Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 26. května 2006 v 18:35® ZN
ZN

BoBo: jsi dnes fakt nějaký divný, na fotce je kámoš. Já to fotil, což je jasné ze signatury v pravo dole. Tak jeden důkaz z druhého dne. Dej si panáka :-)

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img7754.jpg
Pátek 26. května 2006 v 16:39® Hrouzek
Hrouzek

ZN-pěkná fotka!

Pátek 26. května 2006 v 15:25® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

ZN: JJ, koukám, že jsi brodil jako blázen. Koneckonců i na břehu vypadáš, že je Ti vyloženě teplo ;-)

Pátek 26. května 2006 v 11:08® ZN
ZN

BoBo: takovéto bylo počasí.

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img7746.jpg
Pátek 26. května 2006 v 9:12® fikus
fikus

včera se mi podařil další krásný úlovek. Objevil jsem v antikvariátu první vydání knihy Sportovní rybářství od Ing. Zdeňka Šimka. Dost dobré čtení i po tolika letech. Vzlášť o muškařině je tam toho mnoho.

Pátek 26. května 2006 v 7:42® tomasino

rarach> mohl bych do toho investovat tak 4000

Čtvrtek 25. května 2006 ve 22:28® rarach

Tomasino: Kup si kleště a poradím Ti prut! Viděl bych to asi takhle, kup si lepší lajnu na jezero a nech si na něj to kopyto od Šíma a na suchou si kup něco kolem 8 stop ve trojce, nevím jaké jsou tvoje finanční možnosti, ale vzhledem k nákupu nexave, bych to viděl na nový green stream nebo nějaký bazar. Howg

Čtvrtek 25. května 2006 ve 22:17® tomasino

jakej by jste mi teda poradily proutek ,protože si myslím že s kupováním prutů na mouchu jsem ještě neskončil,myslím že budu chytat hodně na tu suchou mouchu tak mi zkuste poradit jakej bych si mněl pořídit .Hodně budu chytat na květoňově ,díky pánové :-)

Čtvrtek 25. května 2006 ve 14:26® rarach

Mirek: to mne mrzí, že už nemáš praporky, momentálně nejsou na skladě, ale zdarma Ti pošlu nastříhané fáborky z krepáku, až dorazí loď z Indočíny budeš je mít na to tata.

Čtvrtek 25. května 2006 ve 13:56® Mirek

Nechci dělat reklamu, ale je to bomba. Kdo ještě nemáte, kupte! Já jsem si vzal hned tři sady páč už mi nejni dvacet. Uvážu potůčmena ke stromu, odskočím si a dotyčnej strom víckrát nenajdu..... Je výborný, že je to ve dvou velikostech. Ta malá se hodí, když uvazuju pětadvacítku. Jak říkám, je to vynikající. Oba podnikatele znám osobně, ale fakt to neni reklama!

Čtvrtek 25. května 2006 v 10:32® Tomik
Tomik

:-D :-D wolove..:-D

Čtvrtek 25. května 2006 v 8:52® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Protože Rudovo kleště již vlastním (k plné spokojenosti mé i salmonidů), mohu vložit fotografii za něj :-))

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img7735.jpg
Čtvrtek 25. května 2006 v 8:28® rarach

Firma Rarach (pako + totální pako) Vám představuje : (KLEŠTĚ NA SALMONY) aneb to tu ještě nebylo. Rádi bychom, aby jste si zakoupili sadu na uvazovaní salmonů. Co v naší sadě najdete: Dvoje kleště (menší a větší), praktické jojo se sycherhajckou (Je dobré ho umístit někam k řitnímu otvoru, jinak je to na hovno),
praporky kvůli orientaci (může se Vám stát, že budete muset vybrodit z řeky či stojáku a pak si chyceného salmona můžete přivázat ke stromu
a strom či kořen označit praporkem, )
a paličku na salmony co by případně uvázaní nerozplavali. Protože jsme nová firma na trhu dáme Vám také nějaký dárek : Kompletní sadu hitů populární dvojice Eva a Vašek (těchto 63 CD nebo 78 MC nesmí chybět v žádné domácnosti) Ovšem pro 100 nejrychlejších z Vás máme E-BOOK trilogii známého slezkého reformátora rybaření:

1. Jak jsem rozbíjel Svaz
  2. Moje tajná vize
  3. Dopadlo to dobře, už jsem zase v Bohnicích

Cena přivazovací sady je vzhledem k cenám ostatních muškařských cetek směšná, pouhých – 9999 Kč

Středa 24. května 2006 v 16:19® rarach

Bobo: třeba Ti to někdo pofouká?

