Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 21:36® ZN
-
brčál: dej vědět, jak bylo. Chystám se v neděli.
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 21:36® brčal
-
Tomucha,mdx- zítra frčím na rožnovku a prý je tam 15cm sněhu bude super kombinace běžky+muškařský proutek.Pojedu kolem vody a kde to bude pěkné tak zamuškařím :o))))))))))
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 21:30® mdx
-
Tomucha>Na to je čas až zamrzne natvrdo:)
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 21:30® brčal
-
nn dneska už nn.možná až zítra.Od včerejška cc 270 mušek :o)))
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 21:22® Tomucha
-
a co se spíš zahrabat ke svěráku…mě je tu fajn a do té kosy nemusím
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 20:51® mdx
-
brčal> Copak se stalo?
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 20:20® brčal
-
Nechci vidět svěráček.Nechci už nikdy držet bobinu ani nůžky a příště si mušky koupím :o)))))))
- Pátek 3. listopadu 2006 v 18:44® regulus
-
Dědek> kam valíš???
- Pátek 3. listopadu 2006 v 18:40® mdx
-
Dědek>Já už byl dneska na štikách.ryby nebraly ale zato pěkně namrzala lajna a očka.Zejtra bych rád vyjel na Vltavu,ovšem bez rukavic
- Pátek 3. listopadu 2006 v 18:25® Dědek
-
Tak co je, to jste všici zalezli za kamna? Vybalil jsem teplé funkční prádlo, našel neoprenové rukavice a ráno vyrážím. Co ostatní?
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:50® HaD
-
rarach> heheh
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 14:27® rarach
-
HaD: ono je tam povoleno chytat na dírkách?
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 14:21® HaD
-
Dědek> máme Bratrstvo
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 14:14® Dědek
-
HaD : sem to sice nepatří, ale kdy budete na křetínce, mohlo by se nás tam sejít víc. Jo a nechlastej
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 14:10® Vichrzhor
-
Ježíš mě se nechce pracovat! U nás je pod nulou, sem tam sněží a sem tam svítí slunce…asi o víkendu na rybách nastydnu…
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 13:33® HaD
-
to mě je teď krásně teploučko v mý zaprděný kanceláři, chlastám horkej čaj se slivovicí a medem a makám, až se ze mě kouří
)))
na Křetínce budu za 14 dní
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 13:28® Dědek
-
HaD : mám, ale další viz Toulovec. Brrrrrrr
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 13:21® toulovec
-
HaD> byl jsem předloni s dědkem na Křetínce zavláčet, já mikinu, dědek neopreny a zimní bundu a nebyl schopnej navázat jiga na vlasec jak byl zmrzlej. Dokonce jsem mu musel i zapálený cigáro do huby strčit aby rozmrzl. Takže si dovedeš představit jak to s ním vypadá když teplota klesne pod 10st.
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 12:06® regulus
-
HaD> má, ale broďáky, ne skafandr
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 11:56® HaD
-
Dědek> nemáš neopreny?
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 11:32® conwiq
-
jooo, tak to já mám 2cm díru na broďácích na patě a nejde to zalepit, taky „pohodka“ každou vycházku okusím vodu po kolena, no už minule byla pěkná kosa…
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 11:26® Dědek
-
HaD : to jo, ale já nejsem lipan, brrrrrrrr už ted mi je kosa, když si představím, že budu v sobotu stát po pás ve vodě
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 10:23® HaD
-
Dědek> lipani prej jdou i pod ledem
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 8:30® Dědek
-
Tak už to začalo, v noci napadlo prvních pár mm sněhu a kosa je jak svi..ě. Mám obavu, aby nám za chvilku nezamrzlo, už to nebude taková paráda jak před týdnem.
- Středa 1. listopadu 2006 ve 23:33® Vichrzhor
-
Bobo: To je nehorázné mučení, dalo by se přímo říct šikana – asi jako když mi kamarádi v posilovně ukazujou, jaký maj svaly! Takováhle mrcha mi letos na jaře vyjela po Hauzrovce, ale nepodařilo se mi ji seknout. Jdu si poslechnout Bílou Orchidej od Evy a Vaška, snad mě to uklidní…
- Středa 1. listopadu 2006 ve 23:19® BoBo-Falknow
-
Vichrzhor: Přidám ještě další „demotivačky“ z Rudovo a mé dílny
- Středa 1. listopadu 2006 ve 22:46® Vichrzhor
-
rarach: Je pravda, že dosud těkám mezi muškou, přívlačí a plavanou, ale muška jasně vede. Blbý je, že tady u nás žádný solidní muškaře neznám, takže je to bolestná cesta samostatnýho učení a objevování metodou pokus-omyl (zatím teda častěji ten omyl). Vycházek mám letos asi padesát a nic zásadního jsem teda nechytl…lipan 36 a duhák 38, o potočácích radši nemluvit. Jinak dík za další demotivační fotku
- Středa 1. listopadu 2006 ve 21:28® Láďa
-
rarach>Mno ten co je focen s klukem,tak ten plave dál,ale ten můj a dalších pět skončilo v udírně.Sakra dobrá záležitost
))
- Středa 1. listopadu 2006 v 19:49® rarach
-
LSD: Libore vážím si Tvé velitelské nabídky, ale musím odmítnout – jezdím na naftu, po pravdě – opravdu to nestíhám. Lyže, snowboard atd, jsou mi nějak v únoru bližší, navíc konečně mám spolujezdce v juniorovi, kterej už dnes vytáhl lyže a to spadlo pár vloček. Navíc chystáme podobnou víkendovou sejšn v březnu ve Varech.
- Středa 1. listopadu 2006 v 19:38® LSD
-
rarach: Ty fakt nepojedeš na Toulíkův 3-tí vázací víkend ??? Zrovna jsem Ti chtěl navrhnout, že kdyby jsi hledal spolujezdce, tak bych Ti klidně dělal „velitele vozu“
a taky na benál bych Ti něco dal