Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:49® BoBo-Falknow
-
Medvěd: Ani se nepokoušej, je to ryzí schíza.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:49® rarach
-
Budeš tam dělat zdravotní dozor? Doufám, že máš platnou registraci, to víš zeptat se musím. ALL: Mějte se, jdu spát, GN všem !
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:49® ZN
-
nevím proč, ale začíná mi to připomínat příběh dědečka Miloše Hrmy z Ostře sledovaných vlaků od pana Hrabala. skůtrovko, všechno je jinak. Na sraz nejezdi, tam jsou postižení všichni. Jako zdravotní sestra by jsi to nerozchodila
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:49® Medvěd
-
Pane jo.To je fičák,který dost dobře nejde pochopit,natož k němu zaujmout nějaký stanovisko.Dejte si panáka a sprchu.Každý to co může
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:48® scootrovka
-
kkarlos> Tak na to jsem také velice zvědavá
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:47® kkarlos
-
scootrovka> muhehehe, prej klidně..;) to jsem na tebe zvědavej..
jakej budeš mít názor potom…:D
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:47® BoBo-Falknow
-
Shrek: O Tvých citech jsem se nezmínil ani náhodou a věř mi, že mne vůbec nezajímají. Psal jsem o Tvém chování, které je opravdu takové, jak jsem jej popsal (dle Tvého výstupu). Prostě se mi nelíbilo používaní invektiv (nadávek).
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:46® scootrovka
-
fikus> Klidně na ten Váš sraz půjdu.A jsem velice zvědavá jestli vše není takové jaké se zdá být na monitoru
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:46® Bosanac
-
rarach: Nevim jesli muskaril v pozehnanem veku , ale byl na rybach .
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:44® Shrek23
-
BoBo-Falknow> Protože si o mě něco napsal že mám citové jednání jako řeznickej pes.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:44® rarach
-
Jestli zemřel při mušení v Bosně, tak klidně.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:44® BoBo-Falknow
-
Shrek: Jinak abych předešel Tvé další otázce. S Láďou jsem se potkali, takže se známe a nemáme spolu žádný problém. Vy dva mu tady prokazujete medvědí službu (medvědě klid, s Tebou není žádná souvislost).
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:43® Bosanac
-
rarach: Chces zemrit jako muj pradedecek ??
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:41® BoBo-Falknow
-
shrek: PROBOHA!!! A proč bych Tě měl znát?! To se budeš ptát každého? Mě spíš zajímá proč se ptáš raracha, jestli zná Láďu, když o něm nenapsal ani slovo.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:40® rarach
-
Uff, to se mi ulevilo!
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:39® kkarlos
-
Ahoj zde všichni přítomní, je vidět že krásně diskutujete o ničem..
nechcete toho už nechat nebo jít aspoň k věci..;)
Shrek23> neříkal jsi že končíš..?;) náhodou…?
scootrovka> jelikož je toto diskuzní fórum na netu, pravopis je jedno jedinné meřítko keré ‚něco říká‘ o dotyčné osobě z ‚jednoho, dvou‘ příspevků…
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:39® Pytel
-
Ty jo muškaři si vjeli do vlasu
. Scootorvka: jsem si to přečetl od začátku a nechápu co mu udělali nikdo se ho nijak nekoktnul ani ho neurazil.Víš co je nejhorší když se někdo lituje a předhazuje to ostatním jak na tom je.A věř že vím o čem mluvím měl jsem rakovinu ve 21 letech docela bomba (nádor varlete) pak chemoterapii a jestli jsi zdravotní sestra tak asi víš jak jsem na tom mohl bejt.A taky to tu nikomu nepišu a neztěžuji si.Že mám jednou kouli
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:39® fikus
-
Dančo, musím se Tě zastat, né proto, že bys měla pravdu, ale proto, že jsi mladá holka. Vem rozum do hrsti a nenech se ovládat emocí. Ladamaj tu sem tam občas ulítne a spíš se divím, že na jeho výlevy tu někdo ještě reaguje, např. bloček se zapsanými e-křivdami. Jak psal níže ZN internetová diskuze se nesmí brát moc vážně. Až bude zase nějaký sraz Chytej.cz, tak se přihlaš a přijeď. Asi zjistíš, že vše není takové jaké se zdá být na monitoru.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:38® Shrek23
-
BoBo-Falknow> Ty mě znáš????? Mě to jen naštvalo a Laďu znám a můžu řic jen to že je super .
