Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 22:46® HaD
-
rarach> příště se polepšíme. Dárek je zabalenej, ale nemám adresu
dej jí do osobky
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 22:35® rarach
-
Had: Čekal jsem na ten dárek od Tebe a nic. Malé ryby ani tak nevadí, to tak nějak vypovídá o stavu naších revírů pod vedením těch slavných svazů a snad je to i dobře. Spíš mi vadí ta strouha, v tom slunci vypadá ta voda i dost hnědě, máme přece spoustu hezčích řek, kde se dá s mušákem i trochu rozpřáhnout. PS: smázni prosím můj příspěvek v můj lov, zase je to bez fotky a s hrůzností
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 22:29® HaD
-
rarach> Taky díky moc za hodnocení. O mikyně jsme docela dlouho diskutovali, no nakonec je to tak, jak je. Jo ryby byly malý, ale zase hodně a spoustu záběrů v „přímém přenosu“, což mě těšilo. U koho si to chlape viděl? U Mirka?
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 22:14® rarach
-
Had: DVD jsem dnes také pokoukal, musím říct, že v zimě muškařiny není nikdy dost, ne že bych to měl jako super muster, ale určitě do sbírky každého muškaře a vazače patří. Mi tam trochu vadí tmavá mikina Tomuchy a u první mouchy není vidět jak přivazuje jednotlivé vázací komponenty na háček, to se ovšem dále zlepší. Dále mám výhradu k výběru revíru, kde mouchy zkoušíte, jistě by se dal najít lepší, bez kamených zídek a s obsádkou větších ryb. Celkový dojem je pozitivní. PS: Koukám, že téměř každého zaujal rotační svěráček, mne tedy rozhodně také.
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 21:52® HaD
-
Pike007> díky moc za chválu i připomínky. Těch si cením, protože vím, co příště vylepšit. Díky!
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 21:35® Pike007
-
HaD, Tomucha: Tak jsem shledl pulku vaseho DVD a musim rict, ze se mi osobne libi. Musky zajimave, urcite chytlave, nalakali jste mne na rotacni sverak. Kamera taky dobra, musky jsou dobre videt, stejne jako postup vazani. Takze rozhodne koupe nelituju. Dovolim si ale par postrehu: pri druhem dilu (klidne muze nasledovat) bych mistnost trosku odhlucnil (nebo zavrel okno
.Ty projizdejici auta slyset jdou
Taky bych se nebal pouzit u popisu materialu u jednotlivych vzoru i variantni materialy. U predstaveni nastroju bych se venoval i sveracku, bo ten je hodne dulezity. Na zaver jeste malinka drobnost. Trosku me popletl nazev Prince nymf. Neni to ani nymfa a ani nymph, je to takovy mutant. To jsou ale drobnosti, DVD jsem byl mile prekvapen. Proste jde to udelat i u nas. PS: v Praze jsem je videl i v kramech, takze distribuce funguje taky dobre
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 21:08® va.sl
-
Kámoš mě lanaří ke koupi nějaké celoslovenské pstruhové povolenky na všechny vody bez výjimky…něco kolem 10000sk.Víte o tom někdo něco bližšího?
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 18:56® rarach
-
Dědek, Drozďák: Dovolím si s Vámi nesouhlasit, díky netu jsem na rybách i akcích pořádaných díky netu potkal spoustu zajímavých lidí, občas se i něco dozvím. Neříkám, že je to velké procento užitečných věcí, ale vemte si kolik věcí jsme se učili ve škole a kolik jich využíváme v praxi. Petře, Tebe jsem virtuálně mediálně znal už od doby kdy vycházel ČS muškař a vazač, díky netu je o Tobě opět slyšet, takže net je tu hlavně kvůli žvanění, ale zase bych to nepodceňoval, navíc ho spoustu anonymů využívá k svejm loveckým účelům a jak úspěšně si vedou díky nám exhibicionistům, by jste ani nevěřili.
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 17:08® Dědek
-
drozďák> souhlas
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 16:48® drozďák
-
dědek: na netu obecně se na vyšší level nikdo z nás nedostane. Zůstává vždy jen u žvanění. U všech bez vyjímky.
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 16:29® Zauwi
-
:)))
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 16:24® Marcel
-
124 příspěvků! To je mazec, papírové e-bločky, zdravotníci, měření IQ, štrůdl a Xaxap
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 16:16® Dědek
-
XAXAP> žvanění ti jde dobře
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 15:49® Dědek
-
jj, brňáci mají všechno jednodužší
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 14:21® HaD
-
Milos_Dia> huš, byl sem ve městě
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 13:24® Mirek
-
Firetiger> No, enom esi to nevychází nastejno.
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 12:42® Firetiger
-
Miloš nechce pouštět negry z otroctví, chce vysvobodit české rybáře z okovů Svazu
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 12:33® Mirek
-
Milos_Dia> Copak? Snad nechceš propustit negry z otroctví?
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 12:13® Milos_Dia
-
HaD: můžeš si na 5 minut zapnout icq? Potřebuju nějaké info a sem to dávat nechci, abych nenarušil duševní vývoj nějakého jižana…
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 12:10® HaD
-
Milos_Dia> i ta Tvoje
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 12:09® Milos_Dia
-
HaD: SPRÁVNÁ odpověď…
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 12:07® HaD
-
Milos_Dia> a já ho znám?
)
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 11:49® Milos_Dia
-
HaD: Nic, nuda, nejsou data, informace, nicméně číslo 5 stále žije. Nové věci se připravují, ale budou nejdříve příští týden, a pouze na czechfly. Bejt tebou dělám, že ten web neznám…
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 11:46® HaD
-
Milos_Dia> co je nového?
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 10:56® HaD
-
hehehe, wolove
))
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 10:37® XAXAP
-
Miloš: voni to budou mít zas Brňáci ulehčený o vyplňování krevní skupiny a RH faktoru. Stačí, když to napíše jeden a ti další už to tam budou mít automaticky. Statisticky je totiž vyloučeno, že by takovou sourodou skupinu mohlo zplodit více párů.
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 10:24® Milos_Dia
-
HaD: Nech to žít…aspoň tady nemáš parmazánovou komorní nudu. Nicméně, ta debata by ti měla vnuknout inspiraci pro vytunění „chytejáckých“ karet – přidal bych tam tzv. zdravotní doložku, kde si každý může napsat, co mu je nebo co už nemá a pak se tady nebudeme hádat.
U Brňáků bych ovšem tuhle kartu asi rovnou dal do režimu default… - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 9:28® XAXAP
-
tak jaká je předpověď na dnešek? Dorazí ještě Mr. Disabled Memoriser? Vybuchne v Chomutově další skládka chemických odpadů? Očekává se další příliv slovenských a také rumunských a bulharských sester do našeho zdravotnictví, protože ty české dělaj chyby a perou do ran pracky zasraný od futra? Svlíkne had kůži? Sledujte chytej.cz! Poprvé akčnější než debata u staršího a většího bratra
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 9:04® toulovec
-
Tý krávo, tak to byl fičák včera tady. :o))))
- Čtvrtek 7. prosince 2006 v 8:50® Zauwi
-
chjo valim do školy