Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 19. září 2006 ve 21:56® Tomucha
-
Buko – z mořských plodů jen vlastnoručně chycená chobotka a pár ryb. Mušle jsem si dal v hospode..dobrý, ale bylo třeba hooodně zapíjet vínem
aby nebyla ostuda
.. mám to rád, ale čeho je moc . . .
- Úterý 19. září 2006 ve 21:09® Firetiger
-
Rarach: Na pojištění nevěřím od té doby, co se jím živím. Tlustého ni Zemana nemusím, ale zatím nemáme v ulicích tanky. A lístek na tramvaj je dvacet korun a ne dvacet litrů.
Jdu vázat, protože v mouchách je pravda.
- Úterý 19. září 2006 ve 21:08® brčal
-
ted budu jich mít dost :o))))
- Úterý 19. září 2006 ve 21:08® brčal
-
Tak našel jsem odloženou krbičku co my dělal bratranec.80cm/60cm/6cm celá se dřeva jenom musím koupit těsnění do okna a udělat tam na zapichování mušek a začnu plnit muškama. o.))) ted budu jick mít dosto:)))
- Úterý 19. září 2006 ve 21:04® EDDY
-
brčal> hhh to asi nepujde pač nemám jak bych ty mouchy dostal do pc… nemáám foták na to abych mohl fotit mouchy a vlastně to ani neumím pořádně takže zklamu
- Úterý 19. září 2006 ve 21:02® rarach
-
Fire: Já bych odletěl a přinutil pilota letět směr Mongolsko, doufej v solidnost firmy a pojištění před nenadálou událostí. Všude nějakej šrumec – Hungary, Thajsko, tady se scházej Tlustý se Zemanem.
- Úterý 19. září 2006 ve 20:55® Lerak
-
rarach : jó souhlas…používám taky na stojáku, na řece to neřeším a vážu z obyčejných vlasců…
- Úterý 19. září 2006 ve 20:52® Firetiger
-
Pánové vazači, nepropadejte trudomyslnosti, může být hůř. Já se právě vrátil z kolbenky napůl mrtvej, a zjistil jsem že v Thajsku, kam mám koupený letenky na dovolenou, vypukl převrat.
Jdu si navázat pár suchých osumnáctek abych přišel na jiné myšlenky…
- Úterý 19. září 2006 ve 20:39® brčal
-
EDDY> Tak něco přidej pro inspiraci.Co dal dnes Buko a včera Dědek tak potři kousky od vel v krabičce už jsou :o)))) budu muset koupit další krabičku :o)))
- Úterý 19. září 2006 ve 20:33® rarach
-
Lerák: No právě, flourocarbon o pevnosti jistě není, je o viditelnosti (horší) a hlavně co já oceňuju nejvíc, jde rychle pod hladinu, což dle mne pro suché muškaření hodně důležité, zvláště na stojáku, když se nemusím zdržovat odmašťováním.
- Úterý 19. září 2006 ve 20:25® EDDY
-
hhh koukám že tady všichni vážou… Já dnes vázal skoro celý den musím se nějak připravit na ligu…
)) a už ani nevím co bych vázal…
)
- Úterý 19. září 2006 ve 20:16® brčal
-
Buko,rarach-taky sem vázal růžovky mněl jsem vče jenom vel 16 už napravil od 10 až po 16 a ktomu suché + něco pro známe:o))))
- Úterý 19. září 2006 ve 20:10® Lerak
-
MDX & rarach : mohl by to být Raptor, který také používám vedle fluorkarbonu…Má fluorkarbonový pouze povrch a cenově je v podobných relacích, jak uvádí MDX…Kvalita je ovšem úměrná ceně…pevnost je uváděná poměrně slušná např. 0,12 – 2,05 kg…0,14 – 2,65 kg. Možná používá někdo ještě podobné výrobky…
- Úterý 19. září 2006 ve 20:09® Buko
-
rarach> Ty se máš, já na to nemám čas, já musím vázat na kšeft. Po Ostravsku.Cyp aby to střelil.Líp je na tom Tomucha, byl ve FRA a je přežraný mořských plodů , teď přechází na normál stravu…bůček, zelo, knedlo. Nenapíše, jen se aklimatizuje samostudiem.Asi mu nechám mu natisknout vizitku.Gynekolog amatér-sexuální kutil. Závidím mu jeho mládí. Dědku souhlas při monitoringu?
- Úterý 19. září 2006 v 19:23® rarach
-
Buko, celý odpoledne je vážu (samozřejmě je mám trochu raněný, mám rád tenhle vzor na přívěsu na 14–16 háčku) + kecám vedle, pač tady je zase osazenstvo na rybách, povoleno je víc než 4 %, navíc růžovou dnes móda povoluje celé mužské populaci. MDX: to je dobře, že jsi to upřesnil, myslíš kupodivu správně, zcela jistě to není flourocarbon, osobně tyhle kompromisy nedoporučuju, smrdí to horší kvalitou.
