Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 4. dubna 2006 ve 14:31® parmenides

Tomucha: chces jenom ty fixy, nebo i neco jineho?

Úterý 4. dubna 2006 ve 14:31® toulovec
toulovec

Dědek> šmarjáJózef co dělá to kolečko na tom brutálním vláčáku bo co to je na tý zdi ty zrůdo ????!!!!!!!!!!!

Úterý 4. dubna 2006 ve 14:30® parmenides

Dedek: koukam, ze ty jses celkem sikovnej chlap. Hod sem jeste foto toho prutu na zdi. Jak to tam mas uchycene? Take detail toho navijaku pls.

Úterý 4. dubna 2006 ve 14:27® Tomucha
Tomucha

parmič – jojojojo super super !!! já už dělám projekt tomucha hoppers :-) včera jsme rejdil a hledal různý koníky a skoro sem to vymyslel. budeš něco objednávat? kvuli těm fixám…psal jsem ti maila.

dědek – nehraj si s polínkama a vázej !

Úterý 4. dubna 2006 ve 14:05® Dědek
Dědek

Tak jsem si udělal něco podobného jako Buko, taková manší skládačka, dá se k tomu přichytit lupa nebo hrazdička na vyvazování, popřípadě udělat několik pater… už pracuju na vylepšeních

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img6941.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img6942.jpg
Úterý 4. dubna 2006 ve 12:42® regulus
regulus

BUKO – osobka

Úterý 4. dubna 2006 ve 12:22® parmenides

Tomucha: mam pro tebe ty vypalovaci pinzety za tu skvelou cenu. 3 velikosti jepice, 3 velikosti posvatka. Pozornost ode mne – dekuji za lekce.

Úterý 4. dubna 2006 v 8:02® Tomucha
Tomucha

joo ten podběráček le loxosny.

Úterý 4. dubna 2006 ve 2:21® parmenides

Tomucha: nestiham ty mouchy nafotit. Davam sem alespon podberak pro milovniky larev, nymf a dalsich vodnich organizmu

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img6934.jpg
Pondělí 3. dubna 2006 ve 23:28® regulus
regulus

kluci vy ste tak šikovní, kdo z vás mi nadělá kožóšky????

Pondělí 3. dubna 2006 ve 22:58® Firetiger
Firetiger

Tuším, že jsem podobný knot viděl u Zemana, ale je to cizácký výmysl, takže to může být dost pruda na shánění. Navíc to bude mít tendenci plavat, takže to ke dnu na proudném úseku dostaneš jedině s 5gr olovem na návazci.

Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:34® svaca

ja ale nikde nevidel takovej knot ja se v tom zatim neorijentuju neni to kus šenylky jednoduse upevnenej na raminku!chtel bych ji zkusit na MP zatizit a na parmy

Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:31® Firetiger
Firetiger

DEXTR> tahle „věc“ se jmenuje tuším San Juan Worm a dělá se to docela jednoduše: koupíš ten červený knot, přivážeš ho kolem háčku a konce opálíš zapalovačem.

Amíci s tím chytaj na krátkou nymfu a je to prý docela zabijácké zvláště na bahnitých řekách, kde zabroděný přešlapuješ, takže vyplavuješ červy z bahna. Dokonce to místy zakazujou jako nesportovní taktiku.

Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:23® svaca

zdravi tuto muskü jsem dostal mejlem a zajimalo by me z ceho a jak postupovat pri vyrobe sem zacatecnik vazac a nak netusim!dikes

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img6933.jpg
Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:20® Tomucha
Tomucha

parmenides – co to tam máš za připomínku? já myslím že to už zdaleka taková katastrofa není…však sem hod ty májofky, mohykánky, royal coachmany co jsi vázal..pochub se

Pondělí 3. dubna 2006 v 19:53® Buko

Luban> S Romanem se znám, je to dobrý vazač. Pitomosti by neměl na webu. Neměl jsem to v ruce.10.4 jsem v Ostravě, na zpáteční cestě se stavím za v FM. Okamžitě Ti dá reference RZ-Holátko.

Pondělí 3. dubna 2006 v 19:41® parmenides

BoBo-Falknow: my se zname?

Pondělí 3. dubna 2006 v 18:39profil byl smazán

Buko:je to umelý materiál,sú z toho krásne krídelká na jepice,len neviem,či to niečo vydrží…www.fmfly.cz

Pondělí 3. dubna 2006 v 17:20® Buko

Luban> Teď jsi mne dostal-nevím co to je.

Pondělí 3. dubna 2006 v 16:37® fikus
fikus

Luban> ano, na pomezí musí být ještě hrůza sněhu. Ovšem i tak jsem optimista. Nějak bylo, nějak bude. :-)

Pondělí 3. dubna 2006 v 16:25profil byl smazán

buko:používaš na viazanie krídelok, medallion sheeting?

Pondělí 3. dubna 2006 v 16:19profil byl smazán

fikus:Rožnovka trochu klesla,ale na Bílé je ešte možno meter súvislej pokrývky snehu…Ak sa oteplí tak ako cez víkend,tak voda pôjde určite hore

Pondělí 3. dubna 2006 v 16:12® Buko

Tumucha: Dědek je strašně skromný kluk. S nesmělostí jemu vlastní mi napřed poslal fotky ke kritice. Když jsem napsal dobrý, tak ještě 15 minut váhal,nabral odvahu a hodil to na net. Dědek:Toulovec chválil? Taky mu to budu muset posílat.

Pondělí 3. dubna 2006 v 16:08® fikus
fikus

Luban> voda opadává a do třinácti dní bude už na normálu. O potocícíh ani nemluvě. Co se zahájení týče, jsem klidný. Rožnovka je už prý na normálu. Dneska jsem to slyšel v rádiu.

Pondělí 3. dubna 2006 v 15:57profil byl smazán

fikus:dneska som prechádzal cez Bystřičku a ta zahájenie až tak ružovo nevidím…

Pondělí 3. dubna 2006 v 15:18® fikus
fikus

Toulovec> u nás bude do zahájení voda jak kvíteček. Malá a plná pstruhů. Klidně přijeď a zahájíme na Valašsku.

Pondělí 3. dubna 2006 v 15:12® Bosanac

BoBo-Falknow> ted budes mit cas zdokonalovat se ve vazani .Jen si porid vazaci misto blizko postylky :-)

Pondělí 3. dubna 2006 ve 14:04® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

parmenides: Vždycky mne hrozně mrzí, když na mne někdo zapomene :-((

Pondělí 3. dubna 2006 ve 13:05® rarach

Toulovec: Jak politoval, myslíš, že máme míň vody nebo co? A to se nám tu furt někdo topí. Svatava plná vodáků, to bude zahájení, jen co je pravda.

Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:33® toulovec
toulovec

Dědek> co kecáš já ti je chválil taky, jen nevím jestli si to zasloužíš :o))))))