Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 31. května 2006 v 15:48® Stanmac
Stanmac

toulovec> Třeba pod prdel , je to jedno ne

Středa 31. května 2006 ve 14:28® pupak

touliku treba si chce spichnout na zimu cepici

Středa 31. května 2006 ve 14:27® toulovec
toulovec

Tomucha> že z toho něco uvážeš ty, o tom nepochybuju, ale na co proboha bude dědkovi, když si neumí ani zavázat boty to teda nechápu

Středa 31. května 2006 ve 13:24® Tomucha
Tomucha

taulofec – nutrie nepatří mezi zázrakly vázacích matrošů, ale něco se ztoho udělat dá :-)

Středa 31. května 2006 ve 13:21® toulovec
toulovec

Dědek> já vím, a neva mi to, ale znám jednoho šikovnýho, chytrýho

Středa 31. května 2006 ve 13:19® Dědek
Dědek

toulovec> někdy ti ukážu, co z toho jde uvázat, ještě se musíš hodně učit

Středa 31. května 2006 v 11:32® Tomash
Tomash

Dědek : Pošli mi svou adresu osobkou a možná ti přijde balíček z Teplic :-)

Středa 31. května 2006 v 9:47® EDDY

toulovec> no já nevím třeba mouchy hhh:-) :--)))))

Středa 31. května 2006 v 9:40® toulovec
toulovec

Dědek> a prosímtě umělče co ty z toho chceš vázat??? vždyť je to tvrdé jak cyp

Středa 31. května 2006 v 9:22® Dědek
Dědek

Tomash> chlupů není nikdy dost, škoda že to mám k tobě tak daleko, ale určitě se někomu bude hodit – nevyhazovat!!!

Středa 31. května 2006 v 8:46® Tomash
Tomash

ALL : Kluci, mám přebytečnou kůži z nutrie – míry cca 50×60cm. Hodí se někomu? Byla by asi škoda ji vyhazovat.

Úterý 30. května 2006 ve 23:22® Firetiger
Firetiger

Tomucha, a z kolika ty čtyři jsou? :-))

Na ten střapeček vzadu jsem hrdej, to jsem sám vymyslel – je to druhej konec toho předního, akorát je ustřiženej delší, energii mě to nestojí a vypadá pěkně :-)

Úterý 30. května 2006 ve 23:00® Tomucha
Tomucha

Fire tiger – no kritiku, kritiku…je to lepší než ty co jsme viděl na srazu v unoru. Je vidět že trenuješ což je potřeba :-) Myslým že ty pakoše máš zbytečně složitý. Stačí tam fakt jen hlavohrud, boční zarodky a střapeček v předu maximálně. V zadu už být nemusí, ale jinak jsem se rozhodl udělit ti 4 body :-)) ))))

Úterý 30. května 2006 ve 20:43® Firetiger
Firetiger

Cudla> Zdar, nevím přesně kde je u vás na soutoku ale obecně to docela funguje. Já to vážu, protože se chystám na Pilák a tam se loni osvědčily.

Úterý 30. května 2006 ve 20:41® Cudla
Cudla

To je ten typ kterej funguje u nás na soutoku(blbej název pro stoják viď).sebere ho tam prakticky každá ryba,pstruh i okoun přednostně.

Úterý 30. května 2006 ve 20:32® Firetiger
Firetiger

Vidím, že to tu zase žije jak v Prásku na Nově…

Nabízím dva dnešní pakošíky ke zdrcující kritice :-)

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img7816.jpg
Úterý 30. května 2006 v 19:44® bubu
bubu

Můj dotaz berte již za bezpředmětný. Ten dotyčný se sám ozval a doznal svůj omyl.

