Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:33® ZN
-
Buko: nemáš zač děkovat.
- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:27® Buko
-
rarach> Ty malé myši žerou mimo štik i tloušti. Pstruzi jen když nezastaví růst ve 26cm se žlábkem od rybobuchu.Rana a ani slza neukápne. Hlad je sviňa. ZN: ani nevím, zda jsem Ti poděkoval.Ty matroše je jen slabá náplast.
- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:22® Buko
-
HaD> Za tu fotku kukel se fakt stydím. Jen pár pokusů sytémem nezdarů, pokusů a omylů a v 70 letech možná i fotím.Kéž by.
- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:13® HaD
-
parmenides> nerejpej furt, taky bych to uměl a to v konkrétním případě
a škoda že v moderní době se ti nedá dovolat na mobil, asi ho nepoužíváš
jinak tu pro tebe mám balík těch časáků, dvdčka a očekávám že přijedeš na sumce, jak jsme se dohodli a dotáhneme tu starou věc…doufám, že to nebudeš odkládat na zimu, to už moc nezachytáme
- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:11® HaD
-
Buko> tak když jsem fotku udělal, tak jsem zjistil, že už tu je
) no tak nic…včera a dnes jsem fotil, takže jsem se na to dřív nedostal
- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:04® Buko
-
parmenides> Dík za pochvalu. Dědek: potvoro, víš dobře že se tím živím.Není problém vyrobit, ale prodat. Firetiger: nesmíš mít prut AFTMA 5.Myšima se háže v pohodě. Sysel je určený na taimeny na přívlač. Loni jsem vyvazoval 4 výpravy. Největší taimen na syselpřívlač 135 cm. Dospěl jsem k názoru že vázat neumím a fotit vůbec ne. Před hoďkou a půl byl u mne ZN odhaduji že jsem si zapamatoval jen tak polovinu, co do mne tlačil…
- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:03® parmenides
-
jojo, casaky zde stoji za hovno. Jeste Kajman nekdy ujde, jinak je to spatny
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 11:32® kkarlos
-
rarach> hhhhh
)
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 11:27® rarach
-
nebo spíš na klobouku, kromě Boba tedy ten na svou MRK čepici nic dát nemůže, ale v krabičce ji má, co kdyby. Včera jsem byl na Svatavě a běhal tam po břehu nádhernej potkan, čekal jsem kdy ho něco slupne, že bych tu myš na dvojku nasadil a povodil nějakýho tajmena, nic ho ale nesluplo.
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 11:27® kkarlos
-
rarach> hh, to bych chteeeeeeeeel taky…
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 11:24® rarach
-
Co jste to za muškaře, že nemáte Bukovu myš za kloboukem???
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:56® Firetiger
-
Buko: ty myšičky jsou moc pěkný, tím by šlo normálně strašit baby
Docela bych rád viděl prut a šňůru, co uhodí toho sysla – ten když je mokrej tak musí vážit jak gumový handgranát co se s nim házelo ve Svazarmu
)
parmenides> tož těším se, těším… časáky vrátím rád, mám už to přečtené. Asi si nějaký předplatím, je to jiná liga jak naše Rybářství.
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:08® parmenides
-
Buko: moc pekny
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 9:36® kkarlos
-
Buko> ty woe, fakt pjekny…
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 8:55® Dědek
-
Buko> pěkné, kdybych tě neznal, tak bych si myslel, že se tím živíš
)
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 6:37® Buko
-
Krvinka> Díky za ochotu pomoci.Chyba je vždy na 99% mezi počítačem a židlí.
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 6:35® Buko
-
A pro inspiraci pár myšiček a Sysel do Mongolska
- Čtvrtek 3. srpna 2006 v 6:33® Buko
-
Snad to projde
- Středa 2. srpna 2006 ve 21:16® parmenides
-
Buko? ne abys to poslal na black_list@seznam.cz !!!
- Středa 2. srpna 2006 ve 20:43® Krvinka
-
Posli ty fotky na Black_Blood@seznam.cz ja ti je zmensim a pak poslu zpatky
- Středa 2. srpna 2006 ve 20:43® parmenides
-
Buko: take se mi to stalo pred pul rokem. Pak jsem se na pridavani obrazku vysral. byl jsem odkazan na vysvetleni, ktere je na zacatku formulare „Pridani prispevku“ z ktereho cituji: „Ke vzkazu můžete přiložit až tři obrázky (JPEG, GIF a PNG). Obrázky větší než 540×405px automaticky zmenšujeme, obrázky ostatních formátů přesahující tuto velikost ignorujeme.“ Konec citatu. Asi tam cpec bitmapu a to je ten problem. fuck. tedy howgh.
- Středa 2. srpna 2006 ve 20:36® Buko
-
Poslal jsem to už jako miniaturu. Má to nermálně 1,8 MB, kdo to dokážete zmenšit.Pošlu to mailem.Já jsem s rozumem v koncích
- Středa 2. srpna 2006 ve 20:12® parmenides
-
Buko: treba je na rybach
- Středa 2. srpna 2006 ve 20:07® Buko
-
HAD slíbil že to tam hodí a tuto smaže. Bylo to si před hodinou a půl.Poslal jsem mu ji mailem. Zkusím znovu. Je to divné.
- Středa 2. srpna 2006 v 17:24® parmenides
-
firetiger: mam nove casaky, koupil jsem zpetne cely rocnik Today´s flyfisher – tak bych ti to mohl dat spolu s tema knizkama od tebe, na ktere vubec nemam cas. Jinak chata a jeji rekonstruikce speji do zaveru. Mam uz normalni (nesuchy) zachod, sprchovy kout a boiler. Take mam novou udirnu. Takze uz jenom drobne terenni upravy, doufam ze koncem srpna bude hotovo. Pak tam udelam pro vybrane chytejaky a mrkače nejakou akci. Toz se priprav, ze budes muset nalovit peknou hromadku lipanu a duhonu
- Středa 2. srpna 2006 v 17:17® parmenides
-
Firetiger: ja to Davidovi rikam porad, ze by to meli konecne chytit do rukou profici a ne amateri, ale nejak neslysi, nevidi. S tema fotkama je to opakovany problem. Nevim, co brani tomu programatorovi co to delal doplnit nejaky slusny editor fotek.
- Středa 2. srpna 2006 v 17:09® Firetiger
-
parmenides> Se mi líbí, jak rozlišuješ redakční systémy na Euneco a šrot
V tomto konkrétním případě se zdá, že máš pravdu
)
- Středa 2. srpna 2006 v 16:57® parmenides
-
Buko: je to nejake rozjebane, hodis sem tu fotku jeste jednou? A pripojuji se k Jindrovi s dotazem o novych materialech. Mas neco noveho?
- Středa 2. srpna 2006 v 15:59® Firetiger
-
Buko: máš osobku – o matroš na pupy mám velký zájem
- Středa 2. srpna 2006 ve 14:35® Dědek
-
Pupak :tak něco jiného