Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 23. července 2006 v 19:54® jiris
-
ZN – akorat jsme s Hrouzkama litovali, ze nam to ryby nevymotali na PODMOT
- Neděle 23. července 2006 v 19:53® jiris
-
Hrouzek – paradne jsi to popsal
- Neděle 23. července 2006 v 18:16® ZN
-
Hrouzku,
tam maj různý a docela pitný. Vy jste snad byli v nějaké jedové chýši, či co
- Neděle 23. července 2006 v 17:55® Hrouzek
-
a ještě dodatek,pivo tam mají jak limonádu
- Neděle 23. července 2006 v 17:54® Hrouzek
-
Takže eště abych to dopověděl,rozhodli jsme se pošetřit penízky a jeli jsme předčasně domu, zopáknem si to někdy až bude větší stav vody a nebude tak nehoráznej pařák přes den..
- Neděle 23. července 2006 v 17:45® Hrouzek
-
omlouvám se za překlepky:o)
- Neděle 23. července 2006 v 17:42® Hrouzek
-
jiris-nedělej mudlerku a řekni,že brali jako p..se, hlavně na chleba v useku,kde se nesmělo chytat, při pokusu nakrmení jedné tvé mušky na to nevěříčně prděli..takže smutná,ale dobrá zkušenost…navázat chlebovky
A ted vážně, krásná voda, jen byl dost velkej podstav a nehorázný teplo(auto ukazovalo 42C), bylo téměř nemožné se dostat na těch pár místech,kde bylo víc vody k rybám bez toho aby nás neviděli… Na suchou přes den parádní chytačka,ale jen duháčků okolo 20cm..ojediněle okolo 30cm, při chytání na mega těžkovobludný streamery, při jejich samotném dopravovaní na vzdálenější místo k rybám místy nepřipomínalo zdaleka muškaření, ale ubohé plácání, ale bohůžel takovéto nástrahy zajímali větší rybky nejvíce.Na moje těžký goldy taky záběry od větších ryb okolo 35–40,ale bylo vidět,že přece jenom velká nástraha jim více chutnala. Navečer byla parádní sušárná a plno rojících se hmyzek..vařila se voda a my si tak zachytali. Jiris vyhmát lipany a mě to brali duháčkové,kteří mě to furt motali,pak když mně to vzala pěkná rybka při které jsme mdoufal v lipana,tak to byl zas kropenatec okolo 40cm, když jiris dotáhl asi už 6týho lipoše,tak jsem si to ráčil hodit taky na jeho místo a vzal mi lipoš,který byl tak bojovný, že mi vzal mušku sebou,ale nakonec jsem jednoho taky udolal,krásně pojovná ryba.
Jiris-a už mi konečně pošli nějaký fotky!!
- Neděle 23. července 2006 ve 12:08® jiris
-
K vyprave S…, nadherna priroda, pekny ryby, krasne cista voda, MEGA sucho, prijemny porybak, rybky se taky chytili, fotky (az na par vyjimek) nejsou bo jsme chteli fotit az druhej den
) Takze tak …
- Neděle 23. července 2006 v 11:55® jiris
-
ZN – to hlavni už si slysel
)
- Neděle 23. července 2006 v 11:50® ZN
-
Hrouzek, jiris: tak co je s fotkama s vyprávěním a přeháněním? Vrátíte se z takové výpravy a…nic.
- Pátek 21. července 2006 ve 21:29® perch
-
Bosanac> dik moc…hlavne ze brali…snadf budou i mne
- Pátek 21. července 2006 v 18:58® HaD
-
Toulovec: Zdenda trochu první dni kalil, protože jim odešlo auto a dva dny čekali na novou kardanku za 20.000,–. Už zase jezděj. V pondělí mi hlásil něco okolo 60 ryb (štiky, pstruzi). Teď mají směr Laponsko…
- Pátek 21. července 2006 v 17:27® Bosanac
-
perch> Kluci byli tak dva tydny nazpet , pekne zachytali jen se stezovali na ukrutny bordel .
- Pátek 21. července 2006 v 16:22® Marcel
-
rarach: co ostatní? To Lojza psal o jiné hyperaktivitě
- Pátek 21. července 2006 v 16:07® perch
-
a vlastni skusenosti..nebyl tam nekdo v posledni dobe???
- Pátek 21. července 2006 ve 14:53® Bosanac
-
perch> Precti si clanek : www.monfish.com
- Pátek 21. července 2006 ve 14:30® perch
-
ahoj, mate nekdo skusenosti s lovem na metuji??? zitra tam jedu na tyden a nechcu se jen brodit ve vode…
- Pátek 21. července 2006 v 8:16® rarach
-
Mercel: Ostatní rozebírat nebudu!!!
- Pátek 21. července 2006 v 8:15® rarach
-
Marcel: ale vím velmi dobře co je hyper. dítě, nikdy nešel spát dřív jak ve 22 hod a to většinou usíná na tříkolce a tak. O včerejším vedru a jeho aktivitě nebudu ani mluvit, ještě teď je mi zle.
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 22:29® Karlos
-
Fikus:Starý splav byl lepší,teď je to pod ním dost zanešené.
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 22:26® Marcel
-
Bosanac>
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 22:02® fikus
-
ZN> ano, jsou to všeobecně dost známé fleky i když tak známé jako splav v Hovězí ne. Vím která místa maš na mysli, už jsme se jednou o nich bavili. Teď v létě se tam určitě pojedu ještě podívat na pstruhy a podzim bude tutový na lipany.
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 21:55® Bosanac
-
Marcel> Moje dite uz bohuzel neni hyperaktivni na rozdil od manzelky . Neboj, dockas se ,jen nevim jestli te bude jeste odber materialu tolik bavit. Bez smajlika a s smajlikem.
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 21:33® Marcel
-
Rarach: asi nevíš, co je to hyperaktivní dítě. Ve 21.00 ulehnou a ve 23.00 stále není prostor k odebrání materiálu na kundíka… v 7.00 jsou vzhůru
- Čtvrtek 20. července 2006 v 18:35® ZN
-
fikus: zodpovědně prohlašuji, že dvě vesnice pod Karlovicemi, tj. v Halenkově, jsou mé oblíbené místa. Bohužel, letos jsem tam ještě pěkného pstruha nechytil. Dědku, o vesnici níž, v Huslenkách, od Karlovic po pravé straně, je docela dobrá hospůdka, kde se za lidovku dobře najíš. To samé po pravé straně v Karolince, výborný kotlíkový guláš
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 12:26® fikus
-
Dědek> v Karlovicích a okolí je moc hezky, dokonce i ryby tam jsou
Jezdím tam převážně na lipany, a pstruzi tam jsou taky velice pěkní. Nejraději mám místa tak dvě vesnice pod Karlovicema.
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 12:19® Dědek
-
Fikus : jsem u kamoše ve Velkých Karlovicích, takže někde tady v okolí
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 12:02® fikus
-
Dědek> na kterou Bečvu jedete?
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 12:00® Dědek
-
Dneska večer vyrážíme s kamošem provětrat psrtuží populaci na Bečvu, ale je příšerné vedro a kdo ví, kde budou zdejší krasavci zalezlí.
- Čtvrtek 20. července 2006 v 9:47® rarach
-
Tomucha:Jo, ty jsou hodně lechtivý, to víš naprostá natůra,je samej chlup a péro.