Pondělí 29. května 2006 v 17:23® muskar

tak jsem byl celý víkend muškařit na Chrudimce v okolí Bojanova. Miluju to tam, je tam nádherná krajina, říčka je také krásná.Jen počasí nevyšlo a co je ale pro mě daleko větším zklamáním, je stav rybí populace…řeka je snad totálně bez větší ryby…za dva dny jsem různými způsoby, jak na nymfu, streamera nebo na sucho chytil snad sto pstruhů, ale největší a byl jediný, měl necelých třicet centimetrů..ostatní byly tak od sedmi do dvaceti centimetrů. bylo mezi nimi i pár lipanů kolem 25cm, ale tot vše, jestli počasí, dlouhá zima, kormoráni a nebo vydry? nevím…ale tohle tady nepamatuju…máte někdo podobnou zkušenost odtud?

Neděle 28. května 2006 ve 20:11® jiris
jiris

zedus – icq

Neděle 28. května 2006 v 9:52® kkarlos
kkarlos

bubu> pokud mas vsechno co tam muze platit zmakly a nic jsi neporusil, tak bych byl v poho a neresil…

Neděle 28. května 2006 v 9:09® bubu
bubu

pro kkarlos Bližší podmínky znám takřka nazpaměť a ani v popisu revíru žádná vijímka není. Ten dotyčný se odvolává na bližší podmínky pro P. revíry VÚs Ostrava kde je psáno, že při muškaření nesmí být použito žádné nosné zařízení(splávek). Jenže to je snad jen při muškaření a ne v případě lovu jiných ryb než lososovitých na plavanou.

Neděle 28. května 2006 v 8:37® feederman
feederman

jiris:>krasny snimecek..

Sobota 27. května 2006 ve 23:13® srami
srami

P.S.Omluvte menší chyby v textu, ale usínám na klávesnici. Tímto se pro dnešek loučím a spěchám do věčných lovišť

Sobota 27. května 2006 ve 23:11® srami
srami

Bubu:2*podtrhávat nemusíš a co se týče vyjádření RS tak si 100% myslím pokud to co řekl není upraveno mistními podminkami o čemž pochybuji, tak bych si vzal jeho číslo a nahlasil bych to na kompetentní ůřady. Něco podobného se řešilo na crs-ova.fishnet.cz Koukám že jsi to tam hodil taky tak si přečti přízpěvky zpět a uvidíš co tam k něčemu podobnému psal p. Jaroň

Sobota 27. května 2006 ve 22:41® kkarlos
kkarlos

bubu> co precist ryb, rad, pripadne ryb. rad dotycneho reviru? ;-)

Sobota 27. května 2006 ve 22:31® bubu
bubu

Může mi někdo kompetentní dát odpověď na tento příspěvek? Vím že na pstruhové Bělé Jesenické se na dolním toku u státní hranice vyskytují i jiné ryby než lososovité dokonce v jednom místě i větší kapři( únik z rybníků). Při diskuzi s členem Ryb. stráže jsem se zmínil,že se je pokusím chytit podle §17 odstavec 2 lovem na plavanou s použitím navnady rostlinného původu s tím, že v povolence datum 2× podtrhnu,jako lov ryb jiných než lososovitých. A teď jeho reakce: že to se na Bělé nesmí, že se tam jiné než lososovité nevysazují a že kapr je v P.revíru ryba škodlivá a že v případě ulovení na um. mušku si jej musím ponechat bez ohledu na množství a jejich míry!!!!!!! Vždyť i v P.revírech je míra kapra 40 cm a limit 2ks a do 7kg. Nebo snad ne? Prosím o opravdu kompetentní odpověď a ne o dohady. I když jsem přesvědčen,že je to snad úplně jasné.

Sobota 27. května 2006 ve 21:48® jiris
jiris

Jeden vecerni potocacek :-)

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img7759.jpg
Pátek 26. května 2006 ve 23:44® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

ZN: Klíííííd, Ty taky ho.no rozumíš legraci ;-)

Pátek 26. května 2006 v 19:50® rarach

Rarach: ZN: Pěkný fotky!! Pěkný Solana !!!

Pátek 26. května 2006 v 19:30® rarach

Tomasino: bazar ZN: on se napije a bude to ještě horší!