Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 21. září 2006 ve 12:37® toulovec
toulovec

Tomucha> cenzor zde neřádí, ale zobrazila se od tebe pouze jedna fotka , druhá rozházelka celou stránku. Kdyby to bylo od někoho jinýho, bez mrknutí to smáznu celý když už mi to nešlo opravit. Že to jsi ale ty, tak jsem tu kloudnou zkopíroval a šoupnul sem ji sem znova.

Čtvrtek 21. září 2006 v 11:56® Tomucha
Tomucha

parmenides – ale na té mušce nebylo nic sprostýho :-((

rarach – všichni mě honíte jak zdutou kozu !
v so sem něco hodím

Čtvrtek 21. září 2006 v 11:43® parmenides

tomucha: asi zde radi CENZOR

Čtvrtek 21. září 2006 v 11:13® rarach

Krvinko: Vrať se do hrobu, až mít kkarlos na cajk 10 litrů tak mu doporučím wonderline, ale za 1500 mu jí budou muset o 10 m. zkrátit.
U té sady na hobbyG je slušná lajna. Tomucho: Začni už vázat a fotit na lipany

Čtvrtek 21. září 2006 v 10:35® Tomucha
Tomucha

parm – to jedivný dal jsem sem dvě muchy a objevila se tu jen jedna :-/ no já vím, začátky jsou vždycky těžký hlavně ve vázání mám se co učit :-)) )

Čtvrtek 21. září 2006 v 10:29® Krvinka

Nechapu jak muzete nekdomu doporucit takovy smejd snuru jako je RonThopson…to nechapu…jestli dam za snuru 500 za RT tak garantuji ze snuru za 3 mesice vyhodis a pak muzes kupovat novou a rovnou lepsi a tim padem se ti o 500 prodrazi…ja taky koupil RT a po 2 mesicich chytani jak smirgl papir…proste katastrova a tak jsem koupil Scierru, kdybych koupil hned kvalitni tak bych usetril 500 a mohl jsem si za to koupit trebas mouchy…tech neni nikdy dost…krom vetvi a el. vedeni…tam mi jich uz par visi :-((

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:52® HaD
HaD

parmenides> na rudořitku :-) jak to bude příští týden netuším (počasí, voda, čas apod.)

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:48® parmenides

Tomucha: ctvrty ovin je odflaknuty, takze tim patym to uz nezachranis, kamarade. Sesty nastesti neni videt :-) Ale rybam to nejspis asi vadit nebude

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:45® parmenides

HaD: slusna ryba. Dnes to fakt nejde, snad pristi tyden. Na jakou mouchu si ho dostal?

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:45® toulovec
toulovec

od Tomuchy

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img9163.jpg
Čtvrtek 21. září 2006 v 9:35® HaD
HaD

parmenides> škoda – berou viz. Z lovu

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:07® Tomucha
Tomucha

parm – projedu co tu ještě mám, ale většina už tu byla. O víkendu chytsám focení tak tam přihodím i pár kusů navíc a něco sem hodím. mmt jdu hledat :-)

Čtvrtek 21. září 2006 v 8:46® parmenides

Tomucha: diky za nabidku, prijemne mne prekvapila. Jeste se ozvu, dnes nestiham. Hod sem nejakou tu mouchu pro letosni sezonu…

Čtvrtek 21. září 2006 v 8:45® parmenides

HaD: dnes je to s casem spatne :-((

Čtvrtek 21. září 2006 v 8:44® parmenides

Buko: nemas zač, kamarade. Az budes potrebovat opet neco ukazat, nebo vysvetlit, klidne se na mne zase obrat

Středa 20. září 2006 ve 23:00® kkarlos
kkarlos

uz jsem to nasel… :-)

Středa 20. září 2006 ve 22:58® kkarlos
kkarlos

rarach> sakrys, nejak to nemuzu najit… :-/

Středa 20. září 2006 ve 22:51® kkarlos
kkarlos

rarach> ok dik chlape… jako ja uz sem neco tloustu a okoukleji nachytal ale… jj, v proudu s tloustema je to good :-)

Středa 20. září 2006 ve 22:49® rarach

kkarlos: jenom jsem to tak plácnul, ale mají tam akční set naviják a prut za 1800 Kč, lajna zdarma Máš vystaráno!

