Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 24. července 2006 ve 13:10® FISHERBOY
-
Pánove povedlo se vám nekkomu zlomit prut?nebo sem v tomhle jedinej king?:/
- Pondělí 24. července 2006 ve 12:47® Dědek
-
fikus> ZN : pánové díky za radu, zachytal jsem si, ale dopadl jsem bledě. samá drobotina a když byl někde velkej kousek, tak jsem si je vyplašil. Všechno na suchou, což bylo za daného stavu hladiny hodně obtížné. Byl jsem na úseku mezi Karlovicema a Karolinkou a taky nahoře na jezeře. Tam to byla úplná katastrofa, krásná voda, ale místo pstruhů jsem tahal samý okouny!!! Příšerný, kdo je tam zatáh, potřeboval by odstřelit. Jinak na Bečvě je úplně jiný styl chytání, než na vodách u nás a podle toho jsem taky dopad. Ale jinak krásná voda, příště budu už moudřejší. Neměl jsem s sebou ani moc vhodný mouchy. Prostě jsem vyhořel.
- Pondělí 24. července 2006 v 11:55® jiris
-
rarach – asi jo (takova stribrna keramika). Jen sedlo mam klasik bez toho fight kousku
- Pondělí 24. července 2006 v 11:22® rarach
-
HaD: Nějaké optimističtější zprávy nemáš? Tyhle opravdu zvedají sebevědomí a morálku.
- Pondělí 24. července 2006 v 11:20® rarach
-
I očka máš stejný?
- Pondělí 24. července 2006 v 10:52® jiris
-
rarach – ano vim o tom, muj uz je treti, asi na nej dam sestky.
- Pondělí 24. července 2006 v 10:38® toulovec
-
HaD> jak já toho Zdenka nenávidím!!!!!!!
- Pondělí 24. července 2006 v 10:38® toulovec
-
rarach> u nás od jara konečně trošku chytatelná moucha, jinak tekla potopa, až do konce června katastrofa, ani supertěžký mouchy nespadly níž jak 10 cm pod hladinu, nestačil jsi ani stahovat šňůru, fakt katastrofa. Minulý týden jsem si poprvé troufl zalézt i do tůní, jinak to bylo o život. Kdyby to ještě tak 14 dní vydrželo bez deště tak jak to je, možná by se to i vyčistilo, jinak to furt teklo kalný jako prase. Po dnešní bouřce to zas bude týden stát za hovno, ani tam nepůjdu. Vláčkaři si to asi pochvalujou, muškaři pláčí :o))
- Pondělí 24. července 2006 v 10:16® rarach
-
Toulovec: Je fakt, že kdyby mne viděl tenkrát v těch podvlíkačkách a barevnejch ponožkách, tak se vrátí k mirabelkám. Jak Ti to jde chlape a co vody, u nás už za chvíli nebude problém chytat v teniskách jako v broďákách, špatný!!!
- Pondělí 24. července 2006 v 10:15® HaD
-
Pozdrav od Zdendy- už mají přes 500 ryb, včera dva lipany 41 a 46 cm, štika zatím nej Zdenda 111cm. Teď míří do Laponska
- Pondělí 24. července 2006 v 9:30® toulovec
-
rarach> neboj, pike od doby co viděl ve vodě pikoše v plavkách, mě a pupáka v tílku a trenkách naboso si nedělá iluze, doufám že se z toho už vzpamatoval :o)))
- Pondělí 24. července 2006 v 9:13® rarach
-
Jiris: navíc máme s Pikem stejný IMX od stejného pana stavitele.
- Pondělí 24. července 2006 v 9:12® rarach
-
Jiris: to tedy musí být fakt emerická qualitní čistička, že. Mám lajny 5,6,7 a protože je prut ještě celkem novej, tak se mi zdá, že na něm nejlépe lítá 7, ale to co jsi psal už jsem taky slyšel, že po nějaké době je 5 lepší. Prostě je to 6, tak na něj dávám 6 a hotovo, co víš potkáš u vody Pikeho a budeš na blacklistu desingově nemožných muškařů.
