Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 16. listopadu 2006 v 1:34® HaD
-
parmenides> uvidíme
díky za gratulaci
Ty kousky myslím budou po skončení výstavy k zakoupení. Pravděpodobně uděláme dražbu a výnos věnujeme na dobročinné účely. Až to bude, dám vědět.
- Čtvrtek 16. listopadu 2006 v 0:03® parmenides
-
Dedek: co to tu predvadis za retuse? Jak se ti povedlo ve Fostoshopu tak pekne zvetsit tu sirku? Uz jses jak Jiris tenkrat s tou majovkou
) To jsou ale fory !!!!
- Čtvrtek 16. listopadu 2006 v 0:01® parmenides
-
ICE: to chce vzdy ocihnout rovnou s prutem, jinak tam musis chodit nadvakrat
- Středa 15. listopadu 2006 v 15:55® iceman
-
Dědek> zase krbové sirky?? :o))
parmenides> včera jsem to byl očíhnout, valí se hafo vody, takže info nula, až to klesne provedu prověrku :o)
- Úterý 14. listopadu 2006 v 7:05® Dědek
-
rarach> reel je na cestě, očekávám ho každým dnem, ale škoťákům to nějak dlouho trvá.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 19:19® rarach
-
Dědek: Koukám, že taky nemáš roupama co dělat, moucha 22 nebo 24, jak to není chrosťa na 8 kramli, je to hovno moucha, těhle mi lítá u popelnic mraky, tak proč je vázat. Podle fotky z lovu, taky nemáš reel. Pěknej duhák.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 17:39® Dědek
-
toulovec> ivo, taky máš taky parašuta, ale nevím, jestli ho mám na 22 nebo 24. A 0,10 jde provléct úplně v poho ( ale pro toho, kdo vidí líp než já )
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 16:26® parmenides
-
Brcal: u mne se vse vyviji rychle jak pocasi. Ted jsem se dovedel ze mohu. Posli mi tel. at domluvime podrobnosti
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 16:08® brčal
-
parmenides-tak jak to zítra vidíš.Můžeš nebo ne.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 16:01® parmenides
-
Ice: dva roky zpatky nadherni lipani, pod obci se i kolem poledne susilo
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 15:42® iceman
-
parmenides> sice nevím, co tu budeš hledat za štěstí :o))), ale pokud příští čtvrtek tak jedině odpoledne. Hrozí mě v té době garančka auta, zatím nemám termín.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 15:40® parmenides
-
ICE: dal jsem si zavazek do konce sezony prijet do Zakup. Videl bych to na konec pristiho tydne -co treba ctvrtek?
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 15:35® iceman
-
Pěkný, krásně jsem se zasmál, potvrzuji barvu sage a výrobce Hodgman. Slušná bundička za 100 USD z Cabelasu.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 15:31® parmenides
-
Firetiger: Jo, nekdy jsou to k… liny
) Strela byla dle mne pekne chytatelna, az takova kosa nebyla, polooblacno se vsim vsudy, obcas nadherne svitilo, ale ja natiral a natiral… a rezal: vzdyt si musel slyset pilu, kdyz si volal.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 15:25® parmenides
-
HaD: s tebou pocitam kamarade. Opozdene gratuluji k uspesne vernisazi. Mozna by stalo za to hodit k clanku par vystavovanych fotek. Nekterymi kousky bych si umel predstavit vylepseni interieru chaty…
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 15:24® Firetiger
-
Parmeníde, pro info: poté, co jsi v neděli dal přednost své chyži pod horama před rybolovem jsem zkusil Metuji. Zima jak v morně a celý den jemně mžilo; sám jsem se překvapil s jakou vrstvou funčního prádla jsem se vešel do broďáků. Zima bylo i rybám a suché jepičky na dvacítce nedošly použití, protože se rybám nechtělo zvedat.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 15:22® HaD
-
parmenides> no pokud mě budeš považovat za muškaře, tak bych se na ten sraz přihlásil
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 15:01® parmenides
-
LSD: od patku do nedele jsem travil cas obkladanim a natiranim chaty. Na ryby jsem se nedostal. Snad nekdy priste. No ale uz to mam skoro cele hotove, uz jenom v nedeli jeden nater. Takze tam na jare kocecne udelam nejaky ten sraz muskaru. Jenom jsem po vecerech vazal na 20-tky male jepice, spenty a broucky.
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 14:59® regulus
-
RArach – jéje, sypu si popel na hlavu a hluboce se kaju jeho blahorodí, čumím na to bez brejlí a čtu „Zmatený Vlado, sage je bavlna“, si říkám, že seš nějak mimo a po naszení optiky..... Kurňa, to je faux pas, stydím se.
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 14:49® regulus
-
BTW bavlna je cotton
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 14:47® regulus
-
Rarach budu ti oponovat SAGE je šedozelená barva a je to anglicky. -:)))
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 14:43® LSD
-
parmenides: proč jsi se nedostavil? Dle doporučení Raracha jsem zůstal doma a dobře udělal. Navíc dorazil Dodlinka Jinak k té barvě, aby muž házel někam G bod asi nebude o barvících přísadách
)
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 14:35® parmenides
-
Rarach: nejak se mi to porad nezda
) Podle mne bude Hodgman barva. Meli bychom nechat o tom hlasovat. At se k tomu vyjadri ICE
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 13:02® rarach
-
Toto vestu mám já a je taky sage, přestože je to Columbia. www.cabelas.com
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 12:59® rarach
-
Zmatený Vlado, sage je barva.
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 12:53® parmenides
-
ICE: som z toho voľajaky zmetený: to je znacka Sage, nebo znacka Hodgman
)) Nebo zvenku Hodgman a zevnitr Sage??? No nejak sa v tom nevyznám.
- Neděle 12. listopadu 2006 ve 14:08® iceman
-
Kůli brodění mám bundu s variabilní délkou, jsem spokojený.
- Neděle 12. listopadu 2006 ve 2:43® drozďák
-
vanuz : aqualux mám, vyšla mě na trojku před Feuchtingera ve Znojmě. jsem velmi spokojen. Cena X výkon velmi dobrý poměr a má velmi podstatnou výhodu – je kraťounká, takže i přes kaťata v ní můžeš hodně hluboko zabrodit. Což u high-end brodících bund můžeš díky neoprenovými pásu taky, ale aqautex ho bohužel nemá, pouze neoprenové manžety na rukávech. Jinak 1 DKK = cca 3,50– CZK
- Neděle 12. listopadu 2006 v 1:06® mdx
-
vanuz> to víš,už je trochu pozdě
- Neděle 12. listopadu 2006 v 1:04® vanuz
-
ahooooj, dik za rady
)