Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 4. prosince 2006 v 16:49® drozďák
-
Ingliš neumim, to nebude nic pro mne. Zůstanu u Rybářství
- Pondělí 4. prosince 2006 v 16:44® Firetiger
-
Ubohý nemocný Parmeníde, četl jsi pracovního maila? Psal jsem, že knihy jsou připravené k objednání, ale potřebuju koňurky. Čím dříve se na nich domluvíme, tím dříve se do nich budeš moci začíst
Pro ostatní ingliš spíkry: děláme s Vladom objednávku muškařské literatury z Amazonu, kdo bude rychlý tak se může přidat.
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:54® parmenides
-
Buko, Brcal a spol: hosi omlouvam se, ze jsme nekomunikoval, ale od ctvrtku lezim doma s nejakou virozou. ¨ Buko: posilam zitra Brcal: na ryby muzeme pristi tyden co UT + ST? Kdyby mrzlo, tak to nema cenu, ale vypada to ze mrznout tak skoro nebude
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:43® parmenides
-
Firetiger: It will of course. You are so smart angler darling!
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:42® Buko
-
parmenides> JUk já tě nenávidím Tě, napsal by Ivoš
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:40® parmenides
-
Firetiger: It will of course. You are so smart angler darling!
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:40® Buko
-
parmenides> Telefon a adresa?
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:40® Zauwi
-
Vim že ještě nejsem Muškař,ale po 2,5 letech snad nějakej základ mám
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:38® Zauwi
-
Firetiger tu od Hendsu mám taky…
je docela dobrá..já tu Entomologii spíš chci proto, abych věděl na co mám kdy chytat a abych věděl jak to vlastně ve skutečnosti vypadá,takže to bude pro mě asi good
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:28® Firetiger
-
Parmenídes: aby jsi nedopadl jako v tomhle vtipu:
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:28® HaD
-
parmenides> a jak umí pěkně držet za vocas, že
)
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:27® Firetiger
-
Zauwi> já jsem začínal podle Broučků od Karafiáta, neboli Muškaření a vázání mušek od Hendsů www.fraus.cz a začátky si myslím, že mi to dalo dobré.
Entomologie je krásné čtení a je v ní spousta informací ze života hmyzu, ale muškaře z Tebe neudělá.
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 14:26® parmenides
-
musim si najit konecne normalni partacku na ryby. Kluci co s nima obcas navstivim nejakou tu ricku, tahaji same rybi dorostence
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 13:52® toulovec
-
Zauwi> taky záleží co od toho čekáš. Pokud nějaké praktické vědomosti použitelné při rybolovu nebo vázání much, rozhodně bych se držel při zdi. Pro mne jako ubohého venkovského balíka, inteligencí a manuelní zručností neoplývajícího, to bylo zajímavé čtení v tom, že jsem maličko nahlédl do tajů života jepic a chrostíků. Nic víc, nic méně. Ale rozhodně jsem rád, že jsem si tuto knihu pořídil. Nemyslím že by kdokoli jiný u vody řešil rozdíly mezi jednotlivými druhy a poddruhy či jak se tomu říká.
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 12:53® Zauwi
-
to Pupak:díky moc jdu objednávat:)
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 12:44® pupak
-
jukni na tuto recenzi od Moolise, mas tam odpoved . . .
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 12:36® Zauwi
-
Zdravím,chtěl bych se zeptat jak hodnotíte Entomologii pro muškaře,chtěl bych si jí koupil,ale nevim jestli to pro mě jako začátečníka bude mít velký význam?..poraďte pls.
- Pondělí 4. prosince 2006 v 10:40® Firetiger
-
Kuklové maruto tuším čtrnáctka. Má to vypadat asi takto:
- Pondělí 4. prosince 2006 v 7:35® toulovec
-
Firetiger> Jindro prosímtě co je to háček ta zelená potvora???
- Pondělí 4. prosince 2006 v 0:02® Firetiger
-
Správně, smrt bobšům!
- Neděle 3. prosince 2006 ve 23:32® Tomucha
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 3. prosince 2006 ve 23:29® Tomucha
-
no jo pořád nesmrtelní bobši
- Neděle 3. prosince 2006 ve 20:43® Kublaj
-
Matrix>
sem čekal kdy se ozveš;)
- Neděle 3. prosince 2006 ve 20:37® Matrix
-
Tady taky jeden pokus o blešouna… Taky vážu jenom chvíli…
- Neděle 3. prosince 2006 v 16:37® rarach
-
To je sice pravda, ale spousta lidí Tě bude mít za blbce a nakonec tě strašně rozbolej nohy.
- Neděle 3. prosince 2006 v 16:18® Buko
-
iceman> Je vidět že jsi stále stejně skromný. S pokorou a s kloboukem v ruce přejdeš světa kraj
- Neděle 3. prosince 2006 v 15:47® iceman
-
Kublaj> Naprosto v poho, vážeš dobře. To co říká Buko vždy beru, má praxe tolik, co málokdo. Blešouny já nevážu, mám jich plnou krabku a nějak neubývá, nechytám na ně. Doporučuji vázat něco jiného, nevim, mě moc nebavili a na jiných mouchách jsem se naučil víc. Ale stále umím prd :o))))
- Neděle 3. prosince 2006 v 15:39® Kublaj
-
…teda abych to upřesnil…blešounů sem uvázal kolem 15:) a ostatních much kolem 80…
- Neděle 3. prosince 2006 v 15:25® Kublaj
-
Buko> jj vim že vinil kouká ,nepodařilo se mi ho skrýt
…s tou špejlý to můžu zkusit zatim vyčesávám jen samotným přehnutým suchým zipem…no jinak vážu od konce prázdnin ale blešouny sem začal vázat nedávno a ostatních much se zatim moc nenavázal…
- Neděle 3. prosince 2006 v 15:18® Buko
-
Kublaj> Seřež si špejli od nanuku a nalep si na ni sycý zip.Tvarově pravý horní bobeš je skvělý. U hlavičky ti trčí kousek vinilu. Zkus aby tam nebyl.Na to žeš začínáš vázat je to víc jak dobré.