Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 17. června 2006 ve 12:32® Buko
-
Chlapi, v dobách kdy jsem chtal I.ligu, mi zavolal strejda,stav se, potřebuji s tebou nutně mluvit. …Dáš si kávu?… jo a teď mi řekni vše co víš o muškařině, mám na tebe půlhodinu, začínám muškařit. Fisherboy: kluci ti jen radí. Stále je to jen začátek muškaření systémem pokusů nezdarů a omylů. Zjisti si kde jsou závody, mrkni na kluku jednoho popros, zda by tě vzal na ryby. Ušetříš si tři roky trápení.
- Sobota 17. června 2006 ve 12:31® FISHERBOY
-
kkarlos> a?
- Sobota 17. června 2006 ve 12:31® kkarlos
-
FISHERBOY> byl…
- Sobota 17. června 2006 ve 12:25® FISHERBOY
-
kkarlos> jasny..byl si na zahajeni dravcu?
- Sobota 17. června 2006 ve 12:22® kkarlos
-
FISHERBOY> no, tak to nevim- ten strymer este jakoze vlackar bych mooooozna trosku zvladl ale mokro vubec… :/ proste chce to vnimat okoli treba streamer takovej jaky tam jsou ty rybky… a chtat nekde v tech mistech… ale je take mozny ze tam das treba nejakyho ''papouska'' kde jsou jen ouklejky bo co… a budes chytat kde nejni zadna pidi rybicka a budou ti potom skakat…
- Sobota 17. června 2006 ve 12:18® FISHERBOY
-
kkarlos> jj nejspis jo.a co streamer a mokra?
- Sobota 17. června 2006 ve 12:05® kkarlos
-
FISHERBOY> ja nejsu muskar, teda trosicku chytam ale nejsem, ale rykl bych kdyz vidis ze ryby sbiraji z hladiny tak je urco nejvyssi cas tam dat susinu… a musku volit podle toho co se u vody v dany okamzik vyskytuje…
- Sobota 17. června 2006 ve 12:02® FISHERBOY
-
BoBo-Falknow> Budu chytat na rece(Chrudimka).Jinak vybavení jako mušky šňůru prut navijak bych měl.Spíš by me třeba zajímalo jak ty veci udrzovat.nejaky to mazani snůr a takovy ty veci…o tom nemam ani páru… Nebo vůbec nepoznam kdy jakou mušku použit. Jesi suchou nebo mokrou nebo streamra.........a natoz jaky typ konkretne…a tak…jesi me chapes..jDyztak jesi mas icq tak si me tam najdi…mam nick FISHERBOY(279–531–873).dix
- Sobota 17. června 2006 v 8:21® BoBo-Falknow
-
FISHERBOY: Fakt! Jen jsem se Ti snažil nenápadně naznačit, že otázka „CHtel bych začit s muškařením.Potřeboval bych pár rad do začátku“, je poněkud nekonkretní. Zkus alespoň udat, jestli budeš muškařit na stojáku, na řece, potoce… Případně přijď s konkrétními dotazy, ono se hodně špatně odpovídá na tak všeobecnou otázku.
- Pátek 16. června 2006 v 19:29® FISHERBOY
-
BoBo-Falknow> Mno nepovidej.....3fakt?to bych fakt nečekal ze tam nebude3 No hele myslel sem spíš nejaky rady jako jak na to..ne jaky je vybaveni......
- Pátek 16. června 2006 v 19:03® BoBo-Falknow
-
FISHERBOY: Rada č. 3 U muškařského navijáku nehledej překlapěč – nenajdeš ho
- Pátek 16. června 2006 v 11:01® pupak
-
FISHERBOY – nevzynam se v tom, jen mam tu drzost neco napsat . . .
- Pátek 16. června 2006 v 8:36® breca
-
Tomucha – zřejmě čeká nájezd velké ryby!! ):o))
- Pátek 16. června 2006 v 6:59® FISHERBOY
-
fikus> Klídexxxx to příde časem:))))
- Pátek 16. června 2006 v 0:25® fikus
-
pupak> nehádal ses dlouho? A chybí ti to? To je celkem dobrá zpráva. Mám nachystat zase nové „zaručené zprávy“ i s fotkama?
