Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 22:18® Tomucha
-
ale aby sis to zapamatoval…
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 22:18® morsky das
-
Tomucha/ z coho robis nozicky na tych schrankovych potocnikoch (tipujem pava ale nie som si isty)?
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 22:16® jaryn
-
Tomucha – ano, ano, prvá rada, druhá rada, ajajaj
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 22:01® Tomucha
-
jaryn…ajaj takže už zustane ve skákalce, no tak to budeeš muste vydržet až do výstavy…ok ukážu co a jak
HaD – niema problema, se pak domluvíme Firetiger..ale no tak at se nečervenám, ted taky na něčem pracuju tak to sem pak hodím
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:53® jaryn
-
Tomucha, seš dobrej. To mi ukážeš na výstavě. Jinak TR bude u Brusinky až ve středu a sem už nepojede. Tak si ty věci vyzvednu na výstavě. Tvrdka budu mít zítra a tak v Brně uděláme ukázku kursu vázání. já budu za trotla a ty za pedagoga
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:36® HaD
-
Firetiger> asi tak nějak
)
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:35® HaD
-
Tomucha> budeš mi muset nějaký dát na test, myslim, že by na to mohly parmy valit oči „jako krava pod kopcom“
)
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:34® Firetiger
-
Tomucha > nasazuješ laťku příliš vysoko – chystal jsem se postnout nějakou můrku, ale tuhle ligu nehrauju
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:33® HaD
-
rici> tak to je parádní obrázek
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 20:51® Tomucha
-
pupácio tady máš celej muj přírodní set
- Čtvrtek 9. března 2006 ve 20:02® Tomucha
-
pupák – všechno tvrdý naštěstí
- Čtvrtek 9. března 2006 v 19:46® pupak
-
Tomucha> pekny muchy schranky mas tvrdy nebo mekky????
- Čtvrtek 9. března 2006 v 19:03® fikus
-
ano, opět máš pravdu, fabuluji…
)
- Čtvrtek 9. března 2006 v 18:36® pupak
-
fikus> nekecceejjj ze chytas
)
- Čtvrtek 9. března 2006 v 17:39® fikus
-
parmenides> mám plastovou Milfu a ryby chytám… No, ale na Lamsonu mám zase hezčí zvuk brzdy…
- Čtvrtek 9. března 2006 v 17:35® parmenides
-
xaxap: ja myslim, ze je jedno, kde je co vyrobene, úpokud je dodrzena technologie. U brandu kupujeme stejne to zpracovani napadu. Trochu zamrzi, kdyz jsme dal za brodici boty SImms 5500 a pak tam videl made in china a sam si pro sebe rekl, ze bych klidne priplatil 500 Kc, nebo i vic pro zlate americke ruce tech spravnejch americkejch chlapu. Ale ti uz boty asi nesijou. Ale hlavne je to pekna snobarna a to celkem k muskarine patri taky ne. Mit levnej a osklivej navijak muze mit preci kazdy blb. Ale najit, vybrat, posoudit a koupit pekny navijak, to je jasne veliky zazitek kazdeho muskare.
- Čtvrtek 9. března 2006 v 17:30® parmenides
-
tomucha: to bych se rad podival pristi vikend na postup tvorby chrostika ve schrance
- Čtvrtek 9. března 2006 v 17:16® XAXAP
-
parmenides a spol: ze ty navijaky jeste furt resite! az na vyjimky je vyrabi tovarna pana Canga nebo tovarna pana Wanga a nove jeste tovarna pana Jinga …a ze se pak prodavaj pod nemeckejme, anglickejma, svedskejma apod. znackama, to uz je hold globalizace
- Čtvrtek 9. března 2006 v 17:14® Padis
-
tomucha co budeš vylepšovat
- Čtvrtek 9. března 2006 v 17:11® Tomucha
-
padis…makám na vylepšení
- Čtvrtek 9. března 2006 v 17:04® Padis
-
Tomucha moc povedený
- Čtvrtek 9. března 2006 v 17:03® Tomucha
-
fuj hele co z toho leze :-/
- Čtvrtek 9. března 2006 v 16:55® Prutos
-
Když už je tu řeč o kolečkách. Jedno jsem dostal, ale nefunfuje mu brzda. Ještě jsem poznal že mu něco chybí, ale páč tomu nerozumim tak nevim co. Kdo mi to poví?
- Čtvrtek 9. března 2006 v 16:39® zedus
-
parmenides> Tak já se jdu dívat na DVD, včera sem zmáknul jenom tak 2 hodinky.
- Čtvrtek 9. března 2006 v 16:28® zedus
-
parmenides> Já sem byl v práci a jenom po očku sem se díval na chytej, teď už sem doma tak můžu i psát.
Kamna stojej tam co včera, akorát je na nich sníh. Ještě dobře, že sme to zmákli včera, dneska už by to bylo horší.
- Čtvrtek 9. března 2006 v 16:25® parmenides
-
zedus: konecne jsem te vyprovokoval k reakci. Videl jsem ho vcera preci u tebe in natura: moc povedeny navijak a na ten prut se vyslovene hodi.
Vcera jsem to zmakl (Olomouc-Praha) za neuveritelnych 105 minut. Jeste jednou diky za kamna.
Dival si se?
- Čtvrtek 9. března 2006 v 16:19® zedus
-
parmenides> www.sexyloops.com www.sexyloops.com
tady je o vosselerech nějaký povídání. Mě se ten naviják líbí, proto sem si ho taky koupil. Určitě bych ho nezavrhoval jenom proto, že není z titanu.
- Čtvrtek 9. března 2006 v 16:04® Firetiger
-
Rici: dělají se dva – Koma a XLA; Koma je levnější bráška a stojí něco přes ty tři. XLA je dražší bráška a stojí cca. jednou tolik.
Na fotce je ten dražší bráška
- Čtvrtek 9. března 2006 v 16:00® Rici
-
Firetiger:Ten VISION je z dálky taky pěknej, ale z blízka už to není úplně ono. Kolik vlastně tak stojí 3200,–?
- Čtvrtek 9. března 2006 v 15:59® Firetiger
-
parmenides > ja ja, imidžovka – ale jak pěkná imidžovka