Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 5. září 2006 v 17:25® Dědek
Dědek

Buko> vem prostě všechno :-)

Úterý 5. září 2006 v 17:01® HaD
HaD

Buko> já si taky vemu lak, ten můj jsem vylil :-D

Úterý 5. září 2006 v 16:42® Firetiger
Firetiger

Ningun problema, jenom by mě zajímalo zda slovo „preda“ mám interpretovat v jeho významu českém s interpunkcí, tj. předám z ručky do ručky, nebo v jeho významu slovenském a predám Ti to s tučnou marží?

Úterý 5. září 2006 v 16:21® parmenides

Buko: ja beru 2 laky, Firetiger to pro mne vyzvedne a preda … mi v Praze. Jindro: diky moc :-))

Úterý 5. září 2006 v 16:08® Firetiger
Firetiger

Buko, jestli jedeš na sraz, mohl bys mi tam prosím vzít jeden bukolak + bukoCDColejíček? Ty svině jsou hrozně těkavý…

Dík moc

Úterý 5. září 2006 v 15:38® parmenides

Buko: spis sefika, ne? :-))

Úterý 5. září 2006 v 15:36® Buko

Vše je špatně, přijedu v sobotu ráno a odpoledne musím zpět.I generální tajemník má svého šéfa.

Úterý 5. září 2006 ve 13:42® HaD
HaD

fikus> s rodinou si celý rok, sraz je jednou za rok, tak koukej přijet ;-)

Úterý 5. září 2006 v 11:02® Buko

fikus> Vezmu tě v pátek, pokud pojedeš.V neděli musím být na oběd doma.

Úterý 5. září 2006 v 7:40® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

kkarlos: Máš pravdu ;-)

Pondělí 4. září 2006 ve 23:12® fikus
fikus

brčal> jj na víkend hlásí hezky. Nejraději bych jel na sraz Chytej, ale spíš to vypadá, že budu muset být s rodinou. Možná se tam zastavím aspoň na jeden den. To je ale ještě ve hvězdách. Kam v sobotu jedeš na ryby?

Pondělí 4. září 2006 ve 22:51® brčal
brčal

fikus-Já až v sobotu.V neděli nějaký Lipan a Duhák na nymfu nic nesbyralo jenom na nymfy

Pondělí 4. září 2006 ve 22:45® fikus
fikus

brčal> rád bych, ale dnes to byl jen samý tloušť, tloušť, tloušť, tloušť, tloušť,......­........... a oukleje. Brrr

Pondělí 4. září 2006 ve 22:41® brčal
brčal

Radši něco přidejte Lipan na mušku

Pondělí 4. září 2006 ve 22:17® iceman
iceman

BoBo-Falknow> od tebe jsem nic jiného nečekal, takže jsem v klídku :o). Muškařím 3 roky, základy už zvládám, mouchy si uvážu takže brzy budu už howno :o). Rarach: s Aldou chodím na ryby, dobře se známe, s Milošem se také dobře znám. Nechci to dále rozebírat, mám na to trošku odlišný pohled, nerad bych to probíral.

Pondělí 4. září 2006 ve 21:05® kkarlos
kkarlos

BoBo-Falknow> woe… :-D :D:D njn, to u nas v plzni sme vsichni mladi nebo jaky… :-D

Pondělí 4. září 2006 ve 20:58® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

kkarlos: To víš že nikdo nebude slovíčkařit.

P.S. ZvyklÝ – když už…

Pondělí 4. září 2006 ve 20:52® kkarlos
kkarlos

*nebudu */ a doufam ze nikdo nebude slovickarit…

Pondělí 4. září 2006 ve 20:49® kkarlos
kkarlos

rarach> heh, jak bych to rekl… :-D jsem zvykli jednat s ruznymi lidmi a rozhodl jsem se ze uz se do toho nemubu michat, at se treba sezerou… :-)) ) nechci se o niiiicem hadat!!!

Pondělí 4. září 2006 ve 20:40® rarach

kkarlos: jak se pozná nejlepší web, že Tě nikdo nezjebe? U Miloše si rozehrál šachovou partii jako velmistr a končil jsi jako primitiv, nejsi první ani polední kdo si naběhl. Ice: I tady se řeší Formi i tady se řeší svaz, i když je tady poklidno, nějaké zásadní věci se zde nedozvíš, pač většinou jsou místní prej na rybách.

Pondělí 4. září 2006 ve 20:19® kkarlos
kkarlos

HaDe neblazni, ze ja bych nebyl ani para? ja budu tak zapach toho muskarskeho hovinka… :-) btw: je to good tady fakt nejlepci a doufam ze sem nebudou lezt zadny extra prudici natoz cela banda :-)

Pondělí 4. září 2006 ve 20:10® HaD
HaD

iceman> z toho si nic nedělej, já jsem jen lehký odér z té páry :-)

Pondělí 4. září 2006 v 19:46® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

zmrzlik: Táhni šmejde :-D

Pondělí 4. září 2006 v 19:11® xycht

iceman: vítej

Pondělí 4. září 2006 v 18:42® iceman
iceman

Nazdárek, na všech webech muškařských se probírá jediné téma. Utíkám sem, na chytej, abych si odpočinul od looserů, zmrdosvazů apod. tak doufám, že to tady v tomto směru zůstane pole neorané. Asi mě tu teď uvidíte častěji, tak doufám, že mě mezi sebe přijmete i když jsem jen, pupákovou řečí, pára z muškařského hovínka :o)).

Pondělí 4. září 2006 v 16:32® kkarlos
kkarlos

heh, ten dotyncy- ALes tusim, tam konkretne napsal ze o to nema zajem bo neco takoveho ve smyslu… a myslim ze mu to zabanoval kvuli tomu ze patri do bandy czechfly.com kera se jinym zpusobem bavi… slova typu kokotek, byla zmbytecna a neprimerena stejne tak cele uverejneni…
a s tim osazenstvem webu mate pravdu, neni tam temer nikdo kdo o muskarine vi a zna…myslim jsi, jesi se to rozjede, bude to docela velkeeeee stesti…

Pondělí 4. září 2006 ve 13:53® Dědek
Dědek

Pupak : no konečně jsi vylez

Pondělí 4. září 2006 ve 13:53® toulovec
toulovec

HaD> pelhřimov, teď jsem je zkontroloval

Pondělí 4. září 2006 ve 13:46® HaD
HaD

toulovec> jo, už jsou někde na cestě :-)

Pondělí 4. září 2006 ve 13:45® toulovec
toulovec

HaD> však už se těším!!! Zdenda už odjel?