Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 30. srpna 2006 ve 22:34® fikus
fikus

perch> předpokládám, že chceš závodit za místní družstvo, tak si zajdi v NJ na MO a oni ti dají kontakt na závodníky z NJ. Ti už se tě ujmou. Nebo ti dá kontakt prodejce ryb. potřeb Král. Ten je může taky znát.

Středa 30. srpna 2006 ve 22:12® perch
perch

ahoj, muze mi nekdo rict co mam udelat pro to, abych mohl zavodit v Muskareni, nejake tipy, myslim ze na to mam, napiste mi do posty, dik

Středa 30. srpna 2006 ve 21:51® brčal
brčal

prominte mep.4

Středa 30. srpna 2006 ve 21:49® brčal
brčal

Uf to sem si zase dal.Nahrál jsem něco do Soubory ke stažení je to 11 díl. a musí se stáhnout všechny do jedné složky a pak to naráz extrahovat jinak to nefunguje.Je to formát 3. gp

Středa 30. srpna 2006 ve 20:15® Firetiger
Firetiger

Marcel> No tak to teda těžká závist :-)

Na druhou stranu musím říct, že pro domácí politickou situaci není absence rybářek na českých pstruhových vodách až tolik na závadu i.e. když jdu na vodu, tak jsem považován možná za blázna ale určitě ne za záletníka ;-)

Středa 30. srpna 2006 v 19:57® Marcel

Firetiger: to máš smůlu, já sem tam s jednou zajdu na ryby. A že umí chytat, o tom nepochybuj. Dvakrát jsem s ní prohrál bonbóny, i když „jádro pudla“ bude u mě :-))

Středa 30. srpna 2006 v 19:40® Firetiger
Firetiger

Slovem „vymřely“ implikuješ, že muškaři jsou rodu ženského. Pak s tebou souhlasím, protože babu s mušákem jsem neviděl ani nepamatuju ;-)

Středa 30. srpna 2006 v 19:10® brčal
brčal

Muškaři asi vymřely

Středa 30. srpna 2006 ve 14:29® rarach

Dva boaty, pro velký úspěch je můžeme vést rovnou nafouknutý no a nějaký ty cetky (křesla, stoly , skříně) prostě věci na jeden večer.

Středa 30. srpna 2006 ve 14:21® pif
pif

toulovec:protože dobře řídíš,máš hezkou vyzáž a důvěryhodné kukuč pro případ policejní kontroly-:))))rád s tebou jezdím na ryby,poněvadž chlastu neubude-.)))
k tomu tomu sumcovi,opatrně solte,míň,jak ostatní ryby.

Středa 30. srpna 2006 ve 13:24® toulovec
toulovec

no nejenom že to mám kousek Vám, ale pak už bych to měl zase kousek domů. :o))) tak jsem to z prdele hodil do compu a vyšlo mi – Jestřabice Sokolov – pouhých 404 km, ze sokolova domů 322 km, suma sumárum jestli se nepletu – pouhých 725 km – bratru vejlet jako prase. Doufám že nebudete míc moc věcí, abych se nemusel pro někoho vracet.

jinak k tomu chlastu, opravdu to není má záliba, sice si občas cucnu, ale rozhodně mi nedělá problémy kdykoliv řídit, by než bejt vožralej, radši objedu celou republiku. Má to své výhody, – když chceme jít s klukama do hospody, vždycky má kdo řídit, jen nevím proč to musím bejt kurva furt já.

Středa 30. srpna 2006 ve 13:14® rarach

Toulovec: Fakt? Takže to by jsi nás mohl odvést domu ze srazu ne, máš to kousek, jenom přes celou republiku.

Středa 30. srpna 2006 ve 13:10® kkarlos
kkarlos

toulovec> ja taky uz nehraju na pijano… ;-)

Středa 30. srpna 2006 ve 13:08® toulovec
toulovec

rarach> já jsem nepijan, takže vždycky hlídám všechny okolo :o)))

Středa 30. srpna 2006 ve 12:59® rarach

Až budete udit toho sumce, tak opatrně, my když jsme ho udily naposledy, tak jsme na nej po 10 pivu zapoměli a měli jsme škvarkosumce, ale za to jsme chtěli zmlátit starostu, měl nějaký námitky, že moc řveme nebo co.

Středa 30. srpna 2006 ve 12:32® toulovec
toulovec

rád někdy zajedu, teď mám dost plnej kalendář a hlavně musím bejt doma dost hodnej, ale něco vymyslíme.

Středa 30. srpna 2006 ve 12:23® parmenides

toulovec: zdar chlape. pokud jde o udirnu, dal jsem na rady zdejsich odborniku a mrk-menu… a prodlouzil topeniste. Takze ma ted 2 metry. Ale jeste jsem v nem neudil, pac ten prirustek nemam jeste zakryty. Pristi tyden to ale bude. Snad. Doufam ze ji prijdes vyzkouset a ochutnat. HaD se dusuje, ze bude sumec.

Středa 30. srpna 2006 v 11:54® toulovec
toulovec

parmenides> a jak pokračují zatěžkávací zkoušky udírny? Daří se? :o))

Středa 30. srpna 2006 v 10:06® Firetiger
Firetiger

parmenides> prut potočák je hrozná věda :-)

Se sebekratším prutem chytám víc veverek jak ryb a na svoje tlouště do dvaceti čísel potřebuju ale fááákt brutální utahovák. Ultra jemná brzda je podmínka sina que non

Středa 30. srpna 2006 v 9:40® HaD
HaD

parmenides> vyridim :-)

Středa 30. srpna 2006 v 9:21® parmenides

HaD: gratulace a pozdrav do Tabora

Středa 30. srpna 2006 v 9:20® parmenides

firetiger: tak na moje potoky by to bylo dlouhe a malo jemne. Rad citim rybu na prutu. Znam cloveka co chodi na potoky s sestkovym prutem. Ty rybky na takovem prutu vubec neciti. Ale je to jeho vec, ze.

Středa 30. srpna 2006 v 0:54® HaD
HaD

parmenides> moc se nevytahuj :-)) ) mimochodem dnes přišla jedna 102ka a včera pěknej večer s kosim :-))

Středa 30. srpna 2006 v 0:09® Firetiger
Firetiger

parmenides> Vidím, že máme podobný vkus. Já 7'6", AFTMA 3–4, dvojdíl na sucho na potok. Určitě rád porovnám výsledek. Co se ceny týče, tak už jsem za grafit dal víc.

Úterý 29. srpna 2006 v 19:26® brčal
brčal

Buko>končím v pátek kolem 14:30 tak uvidíš.Jinak sem přidal další mušky

Úterý 29. srpna 2006 v 19:20® Buko

brčal> Jsem v pátek Jižních Čechách a v pondělí v HK. Pokud se vrátím v pátek kolem oběda…teorie…Za­volám.

Úterý 29. srpna 2006 v 19:15® brčal
brčal

Buko>A co ted v pátek budu mít čas se zastavit

Úterý 29. srpna 2006 v 19:15® brčal
brčal

parmenides>a nejsou nějak levné.Viděl jsem je kolem 1700 euro.

Úterý 29. srpna 2006 v 19:08® parmenides

Firetiger: ja taky. Delka 6, aftma 2/3, dvoudil. Na potoky.

Úterý 29. srpna 2006 v 19:07® parmenides

Buko: to jsem se zasmal… Nezkousel jsem nic. Klucina tvrdi, ze jsou to pruty žíhaný a ze se prý rychlostí akce podobají uhlíkům. Toz se nechme prekvapit…