FISHERBOY> dnes jsem vytáhl jen podměrečné potoky (v množství méně než malém), tak jestli to mám za ty rady, tak to Ti pěkně děkuju
XAXAP> jsou věci, které řešit považuji za zbytečnou ztrátu času. MOL je fajn web pro člověka který má svůj názor a neřeší cizí zaujatosti. Diskuze na něm jsou povětšinou důkazem vlezdořiťství k vybrané skupině lidí. Vlastních názorů s nadhledem je tam bohužel jako šafránu…
- Čtvrtek 15. června 2006 ve 20:37® FISHERBOY
-
BoBo-Falknow> dix moc za odkazy.....
- Čtvrtek 15. června 2006 ve 20:34® FISHERBOY
-
pupak> asi se v tom docela vyznas co?ty clanky sou zajimavy.Všechna čest
- Čtvrtek 15. června 2006 ve 20:33® FISHERBOY
-
breca: ty woe.....novou mouchu bych otestoval rád
))
- Čtvrtek 15. června 2006 ve 20:29® FISHERBOY
-
Óóó danke kluci za ty wodkazy…Bůh vám to vrátí na ulovcích.....
- Čtvrtek 15. června 2006 v 17:35® pupak
-
FISHERBOY – ja uz se s nikym nehadal ani nepamatuju . . .asi mi to, ale zacne chybet
)
- Čtvrtek 15. června 2006 v 15:15® Tomucha
-
breca – proč si toho streamera vázal tak velkýho ?
) ted je doba chmířenek a mikronymfiček
- Čtvrtek 15. června 2006 ve 14:28® rarach
-
XAXAP: Umíš si představit takovou otázku na MRKu, já jo, to bernardýnek slintal! By mne zajímalo do jaké kategorie patřím já.
- Čtvrtek 15. června 2006 ve 13:27® XAXAP
-
fikus: www.muskareni.cz bych moc neradil, jsou tam divne kopie z tisku a zoufaly ritopiching nasi uchylorepre … stejne tak ani pomoldavska maskara (www.povltavsky-muskar.com) neni k roporuceni … pokud se chce clovek neco dozvedet, musi do zahranici (sexyloops.com, flyanglersonline.com atd atd) … nebo se u nas zapojit do nejakejch rybarskejch chatu ala chytej.cz nebo mrk.cz
- Čtvrtek 15. června 2006 ve 12:32® pepino99
-
to je jedno co to jeale je to krásnýýýýýýýýýýýýýý :o)))
- Čtvrtek 15. června 2006 v 10:35® hajan
-
breca: Buď je to rudořitka nebo rudopi*ka. Teď fakt nevím.
- Čtvrtek 15. června 2006 v 9:37® breca
-
Že by nový druh mouchy?
- Čtvrtek 15. června 2006 v 7:50® BoBo-Falknow
-
FISHERBOY: Je dobře že máš sebevědomí
Rada č.2: Přečti si články od Pupáka
fikus: Neboj, já se s tím poperu
- Středa 14. června 2006 ve 21:35® fikus
-
BoBo-Falknow> jsem docela zvědavý jak vydržíš vymýšlet 365 rad
FISHERBOY> pupák se dřív hádal furt a s téměř každým, pak jednou zaštěkal a bylo po hádání
,ale články píše hezké. Ty si určitě přečti. --->
jinak, tady najdeš hezkých článků více:
Tady je taky plno hezkých článků nejen pro začátečníky: --->
- Středa 14. června 2006 ve 20:19® FISHERBOY
-
BoBo-Falknow> Kolikpak rad máš......?mno zas tak blbej nejsem…chytam uz kolem 10 let.TAkze zas takovej amater nejsem.Akorat muskareni je pro me neznamy.
- Středa 14. června 2006 ve 20:18® FISHERBOY
-
HaD> od pupaka?videl sem ho na prvni strance diskuse akorat se tam s nekym hadal…tak newim co mam od nej číst..porad..