Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. června 2006 v 17:41® vanuz
vanuz

a sakra…asi beru, ked je to tu mrtve, no neva

Úterý 6. června 2006 ve 22:52® vanuz
vanuz

Nemate niekto nahodou Sage FLi?

Úterý 6. června 2006 ve 22:52® rarach

Tomucha: Ta moucha se mi taky líbí, neřekl by jsi, ale i vím jak se na ní chytá, ale asi tu máme blbý pravičácký ryby ty jen tak něco nesežerou, ty Vaše oranžový sežerou kde co. Ostatně jsme se přesvědčili v pátek a sobotu. Ježiš sorry, to nebyly ryby to byly ovce!

Úterý 6. června 2006 ve 20:05® Firetiger
Firetiger

Jasnačka, a ryba co bude držkovat půjde na pánev!

Úterý 6. června 2006 v 17:26® Tomucha
Tomucha

Firetiger – jasně člověk se nemuže ptát co se rybám líbí, je potřeba chytat na to co se líbí mě a pak se to musí líbit i rybám jinak bude zle !

Úterý 6. června 2006 v 15:27® Firetiger
Firetiger

Tomucha jasně, stojím při tobě – takhle krásnou mouchu si přeci nebudeš kazit názorem ryby ;-)

Ještě bych jí tam fláknul ocásek z hlavy zlatého bažanta a šup s tím do Irska na jezero!

Úterý 6. června 2006 ve 13:42® Tomucha
Tomucha

rarach – mě to funguje na řece, horní přívěs a jak říká buko, brázděná…na stoják to moc není. V přírodních barvách se dá taky udělat, ale je to škda když se dá využít tak pěkně nabarvenýho kačera

Úterý 6. června 2006 v 11:59® rarach

Buko: o řece vůbec nemluvím, ještě tak nějaké přírodnější vzory a stejně žádnej zázrak, ale tyhle papoušci, mám jich pár ale jen ze sentimentu!

Úterý 6. června 2006 v 11:48® Buko

Bosanac: Já vidím to černě

Úterý 6. června 2006 v 11:47® Buko

Rarach… To je na řeku… plovoucí šňura, brázděnka, nebo potápivka… sloupec

Úterý 6. června 2006 v 11:08® rarach

Tomucha: chytáš na tyhle mouchy něco? Já jsem na ně nechytil nic ani na Koutech či na Piláku a to je rybopolívka.

Úterý 6. června 2006 v 10:34® Bosanac

Buko> vidis ze je v ruzovem obdoby :-))

Úterý 6. června 2006 v 9:56® Buko

Tomucha, naco si chováváš toho modrého kačera. Něvěříš mi či co.

Úterý 6. června 2006 v 7:15® Kublaj
Kublaj

Tomucha: moc pěkný holčiny :-)

Pondělí 5. června 2006 ve 23:26® Tomucha
Tomucha

zase je tu mrtvo- tady je pár holek z mokré čtvrti

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img7879.jpg
Sobota 3. června 2006 v 11:22® perch
perch

basana- diky moc

Sobota 3. června 2006 v 11:11® Bosanac

perch> Tady je odkaz : www.monfish.com/narybach/

Sobota 3. června 2006 v 10:03® perch
perch

mate skusenosti s lovem na Úpě nebo na Metuji????

Pátek 2. června 2006 ve 13:51® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

xycht: jj, díky ;-)

Pátek 2. června 2006 ve 12:50® xycht

BoBo: gratulace k tý zubatici :-) Paráda…

Čtvrtek 1. června 2006 ve 23:38® Bosanac

Tomucha> Kazda sranda neco stoji , zijeme jen jednou a ten nas kun/ne konicek je takovi :-))

Čtvrtek 1. června 2006 ve 22:38® Tomucha
Tomucha

bosanec – jasně to to mužou, dají se udělat jako suchý – bez hlavičky a olova nebo mokrý (tj to stejný akorát s hlavičkou a olovem) mám rád zelený a ty do oranžova. Jinak je na ně bohužel velká spotřeba whitingů..ale to se už nedá nic dělat. Na dobrou muchu není ničeho škoda :-)

Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:11® Bosanac

Tomucha> Diky , zkusim a uvidim co z toho bude , zda se mi ze muzou fungovat na tlouste.

Čtvrtek 1. června 2006 v 10:15® Tomucha
Tomucha

Bosanec – je to celkem jedno, nejlepší je šenylka, dabing…hl. to musí mít superkrátky nožičky a dobarvit to fixem. Dobrý je udělat tělíčko z tuleně a pak to vyčesat. Hlavní je tvar a barva

Středa 31. května 2006 ve 23:57® Bosanac

Tomucha> kdyz jsi tady zeptam te se z ceho delas telicka na housenky ? Pochopil jsem ze jich dobarvujes fixama . Diky

Středa 31. května 2006 ve 23:54® Tomucha
Tomucha
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2006/th-img7829.jpg
Středa 31. května 2006 ve 23:51® Tomucha
Tomucha

firetiger – no vydělal, ale jde o to za jak dlouho. Ono není špatný si to občas zkomplikovat, protože když člověk zvládne něco těžkýho tak lehký věci už pak jdou od ruky. navíc u složitých much to člověka nutí víc přemýšlet nad tím jak to vše udělat a rozvrhnout,aby to vypadalo co nejlíp, bylo to rychlý, efektivní a hlavně to chytalo :-)

Středa 31. května 2006 ve 23:05® Firetiger
Firetiger

Cudla> Dík za tip, já jezdím občas do Kadaně (má milovaná od tamtuď pochází) a bude dobré zkusit něco jiného nežli Ohři (tam kde je buď moc vody nebo hlava na hlavě :-)

Buko> díky za pochvalu; líbí se mi jak se na mouchu díváš očima vazače-profíka. Já si vydělávám v kanclu a vážu muchy abych pustil z hlavy práci. Asi si to dělám zbytečně složité a jako vazač bych si tím pádem nevydělal na slanou vodu…

Středa 31. května 2006 ve 21:22® Cudla
Cudla

Firetiger:PS revír 443003 Bílina 9 umělej bazén dříve dobře zarybněný nyní se snaží udělat z něj mimopstruhovku.Dá se tam vyblbnout když se jim trefíš do noty,bude ho škoda,až tam budou chodit bobkaři.

Středa 31. května 2006 v 19:52® Buko

Firetiger: Pakoši… navážu na Tomuchu, Ptal jsi se …Tomucha, a z kolika ty čtyři jsou? Odpovím za něj ze tří. konec srandy, tvarově moc pěkné…jen ten konec si odspusti.Ubude Ti práce a budou ti to i žrát. A ten chemlon vyhoď