Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. srpna 2006 v 11:22® Dědek
-
Buko : nechceš sem dát taky nějakou fotku svojich pup?
- Středa 2. srpna 2006 v 11:02® Koudy
-
Ok, myslete si co chcete. jiris
- Středa 2. srpna 2006 v 10:56® rarach
-
Jiris: Májovka je taky jepice!
- Středa 2. srpna 2006 v 10:38® BoBo-Falknow
-
Jiris: To vyprávěj holubům
- Středa 2. srpna 2006 v 9:37® Koudy
-
Vy něvěřícní jantarové. Stahnul jsem fotky do jinyho kompu (jenze neni zadnej program, tak nevim zda to pujde videt), abyste uverili, ale je to vas problem. Na fotce jde videt i silon a ta polarni liska vypada suse, protoze je to foceny pod vodou. A pod vodou sucha moucha vetsinou nebyva splihla. Ryba se da vyhazet i na majovky nejen na chrostiky a jepice..... jiris
- Středa 2. srpna 2006 v 8:55® rarach
-
Dědek : Jó jantarové pupy jsou letos in, sice je používám bez zlaté hlavy, ale žerou je dobře. Mám taky jednu speciální zasilku od Buka, ale ty jsou tak krásný, že je mi líto na ně chytat.
- Středa 2. srpna 2006 v 8:31® Dědek
-
Takže moje nejúspěšnější letošní moucha přelomu června a července.
- Středa 2. srpna 2006 v 8:28® rarach
-
Bobo: Já myslím, že není. Těsně před vylovením ten pstruh urval vlasec v uzlu takže to upadlo celý a jak vyskakoval tak ji skoro vysušil, tak nějak to asi bylo. Přece mi nechceš namluvit, že by někdo píchnul do pstruha na břehu mouchu s krabičky???
- Úterý 1. srpna 2006 v 18:05® parmenides
-
HaD: uz jsou hosi ze Svedska zpatky? Myslim veselou partu. Pokud ano, videl bych to na vylet do Tabora co nejdrive. Pokud jde o projekt, monitoruji zda-li jsou zdroje a ted po tom volebnim patu je to takove, ze vsichni cekaji, jakt to dopadne. Nebo si myslel tim dotazenim neco jineho?
- Úterý 1. srpna 2006 v 16:51® HaD
-
parmenides> kdy to dotáhneme do konce a kdy přijedeš na ty sumce?
- Úterý 1. srpna 2006 v 15:03® BoBo-Falknow
-
Tomucha, Jiris: Nešlo o to, kdo potočáka vyndal, šlo o to, jestli je moucha pouze narafičená (podle mne určitě).
- Úterý 1. srpna 2006 v 11:10® parmenides
-
Milky: vsak on vi. Skoda, ze dela mrtveho brouka.
- Úterý 1. srpna 2006 v 10:02® conwiq
-
I přes nepoučení z předešlých vycházek jsem se včera opět vydal na Ostravici 4, tentokrát na 2 splav u Campingu. Už delší dobu pozoruji v tomto úseku pár čápů (možná jich je i více) ne jinak tomu bylo i včera. Ryby začaly být při chuti kolem 20h, chyceno cca 20ks PO a 1 PO 26,5cm vrácen zpět. Jinak klasika všechny ryby kolem 15cm, lipana jsem ani neviděl a že jich tam kdysi bylo. A není tomu tak dávno. Na to, že za 16 dní už PO budou hájení tak jsem zvědav, co budem na téhle krásné řece chytat. Duháci jsou vychytaní, sadit už prý nebudou a lipana zatím nejde vidět…:( Ale jinak fajn večer, hlavně , že nepršelo…
- Úterý 1. srpna 2006 v 9:47® Tomucha
-
ten je muj
)) na vlastního hmyzáka
- Úterý 1. srpna 2006 v 9:39® Koudy
-
bobo – chytnul jsem ho ja, na tomuchovu mouchu, doma mam jeste jiny fotky. Mam od tomuchy na zkousku ruzny typy much. Pisu od koudyho bo jsem na Ostravici. jiris
- Úterý 1. srpna 2006 v 9:19® BoBo-Falknow
-
Tomucha: Hezkej pstroužek, ale nechceš nám tvrdit, že muška kterou má v tlamě, je muška na kterou jsi ho chytil, že ne?
