Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. srpna 2006 v 10:48® Buko
-
Tomucha> Pánové se jen štenkrují.Slevu celoročně poskytuji jen mé milované ženě.Onehdy byly melouny v akci za asi 6 Kč/kg. A okamžitě a hned sedej do auta a val proto.Odmítnutí nebylo přijato.Projel bych benzím za 20 kč.Šel jsem na jedno a stavil jsem se naproti v Albertu. Tam jsem jej koupil za 12,–. Přišel jsem domů…za kolik…za 5,–.A byl jsem slavný. Valašské přísloví: Kdo si neumí poradit ať zdechne
- Úterý 8. srpna 2006 v 10:22® Tomucha
-
co se řeší? buko má nějákou novinku o které nevím či podzimní slevy ?
- Úterý 8. srpna 2006 v 10:01® jiris
-
parmenides – koupil jsi dobře, neboj…
- Úterý 8. srpna 2006 v 8:43® muskar
-
parmenides> a chceš je poslat jako dar nebo si je koupíš? Jinak křídla dělám ještě v zelené a šedomodré barvě…
- Úterý 8. srpna 2006 ve 2:01® parmenides
-
Jiris: bud take nad veci. O nic nejde. Pstruha jsi ulovil regulerne. Asi. Pokud jsi to nenaraficil… Cele… Ale to snad ne. Bukovu nabidku sice nemam, pac jsem od nej nakoupil nite naposledy na srazu a pri me spotrebe mi vydrzi tak pet let, ale doufam, ze mne nechces upozornit na skutecnost, ze jsem koupil blbe a ze ma Buko letni vyprodejove ceny… a ze mne v unoru Buko s cenami natahl… Buko: vraz mu jednu…
- Úterý 8. srpna 2006 v 1:25® jiris
-
parmenides – jedinej nazor k tomu vlasci od osoby, kterej me zajimal, jsem dostal. A Bukovu nabidku si zjisti sam. Tak asi tak.
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:28® parmenides
-
Tomucha: beres to moc vazne. Bud nad veci. Uc se ode mne. Ja se to take naucil. A to je co rict. Dobrou
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:24® Tomucha
-
ten suk tam je, ale není vidět moc dobře no…asi si budu muset přečít starší komentáře at jsem v obraze dobrou
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:21® parmenides
-
Tomucha: Proc chces abychom neco zoomovali? Nechces snad dopadnout jako Jiris … Dodnes neobjasnil jak dostal nabidku od Buka. K tomu vlasci se totiz tady uz nikdo nevyjadruje, pac je v tom vseobecne jasno …
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:11® Firetiger
-
Poptávka jasně převažuje nad nabídkou
Pánové, zítra je taky den
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:10® Tomucha
-
šukavou jebku sem nedám..to by se stejně hned odstranilo a navíc by jí pak chtěl vázat každej !
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:09® Firetiger
-
Pánové, zase chlastáte u kompu? Tomuchova šukavá jebka?
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:08® Tomucha
-
no právě mr. suk není vidět :-/ je malej a schovanej za háčkem. měl jsme jednu fotku z boku, ale asi zmizela při nějáké čistce
když to vyzoomuještak ho tam uvidíš. je na tom zeleným antronu . nic hoši mějte se jdu spát…
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:03® parmenides
-
Tomucha: a kde je suk? Nikde zadnyho suka, ani suku nevidim.
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:01® Tomucha
-
ne ne na spaní je brzo…našel jsem fotku té jepky ze sukem. říkám jí tomuchova suková jepka
)
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 22:58® parmenides
-
Tomucha: tebe se nikdo na nic neptal, tys uz mel davno spat
)
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 22:54® Tomucha
-
já používám jen šedý cdc…je vidět dobře pokud nejsou vlnky a hladina se neleskne jak zrcadlo. Ten antron má výhodu v tom, že se na něm dá udělat suk a parašut nožky se navážou pod něj. je t pak skoro nezničitelná parašutka. ale stejně říkám cdc je cdc ..
