Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. srpna 2006 v 11:14® Firetiger
-
Rarach> argument beru, učit se je stále co. Měl bys nějaké doporučené suché vzory? Díky předem
- Pondělí 7. srpna 2006 v 10:59® rarach
-
Firetiger: Ale prdlajz, Ohře je dost těžký na chytání i na čtení a vždycky bylo i v dobách kdy tam bylo víc ryb. Ohře je droga, magnet, výzva nějaké zero, Tě nemůže rozhodit, těch ještě bude!Jinak, sušit má smysl právě v lakušníku, chce to čas a dobrého učitele.
- Pondělí 7. srpna 2006 v 9:56® Firetiger
-
rarach> no já jsem si z toho odnesl, že Ohři neumím. Sušit nemá smysl, protože ryby žerou dole. Streamrovat je pruda, protože každý druhý hod váznu o lakušníky a vyprošťováním šňůry vyplaším rybu na sto metrů daleko. Když do toho začne pršet je těžké být rybářem…
- Pondělí 7. srpna 2006 v 9:24® HaD
-
EDDY> GRATUJUJI TAKÉ
- Pondělí 7. srpna 2006 v 8:59® muskar
-
Tak jsem dělal kamarádovi jednu mušku k narozeninám se speciálním materiálem na křídla.. Váže se s tím suprově, ale trochu se prodraží
- Pondělí 7. srpna 2006 v 8:21® BoBo-Falknow
-
Bosanac: Tak to bude kámen úrazu – pod přehradou
- Pondělí 7. srpna 2006 v 8:19® Bosanac
-
BoBo-Falknow> Chytate pod nebo nad prehradou , aby nebylo ze ja o jablkach a vy o hruskach
Hadat se nechci o prkotinach .
- Pondělí 7. srpna 2006 v 8:06® BoBo-Falknow
-
Tady doplňuju rudovo štičky.
Lojza: Sorry, ale nemáš pravdu, naopak pokaždé kolem 18:00 snižuje průtok. Včera to bylo docela drsný. Věř mi, jsem tam třikrát týdně a pokud nevěříš, mrkni sem: www.poh.cz
- Pondělí 7. srpna 2006 v 7:56® Bosanac
-
rarach> Mas to tady : hydro.chmi.cz , sleduji to kazdodenne .
- Pondělí 7. srpna 2006 v 7:45® rarach
-
Bosanac: navíc, kdyby to bylo jak píšeš tak by večerní sběr nebyl nikdy, pač pustil tutově 40, trávy na břehu, ihned pod vodou. Vodu pouští ráno a zavírá v 15 hod a víkendy má normálně stálej průtok, nevím kde jsi našel něco jiného, jestli to tento víkend bylo jinak, tak to není nic signifikantního.
- Pondělí 7. srpna 2006 v 7:36® rarach
-
O víkendu to nebývalo zvykem a ve všední den naopak v 15 hod. snižuje. A hlavně nikdy to nebylo jako včera, že začal plavat nehoráznej bordel a rychlost zvednutí průtoku byla taky velká a to jsme byl řádnej kousek pod Stranou a tam už se to má kde rozlejt. Jsem tam letos 3 x týdně , ale tohle jsem ještě nezažil.
- Pondělí 7. srpna 2006 v 7:20® Bosanac
-
rarach> Kdyz se podivas na stavy vod a prutoky je signifikantni kazdodenni zvyseni prutoku na Ohri od 19:00 .
- Pondělí 7. srpna 2006 v 7:05® rarach
-
Firetiger: Pokud je nízký tlak (prší), tak se zase tak moc hmyzu nelíhne, nemůžeš tedy ani čekat nějakej zběsilej sběr, navíc na Ohři mají ryby tolik žrádla dole a v zelenině, že nemají potřebu se zvedat, pouze pokud si potřebujou omastit pajšl. Včera jsmě tam ve třech, v dešti občas slejváku, na Ohři našli do 20 hod na 500 m asi 6 sbírajících ryb a když už to mělo začít tak nás hodný pan elektrárenský vypláchl stylem, že jusme málem nestačili vybrodit ven, přesto jsme nějaké ryby nachytali. Já jsem již klasicky letos streamroval a na ty Bukovo fluo, vymlasknul dvě štiky 45 a 48 cm, kámoš taky našel asi 10 pravých hříbků
- Neděle 6. srpna 2006 ve 23:16® Bosanac
-
Firetiger> Ja taky , proud byl moc „tvrdej a zakalenej“ , a kolecka byla cele odpoledne , bohuzel ne od ryb.
- Neděle 6. srpna 2006 ve 23:05® Firetiger
-
Tomucha> taky jsem si říkal, že rybám déšť nevadí protože ty už mokrý jsou, ale po půlce odpoledne na / v Ohři jsem zjistil, že jsem měkkej. Večerní sběr v mých představách vypadá jinak…
- Neděle 6. srpna 2006 ve 22:34® Tomucha
-
déšt není překážkou, stejně je člověk po oás ve vodě a zbytek dořeší lehká bundička
- Neděle 6. srpna 2006 ve 21:36® kkarlos
-
pif> jj, lego jen omracy, proto he to taky jen susina…
- Neděle 6. srpna 2006 ve 21:32® pif
-
jasně,su v tom dobré.muchy z lega líp plavou,z merkuru dělám mokrý.ono,tou muchou z merkuru tu fišlu mužeš přímo zabít,pokud ju dobře trefíš do budky-.)))
- Neděle 6. srpna 2006 ve 21:32® EDDY
-
kkarlos> mám doma starší časáky z anglie atd… a tam bylo mistrovství světa právě ve vázání takových potvor… když jsem to viděl tak jsem nerozeznal živou mouchu od umělé
)) fakt super pohled
)
- Neděle 6. srpna 2006 ve 21:29® kkarlos
-
pif> hhhhh
) to je slovo do pranyre…
taky stavis z lega…?
- Neděle 6. srpna 2006 ve 21:22® pif
-
ty muchy sou dělaný z lega a merkuru dohromady.
- Neděle 6. srpna 2006 ve 20:50® kkarlos
-
at mate inspiraci co vazat pac na ryby td nepujdete kdyz hnusne chcije… ./
- Neděle 6. srpna 2006 ve 20:48® kkarlos
-
posledni
- Neděle 6. srpna 2006 ve 20:47® kkarlos
-
dalsi
- Neděle 6. srpna 2006 ve 20:47® kkarlos
-
tak ted sem neco nahazim co sem nasel… co na to rikate…?
- Neděle 6. srpna 2006 ve 20:31® kkarlos
-
hezke ze…?
- Neděle 6. srpna 2006 v 17:12® mdx
-
neví někdo jak se nahazuje v demu flysim?já to podle návodu nepochopil a anglicky neumim
- Neděle 6. srpna 2006 v 11:16® Buko
-
ZN: já jen smekám.Lubo je fakt dobrý.
- Neděle 6. srpna 2006 v 11:08® ZN
-
percas: pěkná fotka, fakt. Jsi čím dál lepší.
- Neděle 6. srpna 2006 v 9:05® Buko
-
EDDY> Do prkna, ty máš smůlu…v loni 4. na MS. Teď když jsi již vyrostl z Juniorkého věku se musíš víc snažit a dostat se rychle do repre a ten titul MS shrábnout v seniorech.Říkal jsem, Ti při odjezdu, že jej máš dovézt.Škoda.Vím však, že jsi pro to udělal maximum.Kdyby zisk titulu byl tak jednoduchý, jak se o tom píše, to by byl MS každý. Ach té námahy, zklamání a utrpení. Romane blahopřeji a pozdravuj doma.