Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. prosince 2006 ve 23:26® EDDY

:.-((( lol … to neni moc o muškařině…:-) koukám debaty o ničem:-( (

Středa 6. prosince 2006 ve 23:26® scootrovka
scootrovka

rarach> No pravopis.Problém ,že ano?Ani nevíte jak správně napsat mojí přezdívku.

Středa 6. prosince 2006 ve 23:24® Bosanac

scootrovka: Jestli nekdo neni momentalne schopny ovladat sebe a svoje reakce – Lada , a obvinuje nekoho ZN , tak at neleze na verejnost – web .

Středa 6. prosince 2006 ve 23:24® scootrovka
scootrovka

XAXAP> Ohledně těch Vašich daní.Mám jednu připomínku.Kdyby se hloupost dala odepsat z daní, tak mi věřtě ,že Vy všichni by jste byli bohatí.

Středa 6. prosince 2006 ve 23:23® rarach

Skútrovko: Vrať se ke dřezu a vyndej ruce vod nádobí až přivezou uhlí, nezasírej klávesnicí muškařské fórum, ty možná sedíš celou směnu na inspečáku, my u ryb nesedíme, leda u grilu. Dělám ve zdravotnictví 16 let a 5 let na Magnetické rezonanci a nikdy jsem nenašel souvistlost mezi paraplegií , kvadrupelegií či jinou nemocí CNS s pohybovým aparátem a pravopisem, pokud by jsi na to přišla rád tě uvítám u nás v přednáškovém centru, dám Ti 15 kreditů, když si to zpracuješ v powerpointu a předneseš. Nechte si toho soucitu přes internet, ten snese lecos. Šreku: Nemohu, tolik se neznáme.

Středa 6. prosince 2006 ve 23:12® scootrovka
scootrovka

Takže dobrý den Jsem zdravotní setra a v tomto případě s Vámi vůbec nesouhlasím.Jde vidět že vůbec nechápete oč se jedná.A podle mého mínění Vy nemáte právo se tady do někoho navážet když toho člověka neznáte a nic nevíte o jeho zdravotním stavu.Jde vidět že Vám asi v životě nikdy nic nebylo.A vůbec bych vám nepřála aby se Vánm něco přihodilo protože nevíte co znamená být odkázán na pomoc druhého člověka.A když se pak objeví takováta individuata jako jste Vy tak Vám zaručuji že bude totálně v psychické krizi.A ohledně toho Vašeho pravopisu který tady kritizujete tak si všimněte že ani zdravotní setra která má vzdělání taky občas chybuje a to psaní si zjednodušuje.Můžu Vám všem říci že se ted akorát projevili Vaše povahy a temperamenty­.Protože ani vysokoškolák by si nedovolil kritizovat člověka za jeho pravopis.Gratuluji Vám páni rybáři jde vidět co za lidi sedí u vody.Myslím že by jste se měli nad sebou hodně zamyslet a sáhnout si do svědomí kdy a jaké chyby jste udělali Vy.Ani já jako setra nejsem bezchybná.A víte proč?Protože jsem jenom člověk.

Středa 6. prosince 2006 ve 23:11® Shrek23
Shrek23

rarach> polib mi prdel

Středa 6. prosince 2006 ve 23:08® rarach

S nečím se dá skončit, pouze když to má začátek, běž si dát za roh pár facek. Ty mužeš skončit, tak leda s Fionou, pač nikdo jinej se s Tebou nebavil.

Středa 6. prosince 2006 ve 23:06® Shrek23
Shrek23

HaD> Promiň ty tyhle lidi co se naváži do člověka který je invalida strpíš??????????? Já ho dobře znám a nelíbí se mi to .Tak ti oznamuju že tu končim!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!

Středa 6. prosince 2006 ve 23:02® Shrek23
Shrek23

XAXAP> Promiň ale on se stím nechlubil jen ho uráží to co o něm píšete. a mě taky jste tu banda debilů a to myslim vážně končim sváma.

Středa 6. prosince 2006 ve 23:00® Shrek23
Shrek23

iceman> jsi ubožák ten člověk prožil víc věcí než ty : Je vidět jaké máš iq.

Středa 6. prosince 2006 ve 22:31® rarach

All: Ty vado jsem jeden den na rybách a tady to žije jak nikdy.

Středa 6. prosince 2006 ve 22:20® XAXAP
XAXAP

hele Ladamaji, můžem si tě aspoň vodepsat z daní? Ale jestli už jsi domluvenej se ZN, tak řekni. Najdu si jinej srdceryvnej příběh. Ale bude to asi těžký, protože ostatní se tím nechlubí na netu, bastardi!

