Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 21. září 2006 v 11:56® Tomucha
Tomucha

parmenides – ale na té mušce nebylo nic sprostýho :-((

rarach – všichni mě honíte jak zdutou kozu !
v so sem něco hodím

Čtvrtek 21. září 2006 v 11:43® parmenides

tomucha: asi zde radi CENZOR

Čtvrtek 21. září 2006 v 11:13® rarach

Krvinko: Vrať se do hrobu, až mít kkarlos na cajk 10 litrů tak mu doporučím wonderline, ale za 1500 mu jí budou muset o 10 m. zkrátit.
U té sady na hobbyG je slušná lajna. Tomucho: Začni už vázat a fotit na lipany

Čtvrtek 21. září 2006 v 10:35® Tomucha
Tomucha

parm – to jedivný dal jsem sem dvě muchy a objevila se tu jen jedna :-/ no já vím, začátky jsou vždycky těžký hlavně ve vázání mám se co učit :-)) )

Čtvrtek 21. září 2006 v 10:29® Krvinka

Nechapu jak muzete nekdomu doporucit takovy smejd snuru jako je RonThopson…to nechapu…jestli dam za snuru 500 za RT tak garantuji ze snuru za 3 mesice vyhodis a pak muzes kupovat novou a rovnou lepsi a tim padem se ti o 500 prodrazi…ja taky koupil RT a po 2 mesicich chytani jak smirgl papir…proste katastrova a tak jsem koupil Scierru, kdybych koupil hned kvalitni tak bych usetril 500 a mohl jsem si za to koupit trebas mouchy…tech neni nikdy dost…krom vetvi a el. vedeni…tam mi jich uz par visi :-((

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:52® HaD
HaD

parmenides> na rudořitku :-) jak to bude příští týden netuším (počasí, voda, čas apod.)

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:48® parmenides

Tomucha: ctvrty ovin je odflaknuty, takze tim patym to uz nezachranis, kamarade. Sesty nastesti neni videt :-) Ale rybam to nejspis asi vadit nebude

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:45® parmenides

HaD: slusna ryba. Dnes to fakt nejde, snad pristi tyden. Na jakou mouchu si ho dostal?

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:45® toulovec
toulovec

od Tomuchy

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img9163.jpg
Čtvrtek 21. září 2006 v 9:35® HaD
HaD

parmenides> škoda – berou viz. Z lovu

Čtvrtek 21. září 2006 v 9:07® Tomucha
Tomucha

parm – projedu co tu ještě mám, ale většina už tu byla. O víkendu chytsám focení tak tam přihodím i pár kusů navíc a něco sem hodím. mmt jdu hledat :-)

Čtvrtek 21. září 2006 v 8:46® parmenides

Tomucha: diky za nabidku, prijemne mne prekvapila. Jeste se ozvu, dnes nestiham. Hod sem nejakou tu mouchu pro letosni sezonu…

Čtvrtek 21. září 2006 v 8:45® parmenides

HaD: dnes je to s casem spatne :-((

Čtvrtek 21. září 2006 v 8:44® parmenides

Buko: nemas zač, kamarade. Az budes potrebovat opet neco ukazat, nebo vysvetlit, klidne se na mne zase obrat

Středa 20. září 2006 ve 23:00® kkarlos
kkarlos

uz jsem to nasel… :-)

Středa 20. září 2006 ve 22:58® kkarlos
kkarlos

rarach> sakrys, nejak to nemuzu najit… :-/

Středa 20. září 2006 ve 22:51® kkarlos
kkarlos

rarach> ok dik chlape… jako ja uz sem neco tloustu a okoukleji nachytal ale… jj, v proudu s tloustema je to good :-)

Středa 20. září 2006 ve 22:49® rarach

kkarlos: jenom jsem to tak plácnul, ale mají tam akční set naviják a prut za 1800 Kč, lajna zdarma Máš vystaráno!

