Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. prosince 2006 ve 21:04® brčal
brčal

Já jsem teda vůl že sem objednal DVD mezi prvníma:o))))))))­))))

Sobota 9. prosince 2006 ve 20:19® brčal
brčal

BoBo,Ivo a všichni furt nevím proč snižovat volume,proč brát ohledy.Vždy se ke každému člověku chovate stejně a to i když bude hluchý,slepý,bez ruk,bez nohou nebo vážně nemocný nebo zdravý pak jestli né postavte se před zrcadlo a déj te si pár přes ............. Pokud todle téma chcete rozebrat začněte mám dobré zkušenosti

Sobota 9. prosince 2006 v 18:11® ZN
ZN

Ivo: zdravotní stav z nějakého příspěvku nelze jen tak zjistit. Jakmile jsem pochopil, o co go, tao volume jsem hned dal na nulu. Prostě, je to na webu někdy těžké. Jinak máš samozřejmě pravdu, i když to lehké nemá nikdo, toto bude zřejmě trošku jiné.

Sobota 9. prosince 2006 v 15:05® brčal
brčal
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2006/th-img10164.jpg
Sobota 9. prosince 2006 v 15:03® brčal
brčal

Tak serte na to.Fotky jsou ze včerejška pár lipánků jsem chytil žadného nevyfotil.

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img10163.jpg
Sobota 9. prosince 2006 ve 12:18® IVO
IVO

V jeho případě je to dost extrém. Jak jsem už napsal, obdivuju ho za to, jak se s tím dokáže porvat. Jinej by to možná zabalil.Ovšem to jádro sporu jsem fakt nepochopil.Nicméně tyto lidé mají možná trochu jiný náhled na svět a na některé věci jsou citlivější. Nechci se nikoho zastávat a ni omlouvat, jen chci říct, že jsou v životě situace, kdy je třeba u tolerance zvýšit volume…

Sobota 9. prosince 2006 v 10:30® Marcel

brčal> nikdo to nema jednoduche, vim kam miris. Neco tu pro tebe mam, kam s tim? :-)

Sobota 9. prosince 2006 v 9:14® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

brčál: Některé věci nelze porovnávát, čímž nechci nikoho obhajovat.

Sobota 9. prosince 2006 v 0:37® brčal
brčal

IVO a kdo to v životě má jednoduchý?

Pátek 8. prosince 2006 ve 20:19® IVO
IVO

Taky mi to došlo. Nějak to nechápu.

Pátek 8. prosince 2006 ve 20:09® HaD
HaD

IVO> Od Tebe vím,že to L. jednoduchý nemá. Problém byl v tom, že žádná příčina právě nebyla a to byl ten problém.

Pátek 8. prosince 2006 v 19:00® IVO
IVO

Had: když jsem četl tu první zmínku o štrůdlu, tak jsem zrovna jedl buchty s mákem. Vyprsk jsem smíchy a mám máku plnou klávesnici. Ta debata byla fakt zbytečná. Láďu znám osobně a musím říct, že to nemá jednoduchý. Svým způsobem obdivuju, jak se dokáže se životem poprat. Na druhou stranu mi ovšem unikla ta prvotní příčina tohto sváru.

Pátek 8. prosince 2006 v 18:25® regulus
regulus

va.sl> CR = C&R = chyť a pusť

Pátek 8. prosince 2006 v 18:23® va.sl

morsky das> musíš mi povědět co jsou CR revíry.

Pátek 8. prosince 2006 ve 14:10® ZN
ZN

HaD: no, já bych to pozadí „občas“ neměnil. Vyměň „občas“ Tomuchu a máš po problému. Nezlob se na mne, tři stejné mouchy, jak praví Ivošek, to je prasárna :-)) )

Pátek 8. prosince 2006 ve 12:48® rarach

Fire: neboj , nemyslel. Toulík: Tak ať, když ho to baví, já mám všechny mouchy raněný, bohužel každou jinak.

Pátek 8. prosince 2006 v 11:55@ ???

Tomucha. Díky stavím se tam.

Pátek 8. prosince 2006 v 11:45® Tomucha
Tomucha

luda – koliště Zábranský

Pátek 8. prosince 2006 v 11:40® Firetiger
Firetiger

Rarachu, snad jsi mě nebral vážně? Pozitivní dojem mám samozřejmě taky, a to že to mám v ruce méně jak Tomucha je problém můj a ne jeho – což mě samozřejmě nezastaví od toho, abych sprostě nezáviděl.

Pátek 8. prosince 2006 v 11:32® toulovec
toulovec

rarach> jo a taky jak byl vloni u mě přez víkend s parmičem na chatě, tak nejen že byl schopen za minutu navázat mouchu totožnou se vzorem na obrázku, ještě byl schopen to 3× za sebou zopakovat. Uvázat 3 naprosto stejný mouchy mi přijde perverzní. Tomucha je šmejd!!! :o))))

Pátek 8. prosince 2006 v 11:26@ ???

Zdravím vespolek. Nevíte kde bych ono DVD sehnal v Brně? Díky moc za pomoc. :-)

Pátek 8. prosince 2006 v 11:20® rarach

Ohňotygře: Nikdo nekrituzuje, píšeme svoje názory, celkový dojem z DVD má každej pozitivní. Viděl DVD od O. Edwardse? Jako on váže mouchy, to by jsi si asi tedy zamotal ruce nebo skončil s vázáním, Tomucha na DVD váže jednoduchý vzory.

Pátek 8. prosince 2006 v 11:07® Firetiger
Firetiger

HaDe, jak čtu že Tě s Tomuchou za ten film různě kritizují tak se přidám taky ;-)

Pěkně mě nas…lo, jak to tomu Tomuchovi šlo od ruky. Mé mouchy jsou výsledkem dřiny, potu a slzí, zatímco u Tomuchy to vypadá všechno strašně jednoduše. Dvakrát kmihne nití, zarotuje svěračem a moucha je hotova. To je nespravedlivé!

Pátek 8. prosince 2006 v 10:58® HaD
HaD

rarach> v určitých pasážích ano, možná to chtěl střídat poazdí… nevím…příště si s tím zkusím víc pohrát

Pátek 8. prosince 2006 v 10:58® Tomucha
Tomucha

rarach – však děkujem :-)

Pátek 8. prosince 2006 v 9:42® rarach

Tomucha, já jsem to taky psal, že to jenom vypadá dost hnědě (clap), co se týká mikiny, tak někdy dělá moc tmavé pozadí, chtěli jste názory, tak tady je máte.

Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:58® Tomucha
Tomucha

Pike 007 – taky díky moc za připomínky, zpětná vazba je důležitá. Svěráček dělá Tvrdek, cenu nevím přesně. Ale můžu ho jen doporučit.

rarach . voda tam byla čistá, to jen tak vypadá .-)Mikina je moje oblíbena :-)) )

Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:56® Zauwi
Zauwi

to teda bylo ..:)

Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:42® EDDY

hhh dnes ej tu nějak mrtvo…!!! včera tu bylo o dost veseleji… a hlavně živěji…

Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:11® morsky das

vasl. Ono to neplati tak uplne. Pokial viem tak C&R reviry su z toho zoznamu vytiahnute. Je to nepochopitelne ale je to tak…