Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 1. listopadu 2006 v 19:26® rarach
-
Vichr: je to otázka priorit, já jsem měl dilema, když jsem mušil, že jsem měl jít vláčet a naopak nebo třeba feeder, ale loni na podzim jsem si řekl, že to z časových důvodů takhle nejde a rozhodl se pouze pro mouchu a až na pár vycházek v brzkém jaře to tak praktikuji dosud a výsledky se dostavují, dílem je to jistě náhoda, ale dílem bych si troufl, že i rukama, mám od září loňského roku 150 + vycházek s mušákem (potoky, řeky, stojáky) a pak mám taky kliku na rybářské kolegy, do mouchy mne dotáhl RWC a hodně ukázal a vysvětlil, Bobo je pro každou byť sebedelší poznávačku novejch revírů a Míla zase perfektně čte vodu a hlavně bezproblémů poradí + do těch informací musím zahrnout chlapi z KMK. Takže je to taková kooperace informací a ty jsou nejdražší, když si to v hlavě dobře uspořádáš tak už stačí být jenom ve správný čas na správném místě. Navíc mne Míla dotáhl do vysazování a jiných věcí kolem P revírů, což Ti zase jenom pomůže, když pochopíš jisté byť svazo-nepochopitelné záležitosti. No a jestli si myslíš, že nedělám zera??? Haha, hlavně na Ohři mockrát. To že nedělám zera na Svatavě,Rolavě, Teplé a jiných podhorských říčkách není zase takovej kumšt, spousta menších ryb a jsou hladový. Takže klídek, když se štiky vyžíraj na zimu tak skočí po zonkeru stejně jako po třpytce, jenom tam chce s tím zonkerem být. Posílám Ti jednu zimní náladovku cca 40
- Středa 1. listopadu 2006 v 16:24® Michal V.
-
Buko: hm, no jak ty se můžeš teda uživit, to je mi záhadou
- Středa 1. listopadu 2006 v 16:18® Buko
-
rarach> Přeháníš,fotit neumím, házet neumím a vázat už vůbec ne.
- Středa 1. listopadu 2006 v 16:05® Vichrzhor
-
rarach: škoda… S muchama máš pravdu, taky používám pár vzorů, podle toho, co vidím kolem vody a v ní. S tím házením a házením – třeba bych i vydržel, ALE: pak přijde nějakej rarach nebo jemu podobnej a utrousí třeba „dneska jsem byl dvě hodinky u vody XY, nic moc, dostal jsem jen dvě štiky a asi deset okounů“. Takže srovnám své snažení a výsledky a jsem v tu ránu totálně demotivovanej, že ani chlácholení ve smyslu „strávil jsem krásný den v přírodě“ moc nepomáhá…
- Středa 1. listopadu 2006 v 15:55® rarach
-
Vichr: Podle toho co vidím za voknem budou ty běžky brzo. Na vázací víkend nejedu, protože se budu podílet na akci, která bude v březnu v Kar. Varech a to už by toho bylo moc. Co se týká ryb, je to jednoduchý , chce to chodit a házet a házet, no a takovou maličkost a to jsou ty správné mouchy, něco si vážu sám něco si kupuju od Buka. Jednoduché, stručné, jasné!!!! PS: Hlavně jsem opustil vázání mnoha much, zbytečně mne to rozptylovalo i při lovu, vážu pár chrostíků, jepic, nějaké pupy tohoto hmyzu vše co nejednoduší varianty a pak zelené, růžové a oranžovů blešouny + pár specialit dle navštívené vody, rozhodně již neležím v knížkách a nenapodobuju ty šílenosti co tam jsou. Streamry a to se mi nechce vázat prodá mistr BUKO!
- Středa 1. listopadu 2006 v 15:55® Sander
-
rarach > ten „nový“ proutek Vy profíci asi ani neznáte
Název nevím, nechal jsem ho na chatě. Zdědil jsem ho za božku po Mírovi (Ospreyovi)
) Nehází špatně, stačí mi. Mouchu mám jako doplněk.
- Středa 1. listopadu 2006 v 15:28® Medvěd
-
Dědek:jsem tu furt,ale většinou jen monitoruju
- Středa 1. listopadu 2006 v 15:26® Vichrzhor
-
rarach: Jedeš na Vázací víkend? Doufám že jo, ponivač za ty hecířský kecy o metrovejch štikách a spoustě pstruhů bys zasloužil odborně podvázat své henty oné
) Já v neděli provláčel v dešti a 7°C všech osm
varskejch rybníků a ANI ŤUK!!! Jsem totálně demotivován, už abych mohl na běžky…
- Středa 1. listopadu 2006 ve 12:06® regulus
-
Rarach – -:)))
- Středa 1. listopadu 2006 v 8:24® rarach
-
Vichr: Unavený štěstí – klídek, Loni mi všechno solidní spadlo, letos jenom dvě štiky okolo metru a kapry musíš masit i tak.