- Neděle 23. července 2006 ve 23:45® jiris
-
Asi to bude nekde pod cistickou, ze ta voda je tak cista
- Neděle 23. července 2006 ve 23:21® Krvinka
-
Kde jste to chytali (myslim to jak sou ty fotky) ze ta voda je tak krasne cista. To je u nas v CR???
- Neděle 23. července 2006 ve 22:32® Hrouzek
-
jiris-jak si mě mohl fotit,když jsem tam vázal svoji nejtajnější mudlerku
- Neděle 23. července 2006 ve 22:30® Hrouzek
-
ZN-je to možné, protože to
opravdu byla limonáda, ve španěl,když jsem si dal
v takovým vedru,tak jsem byl hned plných nápadů,tak jsem to zkusil i ted a nepomohlo to
- Neděle 23. července 2006 ve 22:29® Hrouzek
-
jiris-tak příště hurá na TP
- Neděle 23. července 2006 ve 22:28® jiris
-
rarach – spis me zajimala aftma
Zatim jeste nemam 6tkovy lajny tak na nem taham 7 a znatelne to nestiha. Shimi ho ma taky a rikal, ze daleko lepe letaji 5WF nez 6. (mam na mysli 6 slate). Jo 333 jsou dobry snurky.
- Neděle 23. července 2006 ve 21:33® rarach
-
Jiris: Používám Cortland 333,F oba typy, na jezero spíše pro, intermídu i potápivky mám také 333. Ovšem prakticky celý rok odchytám s F akorát na streamerování dávám super-rychle potápivej návazec, jsem línej se jebat celej den s potápivkou, výsledky mám stejný jako kolegové. Je to levná dobrá lajna, nenáročná na údržbu atd. Prostě každej rok nová a nic se neděje.
- Neděle 23. července 2006 ve 21:25® ZN
-
jj
- Neděle 23. července 2006 ve 21:13® jiris
-
Medved – ano lipani tam byly nadherne zluti.
- Neděle 23. července 2006 ve 21:06® Medvěd
-
A tato rybkaje taky z toho místa
- Neděle 23. července 2006 ve 20:46® ZN
-
jiris: je to z června letošního roku a asi ze září předloňskýho. Není to žádný bazén, je to kousek před koncem TP. A jestli jsi myslel akvárko, tak to je na horním úseku, tam co jste byli, asi dva kiláky výše, jak jste chytali.
- Neděle 23. července 2006 ve 20:35® jiris
-
ZN – vřelé díky, myslel jsem si to. U Robocopa jsem poznal podobnou fotku, zrejme „bazen“ nebo tak nejak se tomu říká. S kterýho měsíce to je, že je tolik vody…
Hrouzku – hurá mi ten trophy part přece jen našli
to bylo tam jak byl ten velkej lipoš.
rarach – jaké šňůry používáš na 6tkovýho Slate?
- Neděle 23. července 2006 ve 20:30® ZN
-
jiris : to samé místo, ale z vody. Je to TP.
- Neděle 23. července 2006 ve 20:08® jiris
-
Pochybuji, ze se to takhle da poznat, ale mozna vas podcenuji. Je to na pul cesty mezi B.Bys. a Bledem. je to jeste pred zeleznicnim mostem. Tak 1–2 km. Zastavili jsme na takovem nenapadnem miste u cesty a reka byla tak 50 m lesikem, ze by Trophy part??? Pohled shora.
- Neděle 23. července 2006 ve 20:03® jiris
-
Medved – mozna poznas vic z tohoto. A muj detailek…
- Neděle 23. července 2006 ve 20:00® jiris
-
Medved – mezi druhym a tretim jezem. Tak na pul cesty.
- Neděle 23. července 2006 v 19:57® Medvěd
-
Jiris:to je nad mostem?