Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:09® parmenides
-
Firetiger: vazu na Hanakovi 20 a vaze se mi dobre, ale chce to trenink, mensi velikosti nedela, ted jsem je nasel u TMC…
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:09® Prutos
-
parmenides> To je jenom kamufáž, vypadá to obyčejně, ale ve skutečnosti to má desetinásobnej zoom. Tak nás tady nemystifikuj…
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:07® parmenides
-
BRčal: bych ho zitra pekne zjebal. Rekni si pak o tuzku a delej nasranyho, zabira to
)
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:06® Firetiger
-
No, já bych taky někdy rád viděl někoho na ty 24ky vázat – zatím jsem si jenom koupil deset dvacet jedniček, leží v krabce nedotčeny a bojím se jich jako čert kříže.
Všechny háčky přes dvacet jsou dílo ďáblovo
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:05® brčal
-
parmenides-že my to nikdy neřekl ten bankéř v E-bance budu muset si sním vážně promluvit.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:04® parmenides
-
PRutos: dalekohled ne, jenom jsem Jindru popichoval. Ja vidim stejne blbe, ted jsem si na ksilt poridil takove zvetsovaky, na privazovani malych much…
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:03® brčal
-
parmenides-zkusil jsi chytat na mušky ktere jsi uvázal v mé krabičce?
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:03® Firetiger
-
No však se štvu jen tak pro forma, však mě znáš. Ego si buduju jinak, nežli šířením zaručených zkazek o rybářských úspěších. Takže mě neshodíš
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:02® brčal
-
Firetiger-o to nešlo,šlo o platbu kartou.Jinak to by bylo už doma.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:01® parmenides
-
Firetiger: a ty to nevidis?
Jindro, sorry, zapomel jsem ke vsem prispevkum doplnit ten emotikon, toz se nestvi
Ale narovinu: vsichni neumeji cilene chytat tak male ryby jako ty
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:01® Firetiger
-
brčal> jdi do toho, s těmi periodiky co vychází u nás se to nedá srovnat. Anglie je mnohonásobně větší trh jak my, a i s rybářskou kulturou jsou někde jinde. Mě to dalo hodně (taky jsem začínal z nízkého základu
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:00® Prutos
-
Firetiger> Parmič má na kšiltu přidělanej dalekohled…
)
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 22:00® brčal
-
Firetiger-možno zapůjčit na výměnu.pokud si nečetl Mayflies ´´Top to Bottom´´
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:59® parmenides
-
brčal: porad se v bance, neprijima to vsechny typy karet. Ja kdyz platim pres web pozadam banku o zrizeni spec. kodu (virtualni karty) a po uhrade ji necham bankou opet zablokovat. E-banka toto nabizi.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:57® Firetiger
-
Ošklivý jedovatý Parmenide! Jestli umíš vázat mouchy na dvacet čtyřce, o čemž vážně pochybuju, tak na ně zkus taky někdy chytat. Šedivá CDC devatenáctka je vidět maximálně na sedm metrů, víc ani náhodou.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:57® brčal
-
Firetiger-mám starší čísla od Šimana jenom furt přemyšlím že si to objednám a platbu provedu kartou a ted jsem přesvěčen že je to ok.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:56® parmenides
-
Brčal: normalne objednas, kreditkou zaplatis a kazdy mesic dostanes velkou obalku. Vse funguje. Na rozdil od CZ casopisu se to da cist
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:55® parmenides
-
Firetiger: no ja to tusil, ze to nebyl jeden lipan 3O cm, ale tri lipani 10 cm, tak to jo, to beru. AKorat nevim, jestli ty mouchy na tak male ryby nevazes zbytecne velike. Myslim, ze budou stacit 24
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:55® Firetiger
-
brčal: jasnačka; jedno číslo časopisu Tě vyjde cca. na dvě stovky – když si to poměřím s Rybářstvím za pade, tak těch informací tam 4× více je. Doporučují čtyři z pěti Firetigrů
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:53® brčal
-
parmenides, Firetiger-odebíráte to přímo z Anglie.
parmenides-nazdar Já zase na novém místě
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:53® Firetiger
-
Nefotil jsem, páč si nepotřebuju nic dokazovat; pod Chyží se nachytat dalo, i když lipošů do deseti bylo víc jak těch přes třicet.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:52® parmenides
-
Brčal: cest praci. Pres vikend jsme byli s Big Steakem na Vltave v Dobre a na Volynce. Takze jsem internet mirne zanedbaval
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:50® parmenides
-
Firetiger: pekne kecas. V sobotu volal LSD ze je na Ohri moc vody, ze jedou na Strelu do Chyse. Pry chytili houbelec. Takze pokud nemas fotku, tak ti to neuverim, pac ve Strele nic neni a ryby se k suchym nezvedaj. Preci nejsou blbe. Ledaze byli ti tvi lipani clenove Hizballahu, to by vysvetlovalo vse.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:49® Firetiger
-
Brčal: klidně Ti pár čísel půjčím, ale do pedofilu se s tím crcat nebudu. To je moc práce.
Mám celý letošní ročník a Parmenides (jinak můj nejvážnější konkurent v soutěži o největšího teoretika mezi muškaři) ještě víc.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:46® brčal
-
Firetiger-radši ten časák dej do pdf a pošl. :o)))
parmenides-je ty nerybaříš o:)) - Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:45® Firetiger
-
Parmič, to seš celej Ty. Kdybych to okroužkoval, tak mi spočteš oviny a vytkneš, že jich mám špatný počet. Jako bych Tě neznal
)
O víkendu na Střele kolem poledního fungovaly v pohodě, v sobotu jsem na to dostal tři lipany přes třicet, což na ten potok u Chyže považuju za docela úspěch.
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:41® parmenides
-
Firetiger: ty mouchy chytat nebudou, pac si tam nedal to krouzkovani. A vo tom to je. Davam ti 3–
- Úterý 21. listopadu 2006 ve 21:37® Firetiger
-
Mouchu jsem vykradl z červnového FF&FT, prý byla prvně použita na mistrovství Anglie 1991.
Štěty/svlečka jsou z bílého crystal flashe, tělíčko zajíc, křídla CDC a hlavohruď opět zajíc s pesíky; ty jsou pak jehličkou vyšťouchány do nožiček. V originále je tělíčko ještě kroužkováno, ale kroužkovat mouchu na #19 háčku mi přijde jako zvrhlost.
- Úterý 21. listopadu 2006 v 18:17® bubu
-
Firetiger-můžeš prosím přihodit použité materiálya stručnej poúpis? Díky za všechny.
- Úterý 21. listopadu 2006 v 18:12® bubu
-
Shadowhunter- ano máš pravdu,však jsem také v příspěvku použil minulý čas.