- Středa 1. listopadu 2006 v 8:20® rarach
-
Regulus : Tak jsi tady správně ne? Konečně jsi se našel. Láďa: Ty kapry jste jak Vás ze synátorem znám, nechali plavat co? Pěkný kousci, ale patří tak na Tááálinskej.
- Středa 1. listopadu 2006 v 8:17® rarach
-
Sander: Za fotku by ten velkej rozhodne stál, ale jel jsem rovnou z práce, jenom tak na chviličku, takže jsem po foťáku ani nevzdech a ryby v kuchyni nebo koupelně nefotím, přemýšlím, že vyfotím tu kejtu ze siky, co jsem za ně od táty dostal. Zrovna pro tebe je fotím rád. Co máš za novej klacek?
- Středa 1. listopadu 2006 v 8:08® Dědek
-
Medvěd> ahoj chlape, kde jsi byl tak dlouho ?
- Středa 1. listopadu 2006 v 0:50® HaD
-
Láďa> ok
- Středa 1. listopadu 2006 v 0:39® regulus
-
Vdycky, když vlezu ze zvědavosti do tohoto fóra, tak si připadám, jako bych došel k nám do hospody. Sednu si, objednám si
, podívám se před sebe a předemnou stojí cedulka „RESERVE, vyhrazeno pro rybáře, myslivce a jiné lháře …“
- Úterý 31. října 2006 ve 23:53® Láďa
-
HaD>Tady to Davide nemůžu řešit a ani to nemám povoleno.Je to svazovka.Nejde o ty ryby,ale o ten klid co tam zatím je.Snad chápeš?
- Úterý 31. října 2006 ve 23:48® HaD
-
Láďa> kde to bylo?
- Úterý 31. října 2006 ve 23:24® BoBo-Falknow
-
Vichrzhor: A to ještě přidám: dneska jsem zkoušel apetizéry od Buka a ačkoli aktivita k večeru byla bídná, tak na ně jsem tahal. Sice nej PD 38, ale alespoň sem tam rybka. Dokonce ho sežral i Lipan cca 35.
- Úterý 31. října 2006 ve 23:10® Láďa
-
rarach:Rudo tady máš menší předlohu co tě bude čekat na pstruhovkách(ted to není sranda) u HaDa na jihu.Žádný pstruzi ale vodní prasátka.
- Úterý 31. října 2006 ve 22:31® HaD
-
Buko> zajtra, OK? Neroztrhám se
- Úterý 31. října 2006 ve 21:25® Vichrzhor
-
Teda chlapi, to jsou zase demotivační poudačky! Např. rarach „tak jsem dnes otestoval blešouny z těch dubingů co jsi mi poslal. Nástup naprosto nekutečnej, ještě to ani nepropadlo na dno a už jsem tam měl skokana duhového 42 cm. Nejvíc se líbila, ta spectra lososová barva a růžová spectra. Nakonec to odnesli tři duhoši 42,32,31 cm a chytil jsem krásnýho potoka cca 43 cm, porovnával jsem ho jenom s tím velkým duhošem.“ Nebo drozďák „S osmičkovejma prutama házím kolem 22m a nadřu se u toho jako vůl. Pak jsem si vzal do ruky mildasovo XP ve trojce a vypráskl jsem s nim přes dvacet metrů jak hovno a hlavně s naprostou lehkostí.“ Asi pověsím muškařinu na hřebík a začnu masit kapry
- Úterý 31. října 2006 ve 20:46® Prutos
-
HaD> Jasný. Jen jsem škádlil, ale zvědávé su taky…
Buko> Tak mu patří!
- Úterý 31. října 2006 ve 20:44® Buko
-
Sander> Pro něj je to normálka, chytá větší.
- Úterý 31. října 2006 ve 20:39® Sander
-
Rarach > fotky by nebyly? Nebo jsou ty ryby „běžné“, že Ti nestojí za fotku?
- Úterý 31. října 2006 ve 20:37® Buko
-
Rarach: pozdravuj, svou hodnou ženu, Info : jsi kecka HaD: Nerožčiluj mne,po Valašku, neserňa, udělej edit a pověs to tam. Rožčiluješ nejen hodného Ivoška, Ten to stvořil před týdnem. Prutos: a že jsem mu to nandal.
- Úterý 31. října 2006 ve 20:14® HaD
-
Prutos> tento týden, OK?
- Úterý 31. října 2006 ve 20:12® Prutos
-
HaD> jj, to je ono. Ivošku prrromiň…
- Úterý 31. října 2006 v 19:21® HaD
-
Prutos> jestli jde o článek o srazu muškařů, tak ten už visí u mě
- Úterý 31. října 2006 v 18:49® Prutos
-
toulovec> Co máš furt s tím zelenym filtrem? Vždyť tem chudáček listokaz má bejt stříbrnej s růžovýma puntíkama!
)
A jestli si myslíš že se propadem fóra na něj zapomnělo, tak nee. Koukej to sepsat, šup šup. Už chci vědět, kolik stovek km to budu mít. - Úterý 31. října 2006 v 18:09® Tomucha
-
Medvěd – to si řekl hezky s tou hlavou a rukama…u much je to něco podobnýho