Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 9. prosince 2006 ve 21:04® brčal
-
Já jsem teda vůl že sem objednal DVD mezi prvníma:o))))))))))))
- Sobota 9. prosince 2006 ve 20:19® brčal
-
BoBo,Ivo a všichni furt nevím proč snižovat volume,proč brát ohledy.Vždy se ke každému člověku chovate stejně a to i když bude hluchý,slepý,bez ruk,bez nohou nebo vážně nemocný nebo zdravý pak jestli né postavte se před zrcadlo a déj te si pár přes ............. Pokud todle téma chcete rozebrat začněte mám dobré zkušenosti
- Sobota 9. prosince 2006 v 18:11® ZN
-
Ivo: zdravotní stav z nějakého příspěvku nelze jen tak zjistit. Jakmile jsem pochopil, o co go, tao volume jsem hned dal na nulu. Prostě, je to na webu někdy těžké. Jinak máš samozřejmě pravdu, i když to lehké nemá nikdo, toto bude zřejmě trošku jiné.
- Sobota 9. prosince 2006 v 15:05® brčal
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 9. prosince 2006 v 15:03® brčal
-
Tak serte na to.Fotky jsou ze včerejška pár lipánků jsem chytil žadného nevyfotil.
- Sobota 9. prosince 2006 ve 12:18® IVO
-
V jeho případě je to dost extrém. Jak jsem už napsal, obdivuju ho za to, jak se s tím dokáže porvat. Jinej by to možná zabalil.Ovšem to jádro sporu jsem fakt nepochopil.Nicméně tyto lidé mají možná trochu jiný náhled na svět a na některé věci jsou citlivější. Nechci se nikoho zastávat a ni omlouvat, jen chci říct, že jsou v životě situace, kdy je třeba u tolerance zvýšit volume…
- Sobota 9. prosince 2006 v 10:30® Marcel
-
brčal> nikdo to nema jednoduche, vim kam miris. Neco tu pro tebe mam, kam s tim?
- Sobota 9. prosince 2006 v 9:14® BoBo-Falknow
-
brčál: Některé věci nelze porovnávát, čímž nechci nikoho obhajovat.
- Sobota 9. prosince 2006 v 0:37® brčal
-
IVO a kdo to v životě má jednoduchý?
- Pátek 8. prosince 2006 ve 20:19® IVO
-
Taky mi to došlo. Nějak to nechápu.
- Pátek 8. prosince 2006 ve 20:09® HaD
-
IVO> Od Tebe vím,že to L. jednoduchý nemá. Problém byl v tom, že žádná příčina právě nebyla a to byl ten problém.
- Pátek 8. prosince 2006 v 19:00® IVO
-
Had: když jsem četl tu první zmínku o štrůdlu, tak jsem zrovna jedl buchty s mákem. Vyprsk jsem smíchy a mám máku plnou klávesnici. Ta debata byla fakt zbytečná. Láďu znám osobně a musím říct, že to nemá jednoduchý. Svým způsobem obdivuju, jak se dokáže se životem poprat. Na druhou stranu mi ovšem unikla ta prvotní příčina tohto sváru.
- Pátek 8. prosince 2006 v 18:25® regulus
-
va.sl> CR = C&R = chyť a pusť
- Pátek 8. prosince 2006 v 18:23® va.sl
-
morsky das> musíš mi povědět co jsou CR revíry.
- Pátek 8. prosince 2006 ve 14:10® ZN
-
HaD: no, já bych to pozadí „občas“ neměnil. Vyměň „občas“ Tomuchu a máš po problému. Nezlob se na mne, tři stejné mouchy, jak praví Ivošek, to je prasárna
)
- Pátek 8. prosince 2006 ve 12:48® rarach
-
Fire: neboj , nemyslel. Toulík: Tak ať, když ho to baví, já mám všechny mouchy raněný, bohužel každou jinak.
- Pátek 8. prosince 2006 v 11:55@ ???
-
Tomucha. Díky stavím se tam.
- Pátek 8. prosince 2006 v 11:45® Tomucha
-
luda – koliště Zábranský
- Pátek 8. prosince 2006 v 11:40® Firetiger
-
Rarachu, snad jsi mě nebral vážně? Pozitivní dojem mám samozřejmě taky, a to že to mám v ruce méně jak Tomucha je problém můj a ne jeho – což mě samozřejmě nezastaví od toho, abych sprostě nezáviděl.
- Pátek 8. prosince 2006 v 11:32® toulovec
-
rarach> jo a taky jak byl vloni u mě přez víkend s parmičem na chatě, tak nejen že byl schopen za minutu navázat mouchu totožnou se vzorem na obrázku, ještě byl schopen to 3× za sebou zopakovat. Uvázat 3 naprosto stejný mouchy mi přijde perverzní. Tomucha je šmejd!!! :o))))
- Pátek 8. prosince 2006 v 11:26@ ???
-
Zdravím vespolek. Nevíte kde bych ono DVD sehnal v Brně? Díky moc za pomoc.
- Pátek 8. prosince 2006 v 11:20® rarach
-
Ohňotygře: Nikdo nekrituzuje, píšeme svoje názory, celkový dojem z DVD má každej pozitivní. Viděl DVD od O. Edwardse? Jako on váže mouchy, to by jsi si asi tedy zamotal ruce nebo skončil s vázáním, Tomucha na DVD váže jednoduchý vzory.
- Pátek 8. prosince 2006 v 11:07® Firetiger
-
HaDe, jak čtu že Tě s Tomuchou za ten film různě kritizují tak se přidám taky
Pěkně mě nas…lo, jak to tomu Tomuchovi šlo od ruky. Mé mouchy jsou výsledkem dřiny, potu a slzí, zatímco u Tomuchy to vypadá všechno strašně jednoduše. Dvakrát kmihne nití, zarotuje svěračem a moucha je hotova. To je nespravedlivé!
- Pátek 8. prosince 2006 v 10:58® HaD
-
rarach> v určitých pasážích ano, možná to chtěl střídat poazdí… nevím…příště si s tím zkusím víc pohrát
- Pátek 8. prosince 2006 v 10:58® Tomucha
-
rarach – však děkujem
- Pátek 8. prosince 2006 v 9:42® rarach
-
Tomucha, já jsem to taky psal, že to jenom vypadá dost hnědě (clap), co se týká mikiny, tak někdy dělá moc tmavé pozadí, chtěli jste názory, tak tady je máte.
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:58® Tomucha
-
Pike 007 – taky díky moc za připomínky, zpětná vazba je důležitá. Svěráček dělá Tvrdek, cenu nevím přesně. Ale můžu ho jen doporučit.
rarach . voda tam byla čistá, to jen tak vypadá .-)Mikina je moje oblíbena
)
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:56® Zauwi
-
to teda bylo ..:)
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:42® EDDY
-
hhh dnes ej tu nějak mrtvo…!!! včera tu bylo o dost veseleji… a hlavně živěji…
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:11® morsky das
-
vasl. Ono to neplati tak uplne. Pokial viem tak C&R reviry su z toho zoznamu vytiahnute. Je to nepochopitelne ale je to tak…