Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. června 2006 ve 13:53® pupak
-
jepice.cz> tak spravne, poradne je osol ty prerostly pubertaky a hlavne toulika potrebuje to jak prase drbani
)
- Středa 21. června 2006 ve 13:50® jepice.cz
-
fikus ma pravdu, nic spanyho sem nerek a nejaci prerostli pubertaci mi tu akorat nadavaj
- Středa 21. června 2006 ve 13:04® toulovec
-
fikus> dej si na mě bacha !!!!!!! :o))
- Středa 21. června 2006 ve 13:01® fikus
-
rarach, toulovec> sami jste kokoti, kluk tady přišel se vší slušností a vy ho hned nakouříte. Jen jej nechte, ať sám ukáže čemu se naučil (a co může naučit nás). Navíc mládí vpřed, má zelenou…
- Středa 21. června 2006 ve 12:09® toulovec
-
rarach> mluvíš mi z duše,:o)))) leč v tomto případě veškeré bědování nám asi bude k prdu :o(((
- Středa 21. června 2006 v 11:32® rarach
-
Jebice: Bylo to jak čekání na Godota! A kokot přišel.
- Úterý 20. června 2006 ve 23:48® BoBo-Falknow
-
Chose: Splátky budou v poho, problém je s šíleným úrokem a následnou exekucí
- Úterý 20. června 2006 v 19:40® Chose
-
bobo-když budou splátky rozumný…
- Úterý 20. června 2006 v 17:12® BoBo-Falknow
-
Chose: Další pán co se chce na zbytek života zadlužit?
- Úterý 20. června 2006 v 17:11® BoBo-Falknow
-
fikus: Dobrou zprávu?! Já s přestupným rokem počítal a měl jsem to tak tak, abych to vměstnal! A Ty mi teď řekneš, že další den je v háji…
- Úterý 20. června 2006 v 16:10® Chose
-
Bobo-já bych si je taky nechal líbit.co stojej?
- Úterý 20. června 2006 ve 14:37® FISHERBOY
-
fikus> ty kurzy byly placené vlastní krví…3
)))
- Úterý 20. června 2006 ve 13:38® fikus
-
BoBo-Falknow> to je škoda, měl jsem pro tebe docela dobrou zprávu, že příští rok není přestupný…
- Úterý 20. června 2006 ve 13:31® BoBo-Falknow
-
fikus alias permanentní chlastal
: Máš smůlu, Fisherboy si zaplatil soukromé kurzy po ICQ
- Úterý 20. června 2006 ve 12:21® fikus
-
Dědek> tak, teď vím o čem přesně píšeš, sice taky chytám na BL, ale nijak velké problémy mi to nedělá. Zato se mi stala velmi podobná příhoda jako tobě. Začalo to tím, že jsem nedávno skouknul video Romana Mosera Köcher Fliege a viděl přitom jeho způsob zdolávání velkých ryb. No úplně jsem obdivoval jeho styl zdolávání a říkal si, že hned jak zavěsím big fišli, tak ji zdolám stejně jako velký germánský guru. Včera v podvečer jsem ho zasek, krásný potočák. Napřed mě ani nenapadlo měnit styl zdolávání, ale když jsem ho už chvíli povodil a hezky si i prohlédl ve vodě, tak si říkám, že by nebylo marné zkusit i ono zdolávání přes naviják. Tak jak jsem začal namotávat do navijáku zbytek vymotané šnůry co jsem měl pod nohama, tak mírně opadla má ostražitost, potočák udělal další mega výskok, já nepovolil a byl v prd***! Holt, koukáním na video se ruce nevyškolily
- Úterý 20. června 2006 v 11:58® fikus
-
BoBo-Falknow> to jsi docela brzo ukončil Fly poradenství na každý den, sám bych je uvítal a určitě i nejen já. Bude seriál 365 muškařských rad pokračovat?
- Pondělí 19. června 2006 v 17:33® skwor
-
No jen aby…
- Pondělí 19. června 2006 v 17:27® jepice.cz
-
skwor- v klidu, snad sem se z minulosti poucil, uz se nechovam jak debil co tvrdi o nejaky musce ze je to mudlerka
- Pondělí 19. června 2006 v 17:24® skwor
-
jepice: To máme za trest, viď?…
- Pondělí 19. června 2006 v 17:23® jepice.cz
-
…postrachMRKu se dostal i sem…
- Pondělí 19. června 2006 ve 12:36® rarach
-
ZN: nevím to přesně, proto jsem psal asi. Naši nezbední závodníci to tvrdí.
- Pondělí 19. června 2006 ve 12:13® ZN
-
Dědek: nám nepadali, není to ptotihrotem. Ty menší mají přes třicet
Rarach: používám Hanáky, ale fakt je dělá Knápek?
- Pondělí 19. června 2006 v 10:18® rarach
-
Dědek: A myslíš, že to bylo jenom tím bezprotihrotem, (oukleje mají dost křehkou papulu, tam vypadne i protihrot jako po másle)! Je fakt, že jsou háčky BL různé, některé jsou hrůzné. Osobně používám Tiemco a Hanáky (vyrábí to asi p. Knápek) a dnes již maximální spokojenost, ale je fakt, že začátek byl taky krušnej, prostě jsem se musel naučit jinak ryby zdolávat. Tiemco je úlně jiná liga, už se mi několikrát na boatu stalo, že se duhák vydal mi naproti a nastačil jsem dobírat lajnu, přesto nespadl. Nebuď smutnej, největší ryba, vždycky spadne.
- Pondělí 19. června 2006 v 7:56® BoBo-Falknow
-
Dědek: No Dědku, mě většinou plotice kolem 35-ti z bezprotihrotu nespadnou
Ale vážně – pokud je háček v pořádku, je vše v pohodě, mouchy vážu jen na BL háčky. Co ti upadlo?
- Pondělí 19. června 2006 v 7:32® Tomucha
-
dědek – dědku, duháků kolem 35 je všude hodně, nezoufej !
- Pondělí 19. června 2006 v 6:57® Dědek
-
Tak jsem včera přišel o životní rybu a teď se tluču do hlavy, že jsem s těma háčkama bez protihrotu vůbec začínal. Nějaké ryby mi sice spadly, ale bral jsem to jako daň kdo z koho, ale ten včerejšek mi bude dlouho ležet v žaludku. Co ostatní, jaký s nima máte zkušenosti ?
- Sobota 17. června 2006 ve 12:40® FISHERBOY
-
Buko> Steve89@seznam.cz já sem ted volal dedovi a ten mi to ted asi domlouva s jednim typkem od nás.A koho znas treba z okoli chrudimi nebo Slatinan?
- Sobota 17. června 2006 ve 12:36® kkarlos
-
FISHERBOY> viz prispvek v privlac…
- Sobota 17. června 2006 ve 12:36® Buko
-
FISHERBOY> Dívám se ti na kartu a nemáš tam kontakt. Ozvi se mi mailem, hodím Tě do „náručí“ nějakému zkušenému muškařovi.Kamarádů mám po republice hodně.Ať se Ti daří.
- Sobota 17. června 2006 ve 12:34® FISHERBOY
-
Buko> jj to bude asi nejlepsi.Můj děda je na pstruhy king ale jen na přivlač…mušku budu muset okoukat od nejakyho typka…jesi se v tom vyznas tak co všechno bych si pls mel vzit sebou k vode?