Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 24. srpna 2006 v 16:08® parmenides

HaD: prijedu. Po, Ut? Navecer? Nebo jindy?

Čtvrtek 24. srpna 2006 v 10:31® HaD
HaD

parmenides> příští týden by to mohlo jít…přijedeš? ozvi se

Čtvrtek 24. srpna 2006 v 8:33® Tomucha
Tomucha

parmenides – no samozřejmě :- ) jj

Čtvrtek 24. srpna 2006 v 0:20® parmenides

TO ALL: jak rika Tomucha: nechte Dedka na pokoji, bo je to spravny chlap.

Dedek: Moc diky za DVD, CD, KPZ a LOLDVD. Tomucha mi jiste potvrdi, ze to CD o Rakousku je fakt poskrabane… proto to nejde.

Tomucha: ted nerekni nejakou picovinu pls. :-))

Středa 23. srpna 2006 ve 23:33® Tomucha
Tomucha

už ho nechtě dědéčka, vázat se pomalu učí a těch pár polámaných prutů, rozbitých aut při docházkách k vodě..to se občas stává i v lepších rodinách :-))

Středa 23. srpna 2006 ve 23:12® Prichy
Prichy

Dedek: aha..tak konecne vim, co je to extremni rybarina :-D

Středa 23. srpna 2006 v 11:29® Dědek
Dědek

rarach> jak říkám,smůlu jsem si už vybral, takže sraz bude úplně v poho. Teda doufám :-)) ) Loňský rok stál opravdu za všechny peníze.

Středa 23. srpna 2006 v 10:30® kkarlos
kkarlos

toulovec> pridej nejakou zabavnou historku o dedkovo vsednim i nevsednim zivote at to tu zas trosku ozivime… ;-)

Středa 23. srpna 2006 v 9:46® toulovec
toulovec

o dědkovi bych Vám mohl vyprávět hodiny a hodiny :o)))))

ZN: hochu milej já bych je asi dohonil a zabil!!! nedávno jsem své švagrové co pracuje trošku výš u policie vyprávěl, jak segra u obchoďáku našla v autě chlapa, jak jí šmejdí v kastlíku. Hned jsem se přiznal, že by okamžitě museli řešit ublížení na zdraví, protože já bych ho dořezal jak psa, že by z toho auta ani nevylezl hajzl černej. Byl jsem ubezpečen, že v tomto případě by byl celý čin na 100% překvalifikován na několikanásobný pád ze stromu, tož jsem se uklidnil :o))))))

Středa 23. srpna 2006 v 9:35® Firetiger
Firetiger

fikus> Nechávám si stavět dvojdílnou 7' 6" tři až čtverku speciálně určenou na jemné sušení. Až to bude hotové a zaházené tak poreferuju.

Středa 23. srpna 2006 v 8:36® rarach

ZN: Koukám , že už jsi začal s rovnou daní, rovnou černočechům nakupuješ, škoda těch rozbitejch aut, příště by jsi jim to mohl rovnou odvést. Dědek: Moje žena má celkem pěknou sbírku DVD hororů, ale tenhle špatnej film ještě nemá, ty vole to přece nemůže normální smrtelník vydržet. All: Ostatní bych teda varoval pokud Dědek dorazí na sraz, myslím že lepší místo na první letošní karambol není.

Středa 23. srpna 2006 v 7:47® okoun 1
okoun 1

dědek>By mě zajimalo!Na koho si tu smůlu hodil:-)) )Důležité je že si to přežil ve zdraví!!!

Středa 23. srpna 2006 v 7:26® Dědek
Dědek

POTVORY!!! Když jsem to tady chtěl rozhejbat, tak jsem myslel něco jiného, než se navážet do mě. Bohužel, opravdu se to tak seběhlo, ale letošní rok mě zatím žádná pohroma nepotkala. Ta Ivova pomluva, že nosím smůlu, už NEPLATÍ. :-)) )

Úterý 22. srpna 2006 ve 22:15® fikus
fikus

Firetiger> tak až budeš mít objednáno, tak se pochlub jaký kousek sis nechal postavit.

Úterý 22. srpna 2006 ve 21:25® ZN
ZN

Ivošku, nemám co dodat. Kdo umí, ten umí :-)) ))) Mi se zas během dvou dní pokazily dvě dodávky a cigáni mi sebrali nákup. Šmejdi:-)) )

Úterý 22. srpna 2006 v 18:42® kkarlos
kkarlos

toulovec> hh, dobry story… myslim ze by si dedek mohl zridit nejakou rubriku v casopise s nazvem napr.: ‚muj vsedni den‘ ci ‚vyprava za ploutvaky‘ nebo neco podobneho…;) – myslim ze by to melo velky uspech :-)) )

Úterý 22. srpna 2006 v 17:03® EDDY

No sice u nás prší… ale jdu to na chvilku vyzkoušet:-)) ) tak jsem zvědav jak dopadnu :-D D

Úterý 22. srpna 2006 v 17:03® Rici
Rici

toulovec: Když to o dědkovi tak čtu, tak se divím, že jsme na vázacím víkendu nevyhořeli.

Úterý 22. srpna 2006 v 16:49® fikus
fikus

toulovec> už se to tu probíralo? Někdy mám opožděné reakce, ani nevím jak je dlouho na ten odkaz u sousedů reklama. Byl jsem teď skoro měsíc bez netu.

