Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. října 2006 v 11:36® zedus
-
Hmmm, musím přiznat, že na tom něco je.
- Čtvrtek 5. října 2006 v 11:26® drozďák
-
dědek: takže pro vysvětlení. Když ryba nedrží na nejzažším bodu na háčku, protože jí v tom brání navázané tělíčko, tak začne fungovat páka na celej oblouk háčku. V lepším případě ti z barblessu spadne, v horším (a to je případ velké nebo větší ryby) ti háček narovná, byť by byl sebepevnější. Rozumíme si?
- Čtvrtek 5. října 2006 v 11:23® Dědek
-
jarv> jasně
- Čtvrtek 5. října 2006 v 11:23® Dědek
-
Tomucha> oba pletete dvě věci dohromady – narovnání háčku a padání ryby. Takže si nech poradit ty !!!
- Čtvrtek 5. října 2006 v 10:31® Tomucha
-
Dědku woe nech si poradit !!!
- Čtvrtek 5. října 2006 v 10:31® jarv
-
Dědek: Jirko, on asi myslel, že háček pak nezajede do tlamky podél celého obloučku, ale jen jeho částí (páč tam vadí ta prdelka). Při větší rybě pak oblouček háčku tu páku nemusí vzdržet…
- Čtvrtek 5. října 2006 v 9:48® Dědek
-
drozďák> fyzikální zákony bych pochopil v okamžiku, kdy by došlo na háčku k zeslabení např. vrubem. Namotané tělíčko nemůže způsobovat ani nějakou sílu na páce a nemůže vyvolávat případné nežádoucí namáhání. Z pevnostního hlediska je háčku fuk, co je na něm namotané. Pokud by to na něm nebylo přivařený

- Čtvrtek 5. října 2006 v 9:07® drozďák
-
dědek: zákony fyziky a získané zkušenosti. Velmi negativní.
- Čtvrtek 5. října 2006 v 8:33® Dědek
-
drozďák> co má společného narovnání háčku s délkou tělíčka blešivce???
- Čtvrtek 5. října 2006 v 7:13® drozďák
-
zedus: dovolím si poznámku. Mouchy máš pěkný, ale nevaž ty blešivce tak daleko za oblouk. Až zapřáhneš velkou rybu, tak ti narovná háček.
- Středa 4. října 2006 ve 20:55® Firetiger
-
To se opravdu od rána neudálo nic, co by stálo za zmínku?
Tak dávám k lepšímu alespoň jednu oranžovou řiťku.

- Středa 4. října 2006 v 9:57® Buko
-
Firetiger:Stáří se hlásí o svá práva.S tím nic nenaděláš.Má to jednu výhodu.V tuto dobu mohu jít klidně svěží do baru, mají otevřeno.Checht.
- Středa 4. října 2006 v 8:48® Firetiger
-
Buko, v kolik hodin jsi to proboha psal? Na výletě v Japonsku asi nejsi, takže jsi byl ve čtyři ráno na nohou…
Zájem o krabku samozřejmě mám, ale viděl bych to na později. Po neděli letím na tři týdny do Thajska, takže bych to mohl řešit nejdřív začátkem listopadu.
- Středa 4. října 2006 ve 2:46® Buko
-
Firetiger> Pokud ji někde ve vázací chýši najdu je Tvoje.Hledání vidím časově na pondělí příští týden
- Úterý 3. října 2006 ve 21:26® Firetiger
-
Buko> ta krabka je neúměrně drahá, o tom žádná. Jedniné, co může teoreticky investici do Wheatleyho omluvit (krom toho, že je to Wheatley
jsou ty pérovací víčka.Už se mi taky podařilo vysypat krabku za větru do řeky, a vzhledem k tomu že mi to jde od ruky pomaleji jak Tobě tak jsem nadával jak špaček.
PS:
a párek za takovouhle krabku poskytnu rád, a ne jedno nebo
dvě 
- Úterý 3. října 2006 ve 21:18profil byl smazán
-
zedus: no neviem,či by sme pri tej mojej spotrebe,nemali uviesť do pohotovosti buka a tomuchu-:)))
- Úterý 3. října 2006 ve 21:11® zedus
-
Luban> Neboj nazdobíme to tam hezky.

- Úterý 3. října 2006 ve 21:07profil byl smazán
-
zedus: muchy patria buď do konárov,alebo do trávy-:)to by si mal vedieť…
- Úterý 3. října 2006 ve 21:02® zedus
-
Luban> Co pif, tomu stačí jedna moucha na celej lov, ale jesli budeš věšet mouchy na stromy jak baňky o vánocích tak nám to nebude stačit.

- Úterý 3. října 2006 ve 21:00profil byl smazán
-
zedus:naviaž toho poriadne,my s pifom hodne trháme-:)
- Úterý 3. října 2006 ve 20:57® zedus
-
Tomucha> a velcí chrostíci tam jsou taky, ale teď přišel čas lipanů a s tím malý suchý mouchy.
- Úterý 3. října 2006 ve 20:55® zedus
-
Tomucha> Neboj letos jsem přišel na to, že i na velký mouchy se chytají ryby.
takže u mě teď nechybí blešivnci na
8 háčcích, lury a menší střímříky, ale na focení se mi líbí ty
miniatury. 
- Úterý 3. října 2006 ve 20:33® Tomucha
-
zedus – budeš ještě někdy vázat něco většího? nebo zůstaneš v rozmezí 16 až 24 ?
- Úterý 3. října 2006 ve 20:26® zedus
-
Že si to ty tak ti uvážu takvou jepiču jakou svět neviděl.

- Úterý 3. října 2006 ve 20:10profil byl smazán
-
zedus:dúfam,že si naviazal niečo aj na nedeľu,lebo ináč ťa utopíme-:)
- Úterý 3. října 2006 v 19:37® Buko
-
Iceman: mail mi nefunguje,snad se to zítra napraví.Zkus tohle, nebo mobil. Skype: mirekm5063 ICQ:219–968–226
- Úterý 3. října 2006 v 18:21® zedus
-
iceman> Tělíčko je bobr a já ty mouchy mastím než na ně chytám a drží dobře na hladině.
- Úterý 3. října 2006 v 18:20® iceman
-
zedus> to tělíčko je nějaký přírodní matroš? Ptám se proto, že když jsem to dělal třeba ze králíka tak to dost bralo vodu a moucha špatně plavala.
- Úterý 3. října 2006 v 18:18® zedus
-
Tak ještě jednu čerstvou.

- Úterý 3. října 2006 v 18:05® iceman
-
Buko> máš mail, mail, mail :o)