- Úterý 1. srpna 2006 v 9:06® Tomucha
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 1. srpna 2006 v 8:41® Milky
-
parmič: ZA CO BY SE MĚL TOMUCHA OMLOUVAT? JEHO MOUCHY „CHYTAJ“ !!!
- Úterý 1. srpna 2006 v 1:01® parmenides
-
Tomucha: skoda, ze pro mne nic nemas. Ani omluvu
- Pondělí 31. července 2006 v 6:28® Tomucha
-
buko – mám pro tebe nějáký věci. Zavolej nebo se zkaž na skype. jj je to pupová noční můra, ale chytá
- Pondělí 31. července 2006 v 1:25® Buko
-
Tomucha:Ani ve snu mne nenapadlo, že takouvou kuklu budeš máčet na přívěsu se zátěží.V tom případě zárodky křídel dej naspod.Dnes a zítra nemám čas. nakopni mne ve středu, něco Ti pošlu. A tož tak
- Neděle 30. července 2006 ve 20:07® Tomucha
-
vzkaz – toš, někde se stala chyba
já je zatížím dvěma vrstvami olova, dám na hotní přívěs a pak už jen na brázdněnku bokem k proudu tahám ze dna nahoru. Dlouhá nebo krátká nymfa…křídla jsem dal nahoru protože se mi to tak líbí, ale pozměním je. S kačerem mám takový zkušenosti, že mi vydrží cca 8 ryb…někdy beru dvě větvičky a namáznu je bukolakem. tykadla jsou pak výraznější pevnější a vydrží !
- Neděle 30. července 2006 v 11:08® rarach
-
Firetiger: takových situací je letos velmi mnoho, u suchého chrosti stačí v případě nouze zkrátit výrazně křídla a hlavně po náhozu ho zatáhnout lajnou pod hladinu a funguje to.
- Sobota 29. července 2006 ve 12:53® Kublaj
-
tady je zas mrtvo
pro oživení přidám jendu rybku z chytačky s jepicí
…Duhák 28cm
- Pátek 28. července 2006 v 19:32® Buko
-
Firetiger> Tykadla – chlupy z jezevca přežijí kuklu. Kačer je k ničemu. Po prvním záběru je to na vyhození…neplave ve filmu.
- Pátek 28. července 2006 v 19:28® Buko
-
Firetiger> chceš ten matroš poslat? Tomucha to má ode mne. Prozatím je spokojen a chválí.Váže se s tím skvěle.Pupa není zatížená,to je kravina. Ta drží na tykadlech v hladinovém filmu. Možná proto je Tom dělá delší, než jsou proporce kukly. Dúležité, že mu to žerou.
- Pátek 28. července 2006 v 18:50® ZN
-
Firetiger : nevím jak kdo, ale já dělám tělíčko z nějaké uměliny. A s tím zatížením, záleží na způsobu prezentace. Já prakticky nezatěžuji.
- Pátek 28. července 2006 v 15:08® Firetiger
-
Mistři vazači, poraďte mi z jakého matroše vážete ty pupy – taky nějaké potřebuju. Dostal jsem letos již 2× do situace silného pupového sběru a připadal jsem si se svým suchým chrostíkem jako naprostý debil.
Z obrázku to vidím jako lehce zatížené tělíčko, krémový ši tmavší králík na tělíčko, Swiss Straw na zárodky křídel, CDC do smyčky na hruď / nožičky a kačer na tykadla. Vykládám si to správně?
- Pátek 28. července 2006 v 11:38® Buko
-
Tomucha> Kukla má zárodky křídel na spodu háčku směrem k obloučku háčku. Proč to mistře stále rveš nahoru
- Pátek 28. července 2006 v 10:49® Tomucha
-
yes sir
toto mi taky zachytlo