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:38® Bosanac
-
Schrek23: Promin a ty toho cloveka znas ?????? scootrovka: A objevili se i sestry , i kdyz jen jedna .
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:38® scootrovka
-
rarach> V domově důchodců
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:38® rarach
-
Neskončil jsi? Bež, val, val.....
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:37® BoBo-Falknow
-
scootrovka: No, mám takový pocit, že jsi je vhodně doplnila, i když opačným extrémem.
shrek: Tvoje otázka postrádá smysl
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:36® scootrovka
-
ZN> Ano vím ,že jste se snažil tuto debatu ukončit.A to si myslím je dobré gesto.Ale to co jsem napsala bylo všeobecné a pro všechny.Jelikož se tu objevili tací rybáři ,kteří nemají soudnost.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:35® Shrek23
-
rarach> promiň ty toho člověka znáš????????
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:33® rarach
-
Ty jseš tak nestraná, jak přednost z pravé strany. Když píšeš příspěvek nestranej, tak se nikoho nezastávej a fórum není soukromá věc, ale veřejná. Proboha, ženská logika,prosím Tě kde pracuješ, že bych umřel jinde.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:32® BoBo-Falknow
-
scootrovka: Sorry, ale objektivně jsi se zrovna nevyjadřovala. A jinak s Tebou souhlasím NIKDO by tu neměl rozmázavat zdravotní stav, opravdu NIKDO. S Tvým názorem ohledně pravopisu ovšem nemohu úplně souhlasit, už třeba jen proto, že toto forum je řešeno textem.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:32® ZN
-
scootrovka: promiň, ale jestli se někdo do někoho navážel, byl to ladamaj do mě. Jeho zdravotní stav samozřejmě nemůžeme znát. Chápu, že jestli znáš, na rozdíl od nás, jeho zdravotní stav, je to andere café. Zajisté jsi si všimla, že jsem se snažil tuto debatu o ničem ukončit, aniž bych ji začal. Zdravotní stav ovšem nikoho neopravňuje někoho bez vasvětlení napadat, i když, pokud se neberem příliš vážně, proč ne. Je zbytečné někomu gratulovat, a smutné to je od zdravotní sestry. Nechápu, proč se tato nesmyslná debata, kterou ostatně začal lababaj, řeší a řeší. Jestli má ladabaj nějaký problém, který vzniknul tady, na tomto webu, tak ať to propíchne. Nemám žádný problém s řešením. Jestli ne, a zbytečně tady něco rozdmýchává, pak je to smutný příběh, stav, nestav.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:30® scootrovka
-
BoBo-Falknow> Já se také považuji za nestranou osobu.Ale jediné co mi vadí tak je to že se tady někteří rybáři navážejí do pravopisu a zdravotního stavu.A to jsou si myslím věci soukromé a neměly by se rozebírat takhle po internetu.
- Středa 6. prosince 2006 ve 23:26® BoBo-Falknow
-
scootrovka, shrek: Tak nevím, ale buď jsem paranoidní já, nebo vy dva. Zkuste si přečíst celý text ve kterém se řeší celý tenhle nesmysl. Jelikož se považuji za nestranou osobu, zkusím to pro vás shrnout: Objevil se tu Láďa a začal Zdeňkovi nadávat za nějaký údajný prohřešek. Když chtěl Zdeněk vědět o co se jedná, tak se nedozvěděl nic. Vzhledem k tomu, že Láďa tu už jednou podobně ulítnul (údajné mazání příspěvků), a problém byl jinde než se Láďovi zdálo, je přeci jen nějaká pravděpodobnost, že to samé se děje teď. Pokud ovšem Láďa nenapíše o co go, tak těžko o něčem debatovat.
Jednotlivě: scootrovka : Ani jako zdravotní sestra bys neměla vytrhávat věci z kontextu, jak jsem psal, přečti si VŠE znovu.
Shrek: Již citované chování řeznického psa jsi tu předvedl Ty. Nikdy se to tu nesníží k nadávkám, ale Ty to zmákneš bez problémů.
Takže to shrnu, jako admin smáznu veškeré další příspěvky s nadávkami. Zrovna tak bych rád, aby Láďa napsal KONKRÉTNĚ o co jde, protože je to jinak debata o příslovečném výkalu, který je cítit tím více, čím více se rozmazává.