Úterý 22. srpna 2006 v 16:44® toulovec
toulovec

fikus> ano viděli, nejsme slepí.

a mimochodem, je to krása se na to podívat

Úterý 22. srpna 2006 v 16:41® Tomash
Tomash

toulovec> To snad ani není možný

Úterý 22. srpna 2006 v 16:29® toulovec
toulovec

jenže hoši vy si neuvědomujete, že u dědka to není jedna epizoda, on takhle doopravdy žije :o)))

Úterý 22. srpna 2006 v 16:11® Firetiger
Firetiger

fikus> soutěž zajímavá, a i Dušan Müller je velmi férový človíček.

Svému řemeslu rozumí a ceny v konkurenci obstojí. Již jsem s ním vstoupil v jednání o prutu ;-)

Úterý 22. srpna 2006 v 16:08® fikus
fikus

snad mi HaD promine, že tu dělám někomu reklamu, ale viděli jste tyhle stránky: www.mullerflyrods.com Hodně zajímavá soutěž, ale hlavně možnost výroby bamboo přímo u nosu.

Úterý 22. srpna 2006 v 16:05® Firetiger
Firetiger

Toulikovo vyprávnění mi připomíná jednu výpravu se Strejkou na Jizeru, na které mi z auta nepochopitelně vysublimoval tubus se dvěma pruty… To byla pruda !

Úterý 22. srpna 2006 v 16:02® Hrouzek
Hrouzek

Tak tyhle několika násobný smůly známe s tátou osobně, když se z výpravy, na kterou se tak těšíme půl roku, stane jedna velká noční můra, která nezná konce :o) Jojo,kdo nic nedělá nic nezkazí…

Úterý 22. srpna 2006 v 15:43® EDDY

toulovec> hhh tak to je dobrý…:-)) )))

Úterý 22. srpna 2006 v 15:36® toulovec
toulovec

a ještě se přidám, já. jelikož jsem ho litoval a chtěl mu trošku napravit náladu, domluvili jsme se, že odpoledne zajedeme na Křetínku na ryby, nebudu to prodlužovat, jen ve zkratkách:

čekám na dědka, dědek dojíždí ke křetínce, kráčí ke mně, padá, láme prut, zapaluje cigáro, odjíždí, večer brečí na ICQ pupákovi jakej je smolík, pupák ho zve na kocábu, dědek v sobotu sedá na auto, u benzínky ho na sračku rozstřeluje, doma hledá provaz s jde se věšet .........

až na to věšení vše naprostá pravda

Úterý 22. srpna 2006 v 15:32® toulovec
toulovec

ani to moc nedalo........

st 15. června 2005 ve 21:27:17

Pánové, tak dneska to stálo za to. Zdrhnul jsem z práce s tím, že si udělám pěkné odpoledne. Vyrazil jsem z Brna asi ve tři a po 5km mě zastavili policajti a světe div se, dostal jsem pokutu za to, že nemám oranžovou vestu. Tak jo, pokračoval jsem dál a před Nedvědicema jsem píchnul. Smůla, ale stane se. Takže jsem nasadil rezervu, ujel asi 2km a píchnul znova!!!! To už je na posr… ,naštěstí jel okolo majitel servisu a na požádání mi asi za hodku přivez opravené kolo. Takže jsem pokračoval dál a dojel na určené místo. Začalo pršet, tak jsem si řek, že počkám a dám si cigáro. Málem jsem se v autě udusil, tak jsem si stáhnul okýnko. Ale ouhla, dolu šlo, nahoru ne… Do auta mi napršelo asi 100litrů vody, než jsem sundal čalounění a okno provizorně vytáh a podložil. To už ani nepočítám, že jsem při převlíkání upad do bahna. Ale mělo to pokračování. Chytal jsem asi 5minut pod splavem a při přesunu jsem v kalné vodě přehléd šutr a svalil se jako žok do vody. Paráda, v prsačkách jsem měl najednou několik hektolitrů vody. A pokračovalo to dál. Jak jí nikdy nepotkám, tak přišla RS. Nic jsem neudělal, až na ten problém, že místo Svratka jsem napsal Jihlava. Pánové, pokud bych mohl, tak se sám na místě zastřelím,málem jsem přišel o papíry, ale dobře, moje vina. A pokračovalo to dál. Totálně zmáčenej,potupenej a hodně nasranej jsem toho už chtěl nechat a vydal se k autu. Ale průser, jak jsem se tak máchal ve vodě, tak jsem ztratil klíčky. Co říct, už mi teklo ze zubů. Ale nedalo se nic dělat a volal jsem zoufale domů s nadějí, že mě pochopí. Nepochopili. po vyslechnutí informací, že jsem totálně neschopnej a úplně na hov… se přeci jenom vydali s nahradníma klíčema za mnou. Ted sedím u počítače,nasranej a hladovej jako vlk a nejraději bych dal někomu po tlamě. Ale jak to tak beru kolem a kolem, tak jsem asi jediný adept já :-)) )))))))))))))­)))))))

Úterý 22. srpna 2006 v 15:31® EDDY

toulovec> … no tak na to jsem zvědav:-)) ))