zauwi> našel jsem zatím jen skalp za slušný prachy: www.fmfly.net
- Středa 13. prosince 2006 v 19:56® iceman
-
Zauwi> zkusim ho najít, nepamatuji se.
- Středa 13. prosince 2006 v 19:55® Zauwi
-
iceman: co to stojí?
- Středa 13. prosince 2006 v 19:55® iceman
-
Zauwi> klasiku jsem neviděl, jen zlatýho.
- Středa 13. prosince 2006 v 19:53® Zauwi
-
Jak jsem koukal na to peří co tam tomucha má tak mě napadlo kde se dá sehnat takhle celej bažant(křídla+skalp) a kolik to asi stojí..?
- Středa 13. prosince 2006 v 19:53® iceman
-
Firetiger> to je dobře, že tě nenapadl, byl jse poučen, že to není dobrá volba. Takže to považuj za můj krok nesprávným směrem :o)
- Středa 13. prosince 2006 v 19:47® Firetiger
-
iceman> Dík moc, Bukovo syntetiku mám a je super; moh jsem to vyzkoušet a bejt za hrdýho
)
Chrostíky vážu jedině z ní, nejvíc mě dostává kombinace hnědého tělíčka se zelenkavou prdelkou – jako živý. Pakoš z toho mě nenapadl – furt se je co učit.
- Středa 13. prosince 2006 v 19:35® iceman
-
Firetiger> ok, přesvědčil jsi mě svou upřímností a pokorou vůči staršímu a rozvážnějšímu :o)) Materiál na tělíčku je syntetika od Buka. Mohu jen doporučit, když z toho uděláš tělíčko na chrostíkovi a dobře to vyčešeš tak po namočení budeš čučet jakou to udělá fantastickou siluetu tělíčka.
- Středa 13. prosince 2006 v 19:27® Firetiger
-
iceman> jsi nějaká slečinka
Jsem mladý a začínající rybář, na své cestě k Muškařským výšinám kráčím trním a hložím a sem tam se sejdu na zcestí. Měj pochopení pro mladickou nerozvážnost, umožni mi překonat propast mého omylu a dej mým očím uzřít pravdu zjevenou, i.e. průsvitného pakoše co skutečně nachytá…
Zauwi: jo jo, to znám. Kdyby tak řeky měly uši tak pověst rybářů jako tichých bláznů rychle skončí.
- Středa 13. prosince 2006 v 19:14® Zauwi
-
Firetiger>mno to s tou mouchou popsals az moc dobre…ja vetsinou uvazu jeden kousek,pak ho ozkousim a přitom ho vetšinou urvu:) a pak si nadávám do kokotů.....
- Středa 13. prosince 2006 v 19:11® iceman
-
Firetiger> když se ti nelíbil tak jesomruj matroš :o))
Bosanac> tyhle hášky zmrvili při výrobě a zapoměli na protihroty – nekup to za ty prachy, že?
- Středa 13. prosince 2006 v 19:01® Firetiger
-
Ice:
na MRKu jsi tehdy taky dával fotku ještě jednoho pakoše s dubbovaným tělíčkem, co se mi esteticky nelíbil ale hlas lidu se za Tebe postavil – co to bylo za dabing?
- Středa 13. prosince 2006 v 18:57® Bosanac
-
iceman: A kde mas protihrot ?
- Středa 13. prosince 2006 v 18:55® iceman
-
Firetiger> jasně že jo, moc slídíš po netu :o)
- Středa 13. prosince 2006 v 18:52® Firetiger
-
Toho jsem už někde viděl
)
- Středa 13. prosince 2006 v 18:47® iceman
-
Zahájil jsem pakomárama. Snad jsem zvolil dobrej vzor.
- Středa 13. prosince 2006 v 18:33® Firetiger
-
Zauwi: mouchy vážu tak po pěti, deseti kouscích. Nejlépe v sérii, zjistil jsem že dělat několik stejných much v kuse tříbí cvik – třetí je o dost hezčí jak první a čtvrtá s pátou už bývají skoro stejné
Za svojí nedlouhou muškařskou kariéru mám rekord ztrát pět much od vzoru, tak se jich snažím mít aspoň šest. Neznám větší rybářskou prudu, jak se trefit rybám do mouchy, tu urvat a novou nemít.
- Středa 13. prosince 2006 v 16:20® Kublaj
-
Zauwi> ty seš prdlej takhle zatracovat večerníček
ale asi tě chápu
- Středa 13. prosince 2006 v 15:05® Zauwi
-
to HaD,Tomucha:dneska jsem dostal Vaše dvd,je to super,paráda,bomba…jen co přijedu večer,tak jdu vázat,je to skvěle udělaný a dozvěděl jse mse spoustu nových věcí:).Slibuju,že ode dneška si budu místo večerníčku poustět Vaše dvd!!:)
- Středa 13. prosince 2006 v 15:03® Zauwi
-
Firetiger:kolik vážeš vzorů od jedný mouchy?
- Středa 13. prosince 2006 ve 12:27® Firetiger
-
Já jsem si taky udělal Vánoce a koupil si krabku s 16 chlívečkama. Takže musím vymyslet a umotat 16 suchých vzorů. Krabka je od Richarda Wheatleyho, takže se budu snažit o anglické realistické mušky. Zatím mám z šestnácti vzorů tři, navíc v nedostatečném počtu
- Středa 13. prosince 2006 v 9:42® Zauwi
-
tak jse msi udělal předčasný Vánoce a koupil jsem si svěráček od Tvrdka:)
A tady je moje první moucha:)Foto není nic moc neumim fotit…:( - Středa 13. prosince 2006 v 7:26® toulovec
-
Tomucha> já ještě nezačal, bo čekám že dostanu od jéžíška DVD, na vázacím stolku ve sklepě mám rozdělanek comp co mladej dostane pod stromek, takže to potřebuju zlikvidovat a až po vánocích si ušmudlám něco na doplnění krabky. stejne furt lapu na jednu muchu, tak se nestresuju :o)))
- Středa 13. prosince 2006 v 0:52® Tomucha
-
vidím jak to máte vychytaný
- Úterý 12. prosince 2006 ve 23:04® EDDY
-
Tomucha> ještě nee ještě hodím na ryby
takže přesouvám to na dobu neurčitou
))
- Úterý 12. prosince 2006 ve 22:56® Bosanac
-
Tomucha: Zahajuje se az v lednu , jestli bude mrznout , jestli ne posouva se na unor .