- Úterý 19. září 2006 v 17:05® mdx
-
to all>nenastydnul jsem ale myslim že to neni čistej fluorocarbon ale jen povrch a opravdu stojí 100 m 30kč,klidně se v legerce stavte a podívejte se,menuje se to carbotex nebo tak nějak a normálně cívka stojí 110 korun,ale tohle kupuje v německu na váhu
- Úterý 19. září 2006 v 16:04® Tomucha
-
buko – wow, růžová je podzimní základ…minum je mít v krabce tak 4 procenat růžovek
- Úterý 19. září 2006 v 15:55® Buko
-
Rarach inspirace
- Pondělí 18. září 2006 v 16:39® rarach
-
MDX: A teď tu o Červený karkulce nebo alespoň O třech zlatých vlasech děda Vševěda, že ty jsi zapoměl ty broďáky doma a brodil jsi bez nich a trochu jsi nastydnul.
- Pondělí 18. září 2006 v 16:00® EDDY
-
mdx>hhhh tak to bych taky chtěl a s kvalitou a vlastnostmi 3M
)
- Pondělí 18. září 2006 ve 14:41® brčal
-
mdx-pokud stojí 30Kč-100M tak beru 10km a mám vyděláno o:)))))
- Pondělí 18. září 2006 ve 13:31® mdx
-
FORDAK.P>tak to bude problém,já muškařim jen na vltavě pod lipnem(28,27,25)takže kolem prahy ti neporadim,k tomu vlasci,záleží podle lovených ryb,jinak mysli že se vyplatí používat fluocarbony,v Legerce je prodávaj motaný a 100 metrů stojí 30 korun.
- Pondělí 18. září 2006 v 8:19® HaD
-
rarach> OK, ukecal si mě
)
- Pondělí 18. září 2006 v 8:15® rarach
-
Had: Je to Siemens S 75, poslední model kdy bylo BenQ ještě pouze pod krytem, což je ovšem největší bolest tohoto mobilu, siemens je prostě sračka, nové BenQ-Siemens jsou daleko lepší, na druhou stranu už nikdy nechci dávat do mobilu 10 tis. a více , pač občas ho někde nechám, takže jsem zvolil tento kompromis. Bobo: Ty máš krásnou bundu!
- Neděle 17. září 2006 ve 20:33® fikus
-
FORDAK.P> zkus se ve svém okolí poohlédnout po někom kdo muškaří a požádej jej, jestli by tě mohl naučit základy. Jak píšeš níže, nejlépe vidět a hlavně zkoušet v reálu. Po netu se to naučit nejde. S počtem mušek ti neporadím, protože to závisí na mnoha faktorech. Suchou určitě jen jednu, u mokrých klidně 2–3. Záleží jak umíš ovládat prut. (Sám s tím stále ještě bojuju
- Neděle 17. září 2006 ve 20:32@ FORDAK.P
-
mdx> mám MP.pražskou povolenku takže jsem trochu omezený ale zatím mě to stačí nemám letos moc času jezdím jako řidič z povolání.takže jen výkendy když nejsem venku.myslel jsem vyrazit někam do troje pod jez nebo tak nějak.chystáme se s kámošem v tom říjnu na ty zavody do Prahy na kukačku a něco okouknou a pak skusit štěstí. ale kam pak jít jestli se ryby rozjedou tak můžou byt až v Mělníku.
- Neděle 17. září 2006 ve 20:26@ FORDAK.P
-
fikus> kolik tak doporučíš navázat mušek na návazec jak sylní vlasec mám použít myslel jsem tak 14.není to silné zatím tam mám jednu mušku ale ještě se nekoupala.
- Neděle 17. září 2006 ve 20:21@ FORDAK.P
-
fikus> článku a knížek jsem přečetl mraky ale asi by to chtělo vidět v realu jsu se podívat na ty závody co budou v říjnu v praze
- Neděle 17. září 2006 ve 20:20® fikus
-
FORDAK.P> pro začátek si přečti pár článků o muškaření. Našel jsem ti dva kde jsou pěkně vysvětleny základní pojmy. Určitě stojí za přečtení. Článků je samozřejmmě na netu více, chce to jen chtít najít. www.chytej.cz www.chytej.cz
Když nebudeš něčemu konkrétnímu rozumět, tak se klidně zeptej. Vždy se najde někdo kdo ti na otázku odpoví.
- Neděle 17. září 2006 ve 20:20@ FORDAK.P
-
mdx> icq nemám pouze SKYPE.