Středa 20. září 2006 ve 22:41® rarach

kKarlos: Jsem zápodočech, znám to tam. Přeci jen ještě malá rada do začátku, začni někde víc v proudu, voleje jsou hodně zrádný a chce to už trochu zručnosti při nahazování. Jo souhlasil bych prut na lajnu 4–5 případně i 5–6, třeba i nějakou zubatici by jsi mohl prubnout, délka max. 9 stop, lajna Ti stačí pro začátek plovoucí a reel do 500 Kč. S trochou štěstí by se to dalo pořídit i nové.Prut- Shakespeare , reel jaxon nebo shakespeare, lajna -Ron Thompson komplet cca 2000 Kč možná to pětikilo za tu záruku stojí. Koukni na hobbyG

Středa 20. září 2006 ve 22:30® kkarlos
kkarlos

rarach> ja vim, ja sem dnes trosku mimo… :-D ale tak ted si to po sobe vickrat prestu a budu se snazit… :-) chcu ta na muskarinu MP, reka, Uslava… pomalu tekouci, docela siroka, a chcu chytat tlouste, bilou rybu, a okounky… na P, podobna reka jen o hodne cistejsi, a min hlubsi…- Uhlava v Nyrsku… fananci moznosti nemam nejvyssi ale jelikoz je to bazar tak i mozna neco… no tak ten pru, tak dvojka a kolecko tak patnacet… no uvidelo by se podle potreby… a jinaaak spis neco pro amatera a spis aby to vi c vydrzelo… pac jsem zacatecnik…

Středa 20. září 2006 ve 22:17® rarach

KKarlose: Woe, lepší by bylo specifikovat jakou muškařinu budeš na MP preferovat, co za ryby by jsi chtěl lovit u P revírů je to již dnes jednoduší.

Středa 20. září 2006 ve 22:05® kkarlos
kkarlos

rarach> no jako ze to chci hlavne na MP tak proto 4,5 chapes? ale jako… jen takovej plk do tmy… :-D uz se delsi dobu chystam ze napisu na web… poradnej popis… :-D ale este sem se nepremluvil… ;-)

Středa 20. září 2006 ve 22:01® rarach

KKarlos: Jsi mne fakt dostal, jak se pozná mušák na MP od P? Kluku, Ty jsi ďábel v míse! I kdybych měl nějakej bazar, tak Tě asi neuspokojim, protože já je používám bohužel i na pstruhovce.

Středa 20. září 2006 v 17:25® kkarlos
kkarlos

jen tak se mimo misu zeptam, kuciii, nemate nekdo nejakej bazar musak 4,5 na MP (ojedinele P) a kolecko k tomu nebo aspon neco z toho…?

Středa 20. září 2006 v 17:19® mdx
mdx

Ještě k těm fluorocarbonům,rap­tor to neni,ten jsem taky viděl.Stejně si myslim že je lepší fluorocarbonovej povrch než nic.

Středa 20. září 2006 v 9:32® HaD
HaD

parmenides> zítra asi jdeme… přijedeš?

Středa 20. září 2006 ve 3:18® Buko

Parmenides, děkuji za podporu a  uznání, které si nezasloužím. Šak to trvalo, než jsem to pochopil, dyť víš. Ještě teď mne bolí hlava od Tvých pohlavků, ze které děkuji. Někdy to jínak nejde. Byly k něčemu dobré.Počkej až tě začnu učit já udit.

Středa 20. září 2006 v 0:32® parmenides

Buko: oviny v poradku, pekne, presne tvarovane, moucha jak lusk. Konecne jsem te to naučil :-)

Středa 20. září 2006 v 0:30® parmenides

Firetiger: pozor na tsunami. Pokud jde o prevrat: je to v pohode, prevraty jsou tam stejne caste jak v Turecku. Kde veli armada, tam je poradek, ale pozor na velke vlny…