Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 14. dubna 2006 ve 13:16® Rendy
-
Tomucha : díky
- Pátek 14. dubna 2006 ve 13:05® kkarlos
-
Nemate nejake obrazky pstruhovych strimru??? pls, pls…
- Pátek 14. dubna 2006 ve 13:05® kkarlos
-
ale jo, klidne mi neco poslie… – ja tech 6.50 klidne doplatim
)
- Pátek 14. dubna 2006 ve 12:29® Dědek
-
Toulavec : no já věděl, že to neprojde jen tak. Aby i ostatní věděli o co jde, tak jsem mu poslal (upozorňuji zadarmo) celej pytel vázacího matroše v dobré víře, že nejenom z toho bude mít radost, ale že i ušetří, gršgrešle jedna. A vše se obrátilo proti mě – špatně jsem odhadl poštovné a chudák Ivošek musel poště doplatit 6,50 Kč ze svého. Za dobrotu na žebrotu
)
- Pátek 14. dubna 2006 v 10:27® toulovec
-
drazí kolegové, jen Vás chci varovat před Dědkem, hlavně si od něho nenechejte nic posílat poštou jako já, protože Vám to pošle nevyplaceně!!!!!!!
- Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 21:44® Tomucha
-
hraji – jaký je to odstín zelené? žlutá je ostrá ? nebo tmavší..
- Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 21:25® hraji
-
Tomucha: mám 3, zelený, modrý a žlutý, který chceš?
- Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 20:35® Tomucha
-
nemá někdo na prodej coq de leon?
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 11:18® HaD
-
pupak včera přeinstalovával celý jeho Jablko, a ještě podvečer, když jsem u něj byl, mu nešel net
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 9:31® Tomucha
-
Rendy – intermediální se potápí pořád, až na dno…hover se potopí jen cca 20cm pod hladinu a tam zůstane. Je to dobrý na jezero když chceš chytat na pakomáry a tahat je přímo pod hladinou. Je lepí si koupit celou šnuru hover, aby si to měl si do větrua nebralo ti to šňůru do boku.
- Středa 12. dubna 2006 ve 23:59® Rendy
-
Mohl by mi někdo objasnit jaký je rozdíl mezi návazcem clear intermediate a clear hover ? Oba jsou čiré , itermediální chápu , hover je že se pohybuje uprostřed sloupce a neklesá jako intermediální ? Při jakém způsobu a na jaké mušky se hover používá , moc všem co odpoví díky , nemám v tom jasno , bohužel mi to neobjasnili ani v krámu kde jsem to kupoval.
- Středa 12. dubna 2006 v 15:58® ZN
-
toulovec: ale zajímá, bys čuměl. Ale pohlen na něj mám jiný, úplně obrácený
- Středa 12. dubna 2006 ve 14:19® toulovec
-
ZN> jirku móda nezajímá, žije životem bezdomovce s grácií celebrity
- Středa 12. dubna 2006 ve 13:29® ZN
-
pupák: přestaň obědvat a zapni ICQ, mám pro tebe nějaké zprávy ohledně módy.
- Středa 12. dubna 2006 ve 12:43@ Royale wit Cheese
-
… vzkaz byl pro pupaka.
- Středa 12. dubna 2006 ve 12:42@ Royale wit Cheese
-
Máš ode mě mejla. Dík za odpověď.
- Středa 12. dubna 2006 v 11:42® muskar
-
no zdevastovali jí pěkně..to jsem si všim…
- Středa 12. dubna 2006 v 11:39® pupak
-
muskar> no vzhledem ke stavu vody na osme a kocabe si tam tech ryb moc neuzijou . . . jestli tam teda po zime a upravach povodi co delali v listopadu a prosinci vubec neco zustalo.
- Středa 12. dubna 2006 v 11:33® muskar
-
Jinak báseň úžasná..jen aby bylo toho 16. kde chytat…všichni, co je jen znám jedou na Kocábu..chudák potok…
- Středa 12. dubna 2006 v 10:59® muskar
-
Já se vázáním tedy taky přiživuju, ale 12 tisíc za rok jich tedy neudělám, ani na sklad…sotva půlku…právě mi poštou přišla kniha Entomologie pro muškaře..listuju v tom a je to výborná věc..vřele doporučuju.
- Středa 12. dubna 2006 v 10:57® fikus
-
Když se nám to v červnu a červenci nepokazí, tak budeme mít krásnou zimu celý rok…
- Středa 12. dubna 2006 v 0:28® regulus
-
Rendy> tleskám, tleskám, tleskám, netušil jsem, že tady máme i básníky, i slzička ukápla. -:)
- Středa 12. dubna 2006 v 0:17® Rendy
-
D U B E N
Šestnáctého dubna , rybáři se schází, pytlák raděj drhá přes houští a mlází. Už jen schází zápis , kroužek do sumáře, první nahození ,rozjasnění tváře.
I když se nerojí mouchy nad hladinou, navážu si nymfu, potom zkusím jinou. Hnedka za kamenem , u kořenů olše, pstroužek vystartoval po mé mokré mouše.
Adrenalin stoupá ,srdce rychle buší, koukám na fešáka jak mu skvrnky sluší.
I když už měl míru,pouštím ho zas zpět, možná že se sejdeme spolu za pár let. - Úterý 11. dubna 2006 v 19:17® Buko
-
Dědek: jsi talent, to pujde
- Úterý 11. dubna 2006 v 19:15® Buko
-
PecaP: Tušim je to tak tři roky na MR na Ohři si jeden pan vazač vzal ode mne rybkové streamery.Jen jsem nasucho překvapením polkl a čekal jsem od toho kamarádskou kulišárnu.Druhý mu říká…Martine to si nedokážeš sám navázat… Martin tenkrát řekl památnou větu…ty když chceš mít pěkné boty taky si je nešiješ sám… Ostravak by řekl…kua a to je pravda.
- Úterý 11. dubna 2006 v 18:36® Dědek
-
Navázat to jde, letos jich mám asi 250 a nijak moc času jsem tomu nevěnoval. Ale živit bych se tím neuživil (žejo, buko
), vážu pro vlastní potěšení.
- Úterý 11. dubna 2006 v 18:26® PecaP
-
Buko: Ty se tím živíš? Tak to asi vážeš od rána do večera, co? Co vážeš za mouchy? Že bych se na to vázání vykašlal a radši si objednal u tebe. A měl bych to bez práce
)
- Úterý 11. dubna 2006 v 17:00® Cudla
-
Wratislaw:pstruhovka Ohře-8b a přepad Nechranické přehrady
- Úterý 11. dubna 2006 v 16:11® Buko
-
Had:Ráno jsem na to neměl čas, projel jsem fakturaci a loni to bylo 12346 ks. Tomucha:Pěkná, jen těch štětů bych ubral. Peca:Nejhorší je prvních 10000 ks. Já se tím bohužel i živím.
- Úterý 11. dubna 2006 v 15:21® Tomucha
-
HaD – na clonu se kouknu…musíš na mě mluvit česky
to se nedá spočítat…řekl byhc že to bude něco kolem do 9000 ks ale nejsem si vůlbec jistý je to spíš hoodně hrubší odhad. PecaP – jde to navázat
ale je to hodě práce, nějáký víkend to zabere. parmenides – pošli jen pinzety, skal počká na střelu.
celý vázání je o citu pro materiál a proporce…