Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 2. října 2006 ve 21:49® kkarlos
kkarlos

Firetiger> jj, to je pravda… :-) tak me je to jedno, ja nemim chytat na nic, takze na tom nesejde… :-D :D:D

Pondělí 2. října 2006 ve 21:48® Firetiger
Firetiger

kkarlos> těžko posoudit, blešouny neumím chytat a tak nerozliším zrno od plev.

Základ je odhodit stud a vyjít s koží na trh – a neskrývat se za nějaké výmluvy ;-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:46® EDDY

kkarlos> hhh to víš :-)) )) když se člověk umí vymlouvat tak je vše ok:-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:45® kkarlos
kkarlos

Firetiger> ja mam splneno s mejma extra chlupatejma blesounama ne? :-D

EDDY> jooo, jooo ty vymluvy… ;-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:45® Firetiger
Firetiger

Sander, muška není o trofejních rybách, to je o přístupu. Záběr na suchou osmnáctku na hladině je věc, která je plavačkářům odepřena.

Pondělí 2. října 2006 ve 21:43® EDDY

Firetiger>

kkarlos>

mouchy nevedem pač můj fotáček takovou věc nezvládá:-)) )))

Pondělí 2. října 2006 ve 21:43® Sander
Sander

EDDY > aha. Tak to mi nějak hlava nebere… Mou životní snahou je mimo jiné docílit i nějaké té trofejní ryby, k čemuž mušák zrovna nepotřebuji. Možná tak na trofej střevle. Vždyť i mého zatím nej 42 lipana jsem musel chytit do ruky. Na mouchu by mi tam, nevzal :-) Jenže na revírech, kde se vyskytuji, je trofejních ryb velice převelice málo, takže to je jedno s druhým. Chce to holt bydlet u přehrady, nebo hodně jezdit, nevím…

Pondělí 2. října 2006 ve 21:41® Firetiger
Firetiger

Tak pánové, nahoďte taky nějakou muchu…

Pondělí 2. října 2006 ve 21:40® kkarlos
kkarlos

uz jsem se dokonce prekecal k tomu ze sem si rozsvil lampicku a dal ucebnici CJ pred sebe, ale nejsem este ve fazi ze bych ji otevrel.. :-D

Pondělí 2. října 2006 ve 21:39® kkarlos
kkarlos

Sander> ty we, dyt to je desna prdel… :-) dyz se naucis chytat na P potucku… tak pak nabudes mit problem s tim prijit k nejaky veci ricce aby si je vyplasil.....

EDDY> ptals se te snad nekdo na tvuj nazor…? :-D :D heh, raci pujdu stahovat… tak sem taky neco hod… ale vymluvy neberem… ;-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:38® EDDY

Sander> ale to je na tom to nejj:-)) ))

Pondělí 2. října 2006 ve 21:37® EDDY

kkarlos> vollee :-)) )) radši jdi vázat ještě ti to moc nejde:-)) ))

Pondělí 2. října 2006 ve 21:36® Sander
Sander

EDDY > vím, proto na ně chytám také. Jenže tam, kde na ně chytám, je to o těžké čudlařině. Asi jako na každé menší pstruhovce.

Pondělí 2. října 2006 ve 21:35® kkarlos
kkarlos

EDDY> ale je pravda ze dyz si to po pul dne stahnul, tak zbytek dne si to prekladal… :-D :D:D

Pondělí 2. října 2006 ve 21:34® EDDY

Sander> hhh mouchy maj taky něco do sebe:-)) )))

Pondělí 2. října 2006 ve 21:34® Firetiger
Firetiger

kkarlos> blešouny nevážu, neumím na ně chytat. To křídlo je z růžového Aero Dry Wing.

Pondělí 2. října 2006 ve 21:33® Sander
Sander

kkarlos > trefa do černýho. Proto s nimi jen vláčím, a ještě k tomu málo. Holt plavačka je plavačka. Kam se na ní hrabou mouchy :-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:33® EDDY

kkarlos> hhhh koukám že to zavání mladickou nerozvážností :-)) )

Pondělí 2. října 2006 ve 21:31® kkarlos
kkarlos

Firetiger> pekny, co je to kridlo toho parasuta…? muzes neco prihodit… ;-) treba blesivce… :-D

Sander> heh nekecej ze tajne a neco sem hod… ;-) ze jsou tajne neznamena za ti je rybky budou zrat… :-D

EDDY> aaaa tady si nekdo stoji za tim ze EN „P“ je nejlepsi ze? ;-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:30® EDDY

kkarlos> vol* náhodou jsem studoval v angličtině věci do školy…:-)) takovej menší projekt:-)) )

Pondělí 2. října 2006 ve 21:28® Sander
Sander

kkarlos > „doby pominulyyy“ :-)) ) Vážu převážně tajné mušky na dravce. Ačkoliv jsem odmalička totální samouk, tuhle radu jsem si vzal k srdci :-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:27® Firetiger
Firetiger

Mouchy dělám takto :-)

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img9383.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img9384.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img9385.jpg
Pondělí 2. října 2006 ve 21:24® kkarlos
kkarlos

Sander> no prave… :-D :D ne, ale neco by si sem mohl hodit, ale nezapomen ze doby vymluv ze fotak nefunguje uz pominuli… ;-) :-)) )

Pondělí 2. října 2006 ve 21:23® Sander
Sander

kkarlos > já to tak nemaslel, vždyť mě znáš :-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:22® kkarlos
kkarlos

Sander> ty we, di s masarkama domu… :-) teeed se budu mracit… tak sem taky neco hod… at treba taky nekdo jinej to tu pobavi mimo me… ;-)

Firetiger> taky prispej vytvorem… musim.. ;-)

EDDY> sic chapu ze dlouha p.rna se s pomalym netem stahuji dlouho, ale to neznamena ze si pracoval cely den… :-D :D:D

Pondělí 2. října 2006 ve 21:20® EDDY

kkarlos> hh náhodou jsem skoro celj den pracoval na netu a pc:-)) ))

Pondělí 2. října 2006 ve 21:18® Sander
Sander

Firetiger > jen nebuď tak skromnej :-) Mouchy nemůžu najít, je tu samá masařka od kkarlose :-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:15® Firetiger
Firetiger

Sander> Mašina je komp, na to abych se živil rukama jsem málo šikovnej (viz. moje mouchy :-)

Pondělí 2. října 2006 ve 21:15® kkarlos
kkarlos

EDDY> aaaa, nekdo tu vstal z mrtvyyyych… :-D

Pondělí 2. října 2006 ve 21:15® kkarlos
kkarlos

Sander> hehe, dyz ja jsem linej se ucit pres den a dost se ridim pravidlo co muzes odloz na co nejdyl to pujde…