Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. června 2006 v 17:41® vanuz
-
a sakra…asi beru, ked je to tu mrtve, no neva
- Úterý 6. června 2006 ve 22:52® vanuz
-
Nemate niekto nahodou Sage FLi?
- Úterý 6. června 2006 ve 22:52® rarach
-
Tomucha: Ta moucha se mi taky líbí, neřekl by jsi, ale i vím jak se na ní chytá, ale asi tu máme blbý pravičácký ryby ty jen tak něco nesežerou, ty Vaše oranžový sežerou kde co. Ostatně jsme se přesvědčili v pátek a sobotu. Ježiš sorry, to nebyly ryby to byly ovce!
- Úterý 6. června 2006 ve 20:05® Firetiger
-
Jasnačka, a ryba co bude držkovat půjde na pánev!
- Úterý 6. června 2006 v 17:26® Tomucha
-
Firetiger – jasně člověk se nemuže ptát co se rybám líbí, je potřeba chytat na to co se líbí mě a pak se to musí líbit i rybám jinak bude zle !
- Úterý 6. června 2006 v 15:27® Firetiger
-
Tomucha jasně, stojím při tobě – takhle krásnou mouchu si přeci nebudeš kazit názorem ryby
Ještě bych jí tam fláknul ocásek z hlavy zlatého bažanta a šup s tím do Irska na jezero!
- Úterý 6. června 2006 ve 13:42® Tomucha
-
rarach – mě to funguje na řece, horní přívěs a jak říká buko, brázděná…na stoják to moc není. V přírodních barvách se dá taky udělat, ale je to škda když se dá využít tak pěkně nabarvenýho kačera
- Úterý 6. června 2006 v 11:59® rarach
-
Buko: o řece vůbec nemluvím, ještě tak nějaké přírodnější vzory a stejně žádnej zázrak, ale tyhle papoušci, mám jich pár ale jen ze sentimentu!
- Úterý 6. června 2006 v 11:48® Buko
-
Bosanac: Já vidím to černě
- Úterý 6. června 2006 v 11:47® Buko
-
Rarach… To je na řeku… plovoucí šňura, brázděnka, nebo potápivka… sloupec
- Úterý 6. června 2006 v 11:08® rarach
-
Tomucha: chytáš na tyhle mouchy něco? Já jsem na ně nechytil nic ani na Koutech či na Piláku a to je rybopolívka.
- Úterý 6. června 2006 v 10:34® Bosanac
-
Buko> vidis ze je v ruzovem obdoby
- Úterý 6. června 2006 v 9:56® Buko
-
Tomucha, naco si chováváš toho modrého kačera. Něvěříš mi či co.
- Úterý 6. června 2006 v 7:15® Kublaj
-
Tomucha: moc pěkný holčiny
- Pondělí 5. června 2006 ve 23:26® Tomucha
-
zase je tu mrtvo- tady je pár holek z mokré čtvrti
- Sobota 3. června 2006 v 11:22® perch
-
basana- diky moc
- Sobota 3. června 2006 v 11:11® Bosanac
-
perch> Tady je odkaz : www.monfish.com/narybach/
- Sobota 3. června 2006 v 10:03® perch
-
mate skusenosti s lovem na Úpě nebo na Metuji????
- Pátek 2. června 2006 ve 13:51® BoBo-Falknow
-
xycht: jj, díky
- Pátek 2. června 2006 ve 12:50® xycht
-
BoBo: gratulace k tý zubatici
Paráda…
- Čtvrtek 1. června 2006 ve 23:38® Bosanac
-
Tomucha> Kazda sranda neco stoji , zijeme jen jednou a ten nas kun/ne konicek je takovi
- Čtvrtek 1. června 2006 ve 22:38® Tomucha
-
bosanec – jasně to to mužou, dají se udělat jako suchý – bez hlavičky a olova nebo mokrý (tj to stejný akorát s hlavičkou a olovem) mám rád zelený a ty do oranžova. Jinak je na ně bohužel velká spotřeba whitingů..ale to se už nedá nic dělat. Na dobrou muchu není ničeho škoda
- Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:11® Bosanac
-
Tomucha> Diky , zkusim a uvidim co z toho bude , zda se mi ze muzou fungovat na tlouste.
- Čtvrtek 1. června 2006 v 10:15® Tomucha
-
Bosanec – je to celkem jedno, nejlepší je šenylka, dabing…hl. to musí mít superkrátky nožičky a dobarvit to fixem. Dobrý je udělat tělíčko z tuleně a pak to vyčesat. Hlavní je tvar a barva
- Středa 31. května 2006 ve 23:57® Bosanac
-
Tomucha> kdyz jsi tady zeptam te se z ceho delas telicka na housenky ? Pochopil jsem ze jich dobarvujes fixama . Diky
- Středa 31. května 2006 ve 23:54® Tomucha
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 31. května 2006 ve 23:51® Tomucha
-
firetiger – no vydělal, ale jde o to za jak dlouho. Ono není špatný si to občas zkomplikovat, protože když člověk zvládne něco těžkýho tak lehký věci už pak jdou od ruky. navíc u složitých much to člověka nutí víc přemýšlet nad tím jak to vše udělat a rozvrhnout,aby to vypadalo co nejlíp, bylo to rychlý, efektivní a hlavně to chytalo
- Středa 31. května 2006 ve 23:05® Firetiger
-
Cudla> Dík za tip, já jezdím občas do Kadaně (má milovaná od tamtuď pochází) a bude dobré zkusit něco jiného nežli Ohři (tam kde je buď moc vody nebo hlava na hlavě
Buko> díky za pochvalu; líbí se mi jak se na mouchu díváš očima vazače-profíka. Já si vydělávám v kanclu a vážu muchy abych pustil z hlavy práci. Asi si to dělám zbytečně složité a jako vazač bych si tím pádem nevydělal na slanou vodu…
- Středa 31. května 2006 ve 21:22® Cudla
-
Firetiger:PS revír 443003 Bílina 9 umělej bazén dříve dobře zarybněný nyní se snaží udělat z něj mimopstruhovku.Dá se tam vyblbnout když se jim trefíš do noty,bude ho škoda,až tam budou chodit bobkaři.
- Středa 31. května 2006 v 19:52® Buko
-
Firetiger: Pakoši… navážu na Tomuchu, Ptal jsi se …Tomucha, a z kolika ty čtyři jsou? Odpovím za něj ze tří. konec srandy, tvarově moc pěkné…jen ten konec si odspusti.Ubude Ti práce a budou ti to i žrát. A ten chemlon vyhoď