Středa 20. září 2006 ve 22:41® rarach

kKarlos: Jsem zápodočech, znám to tam. Přeci jen ještě malá rada do začátku, začni někde víc v proudu, voleje jsou hodně zrádný a chce to už trochu zručnosti při nahazování. Jo souhlasil bych prut na lajnu 4–5 případně i 5–6, třeba i nějakou zubatici by jsi mohl prubnout, délka max. 9 stop, lajna Ti stačí pro začátek plovoucí a reel do 500 Kč. S trochou štěstí by se to dalo pořídit i nové.Prut- Shakespeare , reel jaxon nebo shakespeare, lajna -Ron Thompson komplet cca 2000 Kč možná to pětikilo za tu záruku stojí. Koukni na hobbyG

Středa 20. září 2006 ve 22:30® kkarlos
kkarlos

rarach> ja vim, ja sem dnes trosku mimo… :-D ale tak ted si to po sobe vickrat prestu a budu se snazit… :-) chcu ta na muskarinu MP, reka, Uslava… pomalu tekouci, docela siroka, a chcu chytat tlouste, bilou rybu, a okounky… na P, podobna reka jen o hodne cistejsi, a min hlubsi…- Uhlava v Nyrsku… fananci moznosti nemam nejvyssi ale jelikoz je to bazar tak i mozna neco… no tak ten pru, tak dvojka a kolecko tak patnacet… no uvidelo by se podle potreby… a jinaaak spis neco pro amatera a spis aby to vi c vydrzelo… pac jsem zacatecnik…

Středa 20. září 2006 ve 22:17® rarach

KKarlose: Woe, lepší by bylo specifikovat jakou muškařinu budeš na MP preferovat, co za ryby by jsi chtěl lovit u P revírů je to již dnes jednoduší.

Středa 20. září 2006 ve 22:05® kkarlos
kkarlos

rarach> no jako ze to chci hlavne na MP tak proto 4,5 chapes? ale jako… jen takovej plk do tmy… :-D uz se delsi dobu chystam ze napisu na web… poradnej popis… :-D ale este sem se nepremluvil… ;-)

Středa 20. září 2006 ve 22:01® rarach

KKarlos: Jsi mne fakt dostal, jak se pozná mušák na MP od P? Kluku, Ty jsi ďábel v míse! I kdybych měl nějakej bazar, tak Tě asi neuspokojim, protože já je používám bohužel i na pstruhovce.

Středa 20. září 2006 v 17:25® kkarlos
kkarlos

jen tak se mimo misu zeptam, kuciii, nemate nekdo nejakej bazar musak 4,5 na MP (ojedinele P) a kolecko k tomu nebo aspon neco z toho…?

Středa 20. září 2006 v 17:19® mdx
mdx

Ještě k těm fluorocarbonům,rap­tor to neni,ten jsem taky viděl.Stejně si myslim že je lepší fluorocarbonovej povrch než nic.

Středa 20. září 2006 v 9:32® HaD
HaD

parmenides> zítra asi jdeme… přijedeš?

Středa 20. září 2006 ve 3:18® Buko

Parmenides, děkuji za podporu a  uznání, které si nezasloužím. Šak to trvalo, než jsem to pochopil, dyť víš. Ještě teď mne bolí hlava od Tvých pohlavků, ze které děkuji. Někdy to jínak nejde. Byly k něčemu dobré.Počkej až tě začnu učit já udit.

Středa 20. září 2006 v 0:32® parmenides

Buko: oviny v poradku, pekne, presne tvarovane, moucha jak lusk. Konecne jsem te to naučil :-)

Středa 20. září 2006 v 0:30® parmenides

Firetiger: pozor na tsunami. Pokud jde o prevrat: je to v pohode, prevraty jsou tam stejne caste jak v Turecku. Kde veli armada, tam je poradek, ale pozor na velke vlny…

Úterý 19. září 2006 ve 21:56® Tomucha
Tomucha

Buko – z mořských plodů jen vlastnoručně chycená chobotka a pár ryb. Mušle jsem si dal v hospode..dobrý, ale bylo třeba hooodně zapíjet vínem :-) aby nebyla ostuda :-) .. mám to rád, ale čeho je moc . . .