Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 17. července 2006 ve 12:07® wratislaw
-
jsem zvědavý který řezník odpoví
- Pondělí 17. července 2006 ve 12:00® Tomucha
-
položím otázku hodnou masaře
)) kdo má nějákou zkušenost s pilinovou udírnou? s tou malou šuplíkovou
- Pondělí 17. července 2006 v 11:47® jiris
-
rarach – jo s trojkou obsahnout všechno nejde, ikdyž by to bylo někdy moooc dobry
Jakou velikost máš toho visiona a máš k němu nahradní cívky?
- Pondělí 17. července 2006 v 11:29® rarach
-
sorry!!! Jdu od toho!!
- Pondělí 17. července 2006 v 11:29® rarach
-
Soory,má tam být streamrem , na 1/2 hodiny, na velké řeky – nejde psát na dvou PC najednou, kurňa já tu editaci potřebuji.
- Pondělí 17. července 2006 v 11:26® rarach
-
Jiris: tak to máte blbý!!Ale my máme taky jenom Ohři, přesto je tam trojka dobrá tak na lipaní vycházky, ale ty už zarazil černý pták. Normálně tam celej den mlátíš stramrem a pak na 1/2 dáš sušinu a čekáš jestli nějaké hovado sebere. na to trojka není úplně gut a Tomucha tam psal ne velké řeky.
- Pondělí 17. července 2006 v 10:09® Tomucha
-
já chtěl pěkně energickou 3ku šmrncnutou 4.něco s čím mužu dál bez problému házet i dvě těžší nymfy. Vision je rychlejší a pěkně ostrej čili ted bygc uvítal něco měkčího. Mě stavěl prut aftma 6 alan Gasior a jsme nadmíru spokojenej. V podstatě jsme si začal jezerní mušku víc užívat než před tím
- Pondělí 17. července 2006 v 9:50® jiris
-
rarach – moc řek velikosti Ohře u nas nemame
- Pondělí 17. července 2006 v 9:35® rarach
-
Tomucha: Mám všechny pruty stavěný od Aleše Barana, mimo morewela toho pouze vyladil k obrazu mému. Jakou řadu od Sageho, trojka na větší řeky moc není, taky jsem si myslel, že zjemnit je správná cesta, letošek to sakra změnil, jít na Ohři pod 5 znamená velký problém.
- Pondělí 17. července 2006 v 8:52® Petas
-
Tomash>
))))
- Pondělí 17. července 2006 v 8:45® Tomucha
-
jiris – 60× 40× 30 není to na mm měřil jsme jí plnou
- Pondělí 17. července 2006 v 8:43® Tomucha
-
no je to luxus, mám ho rád a už jsme s ním pár ryb nachytal, ale mám ho přes 4 roky a chce to zěmnu. Někdy mi připadá že nemá tolik energie co byhc na hod potřečboval. Na větší řeky už je to úmorný
Ale prodávat ho nebudu. Na toho mám zase moc rád
Pořídil byhc mu bratříčka z řady Sage 3/4 spíš 4. něco si postavit. Ne tovární výrobu. ale to ža fakt na další sezonu.
- Pondělí 17. července 2006 v 8:17® rarach
-
Tomucha: Můj vision očko měl, teď ho má Xycht, tak ho stále doufám má. Je fakt, že proutek je to za ty prachy parádní a taky se mi s ním těžko loučilo. Co ochrochtáváš? Já ho vyměnil za IMX a uděla jsem dobře, nemá chybu.
- Neděle 16. července 2006 ve 23:52® jiris
-
Tomucha – estéte, už jsi mi změřil tu tašku
- Neděle 16. července 2006 ve 23:42® EDDY
-
Tomucha> když myslíš hhhh
)))
- Neděle 16. července 2006 ve 22:13® Tomucha
-
je to pohodlnější, raději to pak dovážu. zároven e to i víc estetičtější než když je to napěchovaný k prasknutí
- Neděle 16. července 2006 ve 22:10® EDDY
-
Tomucha> hhh musíš bejt šikovnej
- Neděle 16. července 2006 ve 22:08® Tomucha
-
EDDY – cafky plním zásadně ob políčko, i u pakošů. omo se to tam vejde. ale abyhc sáhnul po jednu a vytáhnul zároveň další 3 tak to je ee
- Neděle 16. července 2006 ve 21:48® EDDY
-
Tomucha> no ta krabka ještě by se tam dost vlezlo hhh
)))
- Neděle 16. července 2006 ve 20:45® Tomucha
-
no abych se pozdě ale přece vyjádřil ke korku. Pouužívám mlý muchy bez vydrháku, čili to tak neškodí, nicméně muj vison není vybaven očkem na mouchu. Bohužel jsme si začal pohrávat s nebezpečnou myšlenou na nový prut na příští sezonu. snažím se jí zbavit ale moc to nejde
) CaFka krabka je plná i se oboustranou vložkou. chvilku to zabralo ale střežím jí jako oko v hlavě
- Neděle 16. července 2006 ve 20:41® Marcel
-
Krvinka: Řek bych, že jen nesbírali. Docela pravidelně pozoruju, pokud z hladiny sbírají Po tak ne Li a naopak. Výjimkou bývá večer. Nevím proč, ale je to tak…
- Neděle 16. července 2006 v 16:34® Krvinka
-
Je to lenost duhaku a nebo je to normalni? Vcera jsem byl na rece na pstruhovce a chytl jsem asi 15 duhaku ale vsechny jen na bud goldheady a nebo morke mouchy. Proste se nechteli k hladine zvednout pro suchou. Je to normalni u duhaku a nebo proste jen nesbirali??? Potocaci vzdy po suche vystreli a maji ji ale proste duhaci byli nejaci lenivi. Chytam teprve letos na pstruhovkach a tak nemam s duhakama zatim zadne zkusenosti vcera to byla premiera co jsem chytl duhaky na muskarak.
- Sobota 15. července 2006 ve 22:20® Kakao
-
Taky jeden prcek ze svazovky co potěšil.
- Pátek 14. července 2006 ve 22:40® rarach
-
Právě jsem nějaké umotal, tak je zítra prubnu na Ohři.
- Pátek 14. července 2006 v 15:44® wratislaw
-
rarach: až budu mít po ruce foťak, fotnu toho nymfáče co mám já
- Pátek 14. července 2006 ve 14:36® rarach
-
Wratislav: Tak jsem dopátral paví nynfy u známého sokolovského vazače a on ji dělá ocásek z koroptve, tělíčko páv, hlavohruď stříbrná a zrzavé nožičky a má to být dost podbitý olovem, ale už ji několik let neváže.
- Pátek 14. července 2006 ve 12:16® wratislaw
-
rarach : nesplet, ale ty mi nějka komolíš nick
je to podobné, ale ten paví nemá ocasek dupu má více do zlata
- Pátek 14. července 2006 v 7:08® rarach
-
Bratislav : nespletl jsi to s bažantí nynfou?
- Čtvrtek 13. července 2006 ve 22:50® wratislaw
-
jsem se chtěl zeptat co vše a kdy se dá chytnout na paví nymfu a do jakého typu vody se hodí????
- Čtvrtek 13. července 2006 ve 22:18® rarach
-
Wratislav: To je fakt, ta CF krabka má asi větší cenu než ten celej cajk, jinak by asi toho jiga do korku nazaťal.