Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 1. listopadu 2006 v 19:26® rarach

Vichr: je to otázka priorit, já jsem měl dilema, když jsem mušil, že jsem měl jít vláčet a naopak nebo třeba feeder, ale loni na podzim jsem si řekl, že to z časových důvodů takhle nejde a rozhodl se pouze pro mouchu a až na pár vycházek v brzkém jaře to tak praktikuji dosud a výsledky se dostavují, dílem je to jistě náhoda, ale dílem bych si troufl, že i rukama, mám od září loňského roku 150 + vycházek s mušákem (potoky, řeky, stojáky) a pak mám taky kliku na rybářské kolegy, do mouchy mne dotáhl RWC a hodně ukázal a vysvětlil, Bobo je pro každou byť sebedelší poznávačku novejch revírů a Míla zase perfektně čte vodu a hlavně bezproblémů poradí + do těch informací musím zahrnout chlapi z KMK. Takže je to taková kooperace informací a ty jsou nejdražší, když si to v hlavě dobře uspořádáš tak už stačí být jenom ve správný čas na správném místě. Navíc mne Míla dotáhl do vysazování a jiných věcí kolem P revírů, což Ti zase jenom pomůže, když pochopíš jisté byť svazo-nepochopitelné záležitosti. No a jestli si myslíš, že nedělám zera??? Haha, hlavně na Ohři mockrát. To že nedělám zera na Svatavě,Rolavě, Teplé a jiných podhorských říčkách není zase takovej kumšt, spousta menších ryb a jsou hladový. Takže klídek, když se štiky vyžíraj na zimu tak skočí po zonkeru stejně jako po třpytce, jenom tam chce s tím zonkerem být. Posílám Ti jednu zimní náladovku cca 40

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img9737.jpg
Středa 1. listopadu 2006 v 16:24® Michal V.

Buko: hm, no jak ty se můžeš teda uživit, to je mi záhadou :-)

Středa 1. listopadu 2006 v 16:18® Buko

rarach> Přeháníš,fotit neumím, házet neumím a vázat už vůbec ne.

Středa 1. listopadu 2006 v 16:05® Vichrzhor
Vichrzhor

rarach: škoda… S muchama máš pravdu, taky používám pár vzorů, podle toho, co vidím kolem vody a v ní. S tím házením a házením – třeba bych i vydržel, ALE: pak přijde nějakej rarach nebo jemu podobnej a utrousí třeba „dneska jsem byl dvě hodinky u vody XY, nic moc, dostal jsem jen dvě štiky a asi deset okounů“. Takže srovnám své snažení a výsledky a jsem v tu ránu totálně demotivovanej, že ani chlácholení ve smyslu „strávil jsem krásný den v přírodě“ moc nepomáhá…

Středa 1. listopadu 2006 v 15:55® rarach

Vichr: Podle toho co vidím za voknem budou ty běžky brzo. Na vázací víkend nejedu, protože se budu podílet na akci, která bude v březnu v Kar. Varech a to už by toho bylo moc. Co se týká ryb, je to jednoduchý , chce to chodit a házet a házet, no a takovou maličkost a to jsou ty správné mouchy, něco si vážu sám něco si kupuju od Buka. Jednoduché, stručné, jasné!!!! PS: Hlavně jsem opustil vázání mnoha much, zbytečně mne to rozptylovalo i při lovu, vážu pár chrostíků, jepic, nějaké pupy tohoto hmyzu vše co nejednoduší varianty a pak zelené, růžové a oranžovů blešouny + pár specialit dle navštívené vody, rozhodně již neležím v knížkách a nenapodobuju ty šílenosti co tam jsou. Streamry a to se mi nechce vázat prodá mistr BUKO!

Středa 1. listopadu 2006 v 15:55® Sander
Sander

rarach > ten „nový“ proutek Vy profíci asi ani neznáte :-)) Název nevím, nechal jsem ho na chatě. Zdědil jsem ho za božku po Mírovi (Ospreyovi) :-)) ) Nehází špatně, stačí mi. Mouchu mám jako doplněk.

Středa 1. listopadu 2006 v 15:28® Medvěd
Medvěd

Dědek:jsem tu furt,ale většinou jen monitoruju

Středa 1. listopadu 2006 v 15:26® Vichrzhor
Vichrzhor

rarach: Jedeš na Vázací víkend? Doufám že jo, ponivač za ty hecířský kecy o metrovejch štikách a spoustě pstruhů bys zasloužil odborně podvázat své henty oné :-)) ) Já v neděli provláčel v dešti a 7°C všech osmpivo varskejch rybníků a ANI ŤUK!!! Jsem totálně demotivován, už abych mohl na běžky…

Středa 1. listopadu 2006 ve 12:06® regulus
regulus

Rarach – -:)))

Středa 1. listopadu 2006 v 8:24® rarach

Vichr: Unavený štěstí – klídek, Loni mi všechno solidní spadlo, letos jenom dvě štiky okolo metru a kapry musíš masit i tak.

