Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 21. dubna 2006 v 16:01® pupak
-
Buko> v životě sem udělal spoustu chyb, ale tuhle neudělám neboť Wilda Brána a jeho produkty nejsou pro mě užitečné
- Pátek 21. dubna 2006 v 15:51® Buko
-
Pupák, tak to jsem nedomyslel a ani netušíl. Zahoď Jabko pořiď si Win a budeš psát s diakritikou. Jiříku čus a lopoť se pomaleji.
- Pátek 21. dubna 2006 v 15:29® pupak
-
Buko> ano, vlacim se a lopotim za rybama . . .
- Pátek 21. dubna 2006 v 15:24® Buko
-
Pupák:Ty vláčíš?
- Pátek 21. dubna 2006 ve 12:39® pupak
-
muskar – klidek spodek Kocaby je vzdy vic navstevovanej, dokud bude Vltava metr nad normal tak se to nezlepsi. Jo a ten se kterym sem mluvil byl pikos.
- Pátek 21. dubna 2006 ve 12:13® muskar
-
Tak jsem byl ráno na Kocábě..voda výborná, ale co mě dostalo bylo množství rybářů..napočítal jsem jich od osmi ráno do desíti celkem osm a krom jednoho u odečítadla (bavil se s Pupákem) všichni chytali na přívlač..až si říkám, že to je pro tuhle říčku škoda..velká škoda…
- Pátek 21. dubna 2006 v 7:21® rarach
-
raduch: Odrava je na hranici chytatelnosti, viděl bych to na přívlač v ouplávcích, ale do zítra to může být trochu lepší. Celkem příznivé zprávy přichází s Úter. potoka.
- Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 14:02® raduch
-
Rarach: Za tu Odravu dík, za chvíli máme výbor a pak na noční. Tady je dneska kupodivu polojasno +14 a fouká SZ. Tak ať se daří.
- Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 13:57® rarach
-
Raduch: No já mám stejný byt, stejnou přítelkyni, dítko povyrostlo, (už preferuje v televizi fotbal, což je paráda), služební postup jsem měl taky, makat v MO jsem začal také, což doufám využijeme k nějaké povedené společné akci, něco s Bobem plánujeme na podzim v rámci srazu – bude dvoudenní a tentokrát to chceme pojmout více prakticky, také již máme přislíbenu účast zajímavých lidí a vůbec… Odravu Ti do zítřka zjistím. Dnes jedeme prohnat opět tatrovické lemry zmrzlé.
- Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 12:33® raduch
-
rarach: nový byt,nová přítelkyně ,postup v zaměstnání, trochu jsem začal víc makat v MO tak jsem zimu proběhal v poklusu
. No a jaro začalo v pondělí na Halštrově. Voda padá přes přepad u hráze a potok spíše říčka. Ještě pořád taje sníh z lesů.Na 0 rotajdu pár věrných okounků
.Mrzímě,ten sraz v Sokolově ale už tu pár jinochů s mouchou existuje,tak přijdeme příště na čumendu. Teď jsem se chtěl v sobotu utrhnout na Odravu a tak vyzvídám.
- Čtvrtek 20. dubna 2006 v 11:37® rarach
-
Raduch: Zdar chlape, že taky dáš vědět, vody je všude dost jezdíme zatím jenom na stoják (tatrovice), nasazovat se bude taky později. Co ten stoják u Vás?
- Čtvrtek 20. dubna 2006 v 11:33® raduch
-
BoBo,rarach,Přichy: Lupali jste pod Jesenicí na Odravě? Sháním info kolik toho teče. U nás potoky ještě stále s velkým nadstavem a sníh ve stínu,nasazovat budeme až v květnu. Soudruhy ze SRN už nechcem dotovat
Dík
- Čtvrtek 20. dubna 2006 v 10:48® toulovec
-
od buka:
- Čtvrtek 20. dubna 2006 v 10:35® Rici
-
Rendy: den po zahájení jsem byl zase a na červenozadnici tloušť 37 a PO 38cm a pár menších. Měl jsem opravdu radost.