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 22:50® parmenides
-
ZN: CDC je CDC, Svedsko je Svedsko, Slovinsko je Slovinsko, Vltava v Praze je Vltava v Praze. Umis i neco jineho nez tautologie?
)
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:51® ZN
-
parmič: ten parachute antron jsem měl taky. Není to špatné, plave to dobře, dobře je to vidět. Pak jsem zjistil, že skoro stejně se chová chemlon. Jedno je fakt, CDC je CDC. Není to jen o plavání, ale o chování a jemnosti CDC. Ale ve své podstatě, ať si každý chytá na to, čemu věří a co mu vyhovuje.
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 20:52® parmenides
-
muskar: nechces mi poslat par tech peknych musek? Hlavne ty kridla nezkracuj, jsou myslim akorat
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 20:50® parmenides
-
take mam problemy se zrakem. Normalni CDC vidim, jenom kdyz chytam na „zrcatkach“, proto pridavam do kridla bile, zlute nebo oranzove CDC. Staci fakt malo – pridat k normal CDC a ucinek je veliky. Jak rika LSD, co je nad hladinou ryba nevidi
Take doporucuji bily nebo svitive zluty antron od Veniarda – prodava to Vole – jmenuje se to tusim Parachute antron. Ted jsem z toho vazal imitace jepic a v sobotu na Strele chytal. Pekne to plave a perfektne to je videt. Rekl bych, ze se to chova lepe nez CDC – tedy po sebrani ryby staci opravdu par planych hodu a je to opet plovouci, zatimco CDC musim preci jenom vysusit rucne
- Pondělí 7. srpna 2006 v 16:04® Firetiger
-
A zkoušeli jste čistě bílé CDC z kačeny domácí? Mám s tím dobré zkušenosti z malých potoků – když se snažím trefit těsně k protějšímu břehu tak se hodí něco, co na vodě vidím. Funguje mi ale spíš na tlouště.
- Pondělí 7. srpna 2006 v 15:18® rarach
-
Buko: Pak překonám a lenost s odporem k srnčím chlupům a začnu vázat sám nebo mi nabízíš bezplatně svoje služby? PS: Taky to už dělám radši po tmě.
- Pondělí 7. srpna 2006 v 15:18® Chose
-
Tak v labi už bych asi nezabrodil…o víkendu by to šlo v holinkách,teď vůbec…je to mazec chvíli prší a máme 3.stupeň..je to mazec
- Pondělí 7. srpna 2006 v 15:12® Buko
-
Rarach: koupím BoBa se ZN napůl a co potom
- Pondělí 7. srpna 2006 v 15:11® Buko
-
ZN: Já dělám to v poslední době raději potmě,enem jednoho prostého důvodu, je to není vidět.
- Pondělí 7. srpna 2006 v 15:10® rarach
-
ZN : Máš pravdu, já zatím vidím dobře a večer, když už vidí všichni prd , tak sekám každé pozastavení lajny nebo šplouchnutí a navíc mám Boba.
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 12:58® Firetiger
-
Ach jo, trošku jsem doufal v nějaký divný pavzor, abych se měl na co vymluvit. Světlých i tmavých chrostíků mám plné krabky, takže zbývají ruce
I tak díky.
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 12:42® ZN
-
rarach: dělám to v poslední době taky se světlým srncem z jednoho prostého důvodu, je to o hodně líp vidět.
- Pondělí 7. srpna 2006 v 11:38® rarach
-
Firetiger: Chytám pouze na jednoduché CDC chrostiky (8–12), ve dne tělíčko světle béžové, večer hnědé a olivové. Bobo dělá CDC a srnec, berou mu to stejně, akorát je s tím víc práce. To je celá věda, občas zkusím jepku či žlutou májovku, když nějakou vidím. To je celá věda.