Středa 1. listopadu 2006 v 8:20® rarach

Regulus : Tak jsi tady správně ne? Konečně jsi se našel. Láďa: Ty kapry jste jak Vás ze synátorem znám, nechali plavat co? Pěkný kousci, ale patří tak na Tááálinskej.

Středa 1. listopadu 2006 v 8:17® rarach

Sander: Za fotku by ten velkej rozhodne stál, ale jel jsem rovnou z práce, jenom tak na chviličku, takže jsem po foťáku ani nevzdech a ryby v kuchyni nebo koupelně nefotím, přemýšlím, že vyfotím tu kejtu ze siky, co jsem za ně od táty dostal. Zrovna pro tebe je fotím rád. Co máš za novej klacek?

Středa 1. listopadu 2006 v 8:08® Dědek
Dědek

Medvěd> ahoj chlape, kde jsi byl tak dlouho ?

Středa 1. listopadu 2006 v 0:50® HaD
HaD

Láďa> ok

Středa 1. listopadu 2006 v 0:39® regulus
regulus

Vdycky, když vlezu ze zvědavosti do tohoto fóra, tak si připadám, jako bych došel k nám do hospody. Sednu si, objednám sipivo , podívám se před sebe a předemnou stojí cedulka „RESERVE, vyhrazeno pro rybáře, myslivce a jiné lháře …“

Úterý 31. října 2006 ve 23:53® Láďa

HaD>Tady to Davide nemůžu řešit a ani to nemám povoleno.Je to svazovka.Nejde o ty ryby,ale o ten klid co tam zatím je.Snad chápeš?

Úterý 31. října 2006 ve 23:48® HaD
HaD

Láďa> kde to bylo?

Úterý 31. října 2006 ve 23:24® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Vichrzhor: A to ještě přidám: dneska jsem zkoušel apetizéry od Buka a ačkoli aktivita k večeru byla bídná, tak na ně jsem tahal. Sice nej PD 38, ale alespoň sem tam rybka. Dokonce ho sežral i Lipan cca 35.

Úterý 31. října 2006 ve 23:10® Láďa

rarach:Rudo tady máš menší předlohu co tě bude čekat na pstruhovkách(ted to není sranda) u HaDa na jihu.Žádný pstruzi ale vodní prasátka.

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img9729.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img9730.jpg
Úterý 31. října 2006 ve 22:31® HaD
HaD

Buko> zajtra, OK? Neroztrhám se :-D

Úterý 31. října 2006 ve 21:25® Vichrzhor
Vichrzhor

Teda chlapi, to jsou zase demotivační poudačky! Např. rarach „tak jsem dnes otestoval blešouny z těch dubingů co jsi mi poslal. Nástup naprosto nekutečnej, ještě to ani nepropadlo na dno a už jsem tam měl skokana duhového 42 cm. Nejvíc se líbila, ta spectra lososová barva a růžová spectra. Nakonec to odnesli tři duhoši 42,32,31 cm a chytil jsem krásnýho potoka cca 43 cm, porovnával jsem ho jenom s tím velkým duhošem.“ Nebo drozďák „S osmičkovejma prutama házím kolem 22m a nadřu se u toho jako vůl. Pak jsem si vzal do ruky mildasovo XP ve trojce a vypráskl jsem s nim přes dvacet metrů jak hovno a hlavně s naprostou lehkostí.“ Asi pověsím muškařinu na hřebík a začnu masit kapry :-((

Úterý 31. října 2006 ve 20:46® Prutos
Prutos

HaD> Jasný. Jen jsem škádlil, ale zvědávé su taky… :-) Buko> Tak mu patří!

Úterý 31. října 2006 ve 20:44® Buko

Sander> Pro něj je to normálka, chytá větší.

Úterý 31. října 2006 ve 20:39® Sander
Sander

Rarach > fotky by nebyly? Nebo jsou ty ryby „běžné“, že Ti nestojí za fotku? :-)

Úterý 31. října 2006 ve 20:37® Buko

Rarach: pozdravuj, svou hodnou ženu, Info : jsi kecka HaD: Nerožčiluj mne,po Valašku, neserňa, udělej edit a pověs to tam. Rožčiluješ nejen hodného Ivoška, Ten to stvořil před týdnem. Prutos: a že jsem mu to nandal.

Úterý 31. října 2006 ve 20:14® HaD
HaD

Prutos> tento týden, OK?

Úterý 31. října 2006 ve 20:12® Prutos
Prutos

HaD> jj, to je ono. Ivošku prrromiň…

Úterý 31. října 2006 v 19:21® HaD
HaD

Prutos> jestli jde o článek o srazu muškařů, tak ten už visí u mě :-)

Úterý 31. října 2006 v 18:49® Prutos
Prutos

toulovec> Co máš furt s tím zelenym filtrem? Vždyť tem chudáček listokaz má bejt stříbrnej s růžovýma puntíkama! :-)) )
A jestli si myslíš že se propadem fóra na něj zapomnělo, tak nee. Koukej to sepsat, šup šup. Už chci vědět, kolik stovek km to budu mít.

Úterý 31. října 2006 v 18:09® Tomucha
Tomucha

Medvěd – to si řekl hezky s tou hlavou a rukama…u much je to něco podobnýho :-)