- Čtvrtek 20. dubna 2006 v 10:30® BoBo-Falknow
-
Dědku, jestli to nebude tím, že ryby nemají nohy
Mušky vážeš pěkné, ale základy znalostí o rybách chybí
- Čtvrtek 20. dubna 2006 v 7:29® Dědek
-
Tak jsem byl včera poprvé na novém revíru. Nikde ano noha, což bohužel platilo i o rybách až na tři vyjímky pod splavem.
- Středa 19. dubna 2006 ve 22:31® Rendy
-
Pár foteček ze zahájení , vody bylo hafo, super pro vodáky ty měli pré , rybáři ty se tolik neradovali přesto se dalo .
- Středa 19. dubna 2006 ve 22:17® Rendy
-
Letos jsem si chtěl pořídit novější proutek , rozhodl jsem se trochu připlatit a zkusit něco trochu lepšího. Zatím jsem chytal na proutky okolo dvou tisíc . Koupil jsem Zircona ve slevě za cenu necelích čtyř tisícovek a musím přiznat že je to skok jako ze škodovky do poršáku . Nevěřil jsem že to může být taková změna . Zajímalo by mě jaké by to bylo s prutem zase o cenovou třídu vyšší , na to si ale musím nějaký rok počkat. Přikládám fotku mého pokladu. Pro mnohé z vás možná běžný prut , pro mě skvost.
- Středa 19. dubna 2006 ve 22:15® Robur
-
Tomucho, luxsní je co? To může být i trubka z vysavače.
- Středa 19. dubna 2006 ve 22:13® Tomucha
-
robur je skomnej, ten prut je luxsní. Na valstní oči jsem viděl jak na něj na Svitavě dostal cca 40 duháka..
- Středa 19. dubna 2006 ve 22:00® Robur
-
Shakespeare Odyssey Fly 2,55m 5/6 na Hoby g za 1100 šel bych třeba do toho,protože jsem ten Ron. t. nešetrným zacházením zlomil,perlička nějaký dobrák na chytej v bazaru to prodává tuším za 1200, chytané
- Středa 19. dubna 2006 ve 21:54® Robur
-
chvilka napětí, cincalabim RT Steel head aftm 6/7, délka 258 cm
- Středa 19. dubna 2006 ve 21:53® Robur
-
jste nasírači, ptejte se těch co tomu rozumí, ale protože mám dobroupovahu, tak jsem si ten prut donesl k ¨PC a
- Středa 19. dubna 2006 ve 21:10® Tomucha
-
já taky začínal s RT mušákem za 1200,– no není to zázrak,a le časem si stejně koupíš něco lepšího. Je to i zbytečný si kupovat na začátek něco za 15000,–
- Středa 19. dubna 2006 v 19:19® M.BURNES
-
® Robur:co to bylo za model(já mam teleskop a vlačák RT a sou ok )
- Středa 19. dubna 2006 v 19:01® Robur
-
Já též před 3 royk začínal, a mám ten prut a nestěžuju si, ale je pravda, že jsem nepznal žádný jiný, cena tehdy do 1500 kč.
- Středa 19. dubna 2006 v 18:53® M.BURNES
-
Zdar začínám s mouchou a sháním první prut někdo doporučoval RON THOMPSON co na to odborníci?
- Středa 19. dubna 2006 v 15:43® Bosanac
-
Takze nezahajuji dnes , musel jsem v nejlepsim terminu na zkousku obleku do prace . Ted jsem se vratil domu a zkusim bolinky na Labi vedle baraku .
- Středa 19. dubna 2006 ve 13:45® EDDY
-
tak copak všichni děláte je tu mrtvo....... to jsou zase všichni na rybách jo??
)
- Úterý 18. dubna 2006 ve 22:14® Stanmac
-
Bosanac> Rád bych se přidal …ale bohužel práce šlechtí…chachacha