Středa 24. května 2006 v 15:29® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

rarach: NEŠŤASTNEJ???! To jsem až dnes, jak mne z toho klacku bolí ruka :-D

Středa 24. května 2006 v 15:11® HaD
HaD

rarach> ať je to prut takovej, nebo makovej, hlavně že se dostaneme na ryby ;-)

Středa 24. května 2006 v 15:00® rarach

HaD: Já to třeba teď vidím u Boba, kterej má Albrighta 5/6, což já považuju za asi nejlepší volbu levnějšího prutu, ten bez splétaného návazce mouchu dobře nepoloží, lépe řečeno ne tak jemně jak by si představoval. Na druhou stranu jsme oba zhýčkaní návazci od p. Zelenky, ty opravdu rozbalujou návazec a mouchy bez zvlášních nároků na kvalitu házeče. Včera házel mojim IMX čistá 6 a byl naprosto nešťastnej, nehodil vůbec a podle mne ten prut hází sám, takže je to o pocitu s i o zvyku jak píšeš Ty.

Středa 24. května 2006 ve 14:55® HaD
HaD

rarach> souhlas, ale když se chce, tak to jde, i když ne optimálně

Středa 24. května 2006 ve 14:47® rarach

HaD? jasně , ale jako začátečník spoustu slabých vlasců upráskne což se jistě povedlo každému a další věc je lehké dosednutí lajny a mušky, to není ze 6 prdel, spíš to většinou na začátku spadne jak hruška. Na hitlera či mokrou je to v pohodě.

Středa 24. května 2006 ve 14:42® HaD
HaD

rarach> je to taky o zvyku…mám starej abu 6/8 a když jsem ho měl jako jedinej, tak jsem s ním sušil docela v pohodě. To, že když jsem vzal do ruky něco jinýho a byla to balada, to je jiná věc…

Středa 24. května 2006 ve 14:31® rarach

Fire: O spojení suchá a prut na 6 lajnu, to je ni celkem fuck, on je suchá a suchá, na 0,08 vlasec a 20–24 jepice to fakt prut není. Taky to chtěl i na jezero a tam je ta 6 na pakomáry dobrá volba. Spíš mám rozpačitý dojem z kvality prutu, ale jak už jsem psal , když mu padl do ruky a chytá se mu s ním dobře, tak je vše OK.

Středa 24. května 2006 v 11:57® pikos
pikos

Rici: u mě špatný, jsem na oslavě dceřiných narozenin

Středa 24. května 2006 v 11:36® Rici
Rici

Pupák,pikoš: nebude náhodou zítra seminář v podskalí?

Středa 24. května 2006 v 10:29® Firetiger
Firetiger

Jasnačka, nechci Tomasina kritizovat – sám si pamatuju, jaký to bylo chytit prvního pstruha na suchou, málem jsem si ustřík do textilu když chudák přišel. A mít tři na úplně první vycházce je těžká pohoda a z mé strany slepá závist.

Středa 24. května 2006 v 10:11® pikos
pikos

Tomasino: Každý prut co ihned nachytá je dobrý! To je taková malá pověrčivost, ale já myslím, že funguje. :-) Klidně s ním suš. Já když je potřeba suším i s osmičkou nebo strýmruju s dvojkou. Škatulkování, na co je který prut, se mi zdá zbytečné. Jsou přece na ryby.

Středa 24. května 2006 v 9:31® Firetiger
Firetiger

Souhlas s Rarachem, kombinaci šestka prut a suchá moucha vnímám s určitým otazníčkem, ale když berou tak se historie neptá :-)

Středa 24. května 2006 v 7:48® rarach

Tomasino: Jak je vidět, tak vše je o pocitu, když Ti sedí pak je vše OK. Já ho měl v ruce 1×, u vody mi ho půjčil kolega a zdál se mi naprosto příšernej, ovšem proti gustu.......

Úterý 23. května 2006 ve 23:59® tomasino

tak jsem dneska nakonec zašel do prodejny gamarus a koupil jsem si prut shimano -nexave 2,9 aftma6–7,už jsem s ním hned chytal a řekl bych že ten prut je dobrej ,dobře se mi sním nahazuje a sedí v ruce.Už jsem ho hned pokřtil 3 pstroužkama na suchou mouchu.Já začal muškařit teprve letos,takže se tím tak nějak pomalu prokousávám ,ale nedávno jsem se seznámil na rybách se starým muškařem co chytá asi tak 30 let ,takže je to hned veselejší ,naučí mně vázat mouchy a poradí mi co a jak

Úterý 23. května 2006 ve 21:26® ZN
ZN

Rici: krom toho, když zrají ořechy, tak tím delším dostaneš výš.

Úterý 23. května 2006 v 16:42® EDDY

Rici> a nebo tak hh:-)) )