Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 12. prosince 2006 ve 22:36® okoun 1
-
Já ji zahájil u tomuchy a zakoupil jsem DvD
- Úterý 12. prosince 2006 ve 22:19® Tomucha
-
tak jak jste kdo zahájil zimní vázací sezonu ???
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 13:18® brčal
-
HaD-co kdy by si dodal do enciklopedie-uzly a montáže-muškaření nenašel jsem to tam.Je to škoda
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 12:08® vanuz
-
ceska posta sucks!
- Pondělí 11. prosince 2006 v 0:14® xycht
-
Přečetl jsem si tak 10 stránek příspěvků, ale co vlastně ZN měl udělat zlýho, jsem se nedočet…co se stalo nevim, ale pokud ladamaj veřejně (na webu) napíše, že má ZN vychování řeznickýho psa, tak by měl napsat důvod i na web.
- Neděle 10. prosince 2006 ve 20:27® hraji
-
Dědek: a neřekneš, mohl jsi dneska s náma a zachytal by sis excelentně, chytili jsme určitě víc než sto ryb a grilovali jsme maso a klobásy, vařili kafe, byla ohoda
- Neděle 10. prosince 2006 ve 20:07® brčal
-
BoBo-Falknow-omluva špatně sem četl
- Neděle 10. prosince 2006 v 19:54® jiris
-
Dědek – kapra?
- Neděle 10. prosince 2006 v 19:38® Dědek
-
Po 14-ti dnech marodění jsem to už dneska nevydržel a vyrazil. A víte co jsem chytil? Přesně to, co je na prvním fíkusáckým obrázku
- Neděle 10. prosince 2006 ve 13:45® IVO
-
Brčál: nechci to už dál pitvat.Prostě máme na tento problém odlišné názory,ale to mi nepřipadá nijak nenormální. Všeobecná názorová uniformita je často podezřelá..
.Nicméně razím názor, jsem slušný k slušným lidem, ovšem pokud mě někdo napadne s použitím verbálního marasmu, nebo mě třeba vezme šutrem, tak jsem ochoten slušnost na chcíli odložit. Jenže to je na delší debatu, která asi není nutná a hlavně sem nepatří. Chceš -li, můj mail je ti k dispozici. Jsem, ochoten komunikovat, ale hádat se vážně nechci.
- Neděle 10. prosince 2006 ve 12:33® HaD
-
fikus>
)))
- Neděle 10. prosince 2006 v 8:30® BoBo-Falknow
-
brčál: Pokud někdo něco nepochopil, tak Ty mne. Nikde jsem nepsal o „snižování volume“ a nikoho jsem nehájil. Jen jsem napsal, že ne vše je možno porovnávat a za tím si stojím. Takže čti pomaleji, pořádně a až poté navrhuj exekuce před zrcadlem
- Neděle 10. prosince 2006 ve 3:03® fikus
-
jsem životní optimista, aspoň schovám #3 a vytáhnu #5 na bigfišli…
- Neděle 10. prosince 2006 ve 2:07® fikus
-
nedávno byl sraz Rady a mám pro vás špatnou zprávu. Příští rok se bude sadit zase hovno.
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:43® jindrich
-
Měj se.
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:42® Firetiger
-
Na srazu jsem nebyl, ale na víkendu se potkáme. Tak zatím
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:41® jindrich
-
jo,to by odpovídalo,ja myslel,že jsi byl taky na srazu.Jestli se nepletu,pojedeš taky na vázací víkend.Vem tam ten svůj zázrak
.Třeba vymyslíme něco,co bude vypadat jako na 2 laufy.
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:37® Firetiger
-
Na skaldě jsme se nepotkali, ale tuším v červenci jsi mi dělal pouzdro na feeder, co vypadá jak na lauf.
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:30® jindrich
-
jmenovče
To je docela závratný tempo.
Neumím vázat,neumím házet,slivku sem tam vypiju.Přesto mám mušek docela dost,i když hnusnejch,no i rybu občas chytnu.Nepotkali jsme se náhodou na Skaldě?
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:27® brčal
-
Tak to by se my necgtělo
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:26® Firetiger
-
Milý jmenovče, hnus humusovič. Šest nožiček, na každé dva uzle. Vážu tempem jedna moucha = jedna slivka.
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:23® jindrich
-
Firetiger:To je opravdu hnus
)
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:20® Firetiger
-
Správně, pojďme řešit něco relevantnějšího. Třeba nějaký hnusný mouchy…
- Neděle 10. prosince 2006 v 1:05® regulus
-
Proč to hovno furt rozmatláváte, aby víc smrdělo????????
- Neděle 10. prosince 2006 v 0:58® jindrich
-
all:párkrát jsem se u vody potkal s vozítkáři.V problémových situacích nabídl pomoc,řekl bych naopak,chtěli se s problémem porvat sami.Já bych to IVO neřešil, myslím,že bude nejlepší když si to ZN s ladamajem vyřeší mezi sebou.Ne každý je nadšený z toho,když se mu nabízí pomoc,jen proto,že se trochu odlišuje.Ba právě naopak.Navíc vozíček nedělá z nikoho člověka méně schopného.
- Neděle 10. prosince 2006 v 0:14® brčal
-
Kde to prodávaj skvělé:o)))))))
- Neděle 10. prosince 2006 v 0:06profil byl smazán
-
Ja bych to uz nerejpal. Vcelku dobry napad – ne? ,,,,, menim tema: uz jsem videl novy hadry pro pure muskare ..... prikladam.
- Neděle 10. prosince 2006 v 0:02® brčal
-
Ivo-bereš to uplně jinak toto je pomoc co si napsal.Né o chováni lidí mezi sebou. Př.-Nelyšycí děvčátko chce chodit do erobicu. Začneš o tom přemýšlet vždyt neslyší tak proč? No protože to chce zkusit vždyt to dělají i jiné děti a je tam dva roky a v poho jenom děti se sní tolik nebaví. Rodiče ostatních dětí jenom mluví doma musíš si dávat pozor vyš ona je nemocná a vlastně jiná.A takových příkladů tu ti napíšu spoustu.hau domluvil jsem těžko vysvětlovat Radši byli jste ted někdo na rybách
- Sobota 9. prosince 2006 ve 23:10® Karlos
-
Ivo rozumím tomu dobře že očekáváš ohledy?
- Sobota 9. prosince 2006 ve 21:59® IVO
-
brčal: máš zvláštní formu uvažování. Proč brát ohledy ? Proč se ke každému nechovat stejně ?!?! Třeba normálního člověka přes přechod nepřevedu, nevidomého ano. To je jeden příklad za všechny. Nebudu to rozvádět. Nemá to smysl.Ostatní jsem vyjádřil níže. HOWG.