Středa 6. prosince 2006 ve 22:03® ZN
ZN

ladamaj: podívej, navrhuji, serem na to. Jestli máš nějaké zdravotní problémy, tak ti přeji, aby jsi se z toho co nejlíp dostal. Je potřeba brát některé věci na webu ne příliš vážně, dívat se s nadhledem a brát to jako radost ze života. Přeji ti příjemné svátky Vánoční a tím tuto debatu, která sem nepatří a do které jsi mě, mi z neznámých důvodů zatáhnul, utnout. Nechci tě ignorovat, jen se snažím, aby jsme to nějak ukončili. Tečka. PS: jestli to chceš řešit dál, jsem k dispozici, ale je to zbytečné.

Středa 6. prosince 2006 ve 21:53® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Láďa: Sorry, ale moc Tě nechápu ani já. Zkus se na debatu níže podívat s odstupem – přijdeš, kydneš špínu a zmizíš. Tenhle styl se mi moc nezamlouvá. Přestaň mlžit a vysyp o co jde.

Středa 6. prosince 2006 ve 21:44® ladamaj
ladamaj

iceman>aš proděláš takové nemoci jako já tak budeš rád že se postavíš na nohy.Nesuď lidi podle písma sem rád že to zvládám takhle.Já dávam přednost osobnímu kontaktu.Nepřej si abys dopad jako já zhroutíš se sem tvrdej až moc zbohem a uvažuj.

Středa 6. prosince 2006 ve 21:24® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Nevyrazíte někdo v pátek do Mirošovic?

Středa 6. prosince 2006 ve 20:24® ZN
ZN

ladamaj: nezlob se na mne, nemám bloček a rozhodně si nepíšu, co jsem kdy komu napsal. Za svým si stojím, to není o hádkách, to je o pohledu na život, svět a dění okolo. Já rozhodně žádné hádky nezačal a začínat nechci, ty jsi napsal něco, o čem nemám páru. A muselo to být tady, mail jsem ti neposlal. Ignoruj si co chceš, něco jsi nakousl a nedokážeš se k tomu postavit jako chlap. Promiň, ale tak to vidím. Btw., s tím bločkem to je úchylný a když jsme k sobě dnes tak upřimní, zlepši pravopis ( pokud nejsi cizinec). Je legrační, že mne napadneš, dáváš mi přednášku o vychování a pak se oháníš ignorací. Je to jak s tím bločkem, volajaké čudné. PS: co víš o řeznických psech?

Středa 6. prosince 2006 ve 20:22® Marcel

Fuj, nedodíval jsem se do konce. Vypadalo to jako nymfa z bažanta… Proto nejraději suším a používám BL háčky. ladmaj: ses asi blbě vyspal, co? :-((

Středa 6. prosince 2006 ve 20:21® iceman
iceman

ladamaj> ta tvoje čeština je ale fakt dost příšerná, zkus si to někdy po sobě přečíst. Pokud chodíš do 3. třídy tak se omlouvám.

Středa 6. prosince 2006 ve 20:09® ladamaj
ladamaj

ZN>nehodlám zde vyvolávat hátky mněl bys vědět sám co jsi mne kdy a kam napsal.Já abych věděl komu co kdy odesílam tak mám bloček nehodlám se nadále bavyt oničem další ignoruji promiň.

Středa 6. prosince 2006 v 19:39® ZN
ZN

ladamaj: nevím, kde co zítra budu mít a nikdy jsem ti nic neposlal. Možná, že jsem něco napsal někdy tady, tak to dej sem. Něco tady nehraje.

Středa 6. prosince 2006 v 19:39® bubu
bubu

HaD: Ta ukázka je příšerná. Bez brýlí už ani jeden hod!!!!Normálně mi je jaksi šouflo.

Středa 6. prosince 2006 v 19:09® ladamaj
ladamaj

ZN>Zítra tam máš co jsi mi poslal.

Středa 6. prosince 2006 v 18:02® HaD
HaD

ladamaj> co blbneš?

Středa 6. prosince 2006 v 17:51® ZN
ZN

ladamaj: nejsem moravák, to za prvé. Nevím, kdy a kde jsem ti šlápl na kuří oko, to za druhé. Moje vychování je v pohodě, nestěžuju si. Ostatně nic moc ti po něm není, to za třetí. PS: jetli jsem ti fakt šlápl na kuří oko, tak mi to prosím připomeň. Jestli to bylo neoprávněně, tak to v poho vyřešíme.

Středa 6. prosince 2006 v 17:43® ladamaj
ladamaj

Bosanac>sklidni svoje pudy a vůbec se o mne neotírej když nevíš oč jde.

Středa 6. prosince 2006 v 17:26® Bosanac

ladamaj: Neplacej , uz ti to musim rict , o tobe se nikdo nebavil , a nejmene ZN .

Středa 6. prosince 2006 v 17:22® Firetiger
Firetiger

ladamaj> Inu tož tak.

Středa 6. prosince 2006 v 17:12® ladamaj
ladamaj

Firetyger>mám od něho krytiku aniž bych věděl proč nechci se o tom bavit moraváci jsou dobří ale on mezy ně nepatří bohužel.