Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 8. března 2006 ve 21:10® fikus
fikus

Poměrně zdařilá fotomontáž, tohle se mi stát nemůže.

Středa 8. března 2006 ve 21:05® Marcel

Jestli si mám platit postel, ty ji stejně nepoužíváš :-D

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img6422.jpg
Středa 8. března 2006 ve 21:01® fikus
fikus

Marcel: ještě to nemám potvrzené, ale možná budu na víkendovém školení ve Strakonicích. Opravdu ještě nevím jestli mi to vyjde. Nabídky na práci se hrnou. Dneska jsem dostal jednu i od pupáka. Asi mě chce mít blíž. Proč se ptáš?

Středa 8. března 2006 ve 20:54® Medvěd
Medvěd

Pupák:no přemýšlím,jestli mu sehnat babu nebo chlapa

Středa 8. března 2006 ve 20:52® Marcel

fikus: jedeš letos na CW?

Středa 8. března 2006 ve 20:49® fikus
fikus

to určitě, kde bych našel holku s modrou krví… Tak leda v reklamě na vložky (pardon to bylo neslušné)

Středa 8. března 2006 ve 20:45® pupak

MEDVED> vono ho to prejde casem kluk jeden mizerna potka jinou lasku a na as zapomene

Středa 8. března 2006 ve 20:40® HaD
HaD

parmenides> taky díky

Středa 8. března 2006 ve 20:28® Medvěd
Medvěd

pupák:mýval po nás jede jako blázen.Ovšem ty sny mu nezávidím.

Středa 8. března 2006 ve 20:02® ZN
ZN

parmenides : moc díky, zásilka dorazila.

Středa 8. března 2006 v 18:45® muskar

pupak> od vidění tě znám..vážeš krásný hovno :-)) )

Středa 8. března 2006 v 18:33® fikus
fikus

pupak> myslíš jako paparazzi?

Středa 8. března 2006 v 16:14® XAXAP
XAXAP

hmmm, asi se zacnu chytej.cz vice venovat … tady to zacina bejt slusnej hardcore :-) ale prosim bez detailnich zaberu jak pupakovi zajizdeji slipy mezi pulky! I drson XAXAP ma sve meze :-)) )

Středa 8. března 2006 v 15:40® pupak

kuřbuřt fikus – jestli nemas zadnou praci tak ja ti nejakou najdu . . .

Středa 8. března 2006 v 15:13® fikus
fikus

a další + makro fotky pupákových supermušek

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img6415.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img6416.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img6417.jpg
Středa 8. března 2006 v 15:11® fikus
fikus

Vážení kolegové, jsem opět nazpátek abych vám přinesl další díl z „Vranických zpovědí“. Chtěl jsem vám dát, alespoň chvilku na vzpamatování se z doložených hrůz které se udály v „tajemné ubytovně ve Vranicích“. Jelikož se noc co noc probouzím zcela zpocený a stále se nemohu vyrovnat s tím co jsem v „údolí běsu“ zažil, tak zde je další odlehčený díl. Záměrně na tomto místě přeskočím události pátečního večera. Né proto, že bych si je nepamatoval jak tvrdí zlé jazyky, ale proto abych vás kolegové nevystrašil tak, že začnete místo chytání ryb raději chodit na houby. V sobotu ráno kdy normální lidé již obědvají se začaly po chodbách Vranické ubytovny klátit mdlé postavy a většinou i srozumitelně si přát „brérano“. Tou samou dobou se v přízemí ubytovny začalo čile vázat, protože se našel i takový jedinec (ano, slovy jeden jedinec) kteřý vstává ve tři ráno a sedm minut, kdy normální slušní lidé chodí spát. Ano Buko, právě tady je o tobě řeč… Vraťme se ovšem k sobotnímu poledni. Zde souhlasím s organizátorem a hlavním kápem Maštalského setkání, že téměř všichni jedinci začali svorně jako šlechtic vedle šlechtice vázat nebo se aspoň tvářit, že je vázání baví. Zářným příkladem byl šlechtic Medvěd který sledoval hbité prsty šlechtice Buka když předváděl vázání Godardova chrostíka. Protože vyjímka vždy potvrzuje pravidlo, měl bych na tomto místě pokárat šlechtice Zdeňka, který od brzkých poledních hodin chodil z flaškou slivovice a nabízel lék proti všemu. Omlouvá ho jen, že je to šlechtic valach a nemůže za to. Po skvělém předvedení Bukove práce z kožkou srnce jsme obklopili i mistra vazače pupáka aby nám předvedl co umí. Chválil se, že umí hovno uvázat. Tak se i nechal přemlovat, až nám opravdu předvedl jak ho umí. Mistr pupák se nechtěl nechat zahanbit, tak vytáhl další svou tutovku. Aby přetrumfnul Buka, tak nám předvedl jak se váže „Římský Medvídek – Kocábová tutovka“ a „Znojemská Medvědojepka.cz“ Gratulujeme pupáku......

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img6411.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img6412.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img6413.jpg
Středa 8. března 2006 ve 14:08® pupak

Buko> ???? kozy si delam furt, akorat ted nevim kde kdy a co myslis . . .

Středa 8. března 2006 ve 13:56® Buko

Pupák: sy děláš kozy

Středa 8. března 2006 ve 13:14® fikus
fikus

minimálně možnost vkládat co nejvíce informací o výrobě mušky by tam být měla. Ať si každý vkladatel rozhodne jestli všechny možnosti využije nebo jen jejich část. Né každý, kdo se podívá na mouchu hned ví jak se váže. Plno začínajících vazačů hned nepozná, že matroš byl třeba dabován do smyčky apod. Jsem pro rozšíření možností vkládání informací do galerií.

Středa 8. března 2006 ve 13:02® toulovec
toulovec

HaD> myslím že jsi to v encyklopedii posal poměrně výstižně. Je zbytečný u goldů a blešounů kterejch tam bude mnoho variant psát a fotit postup, použitý materiál a popis postupu vázání bych považoval za nutnost

Středa 8. března 2006 ve 12:58® pupak

HaD> postup je nutny a pouzity matros take, ale kdyz tam das treba 10 blesounu tak to nemusis delat u kazdeho . . .

Středa 8. března 2006 ve 12:44® Firetiger
Firetiger

Postup bych neviděl jako nezbytný, ale uričtě bych uvítal víc informací. Myslím tím třeba velikost háčku a výčet materiálů. Úplní pitomci zase taky nejsme, na něco sami přijdem ;-)

Středa 8. března 2006 ve 12:36® HaD
HaD

myslíte, že by měly být v encyklopedii je mušky s postupy?

Středa 8. března 2006 ve 12:06® pupak

muskar> poznas to velmi jednoduse v sobotu vecer bude u chaty videt zare grilu jiz z dalky, nasicko bude vonet na cele udoli a halasne popevovani za zvuku kytar a benza libozvucne doplni zpev Kocaby, bohuzel budou velikonoce tak kamos farar neprijede aby slouzil polni msi za padle duhaky . . .

Středa 8. března 2006 v 11:46® muskar

toulovec> Dík za foto..až ho potkám, tak s ním hodím slovo..

Středa 8. března 2006 v 10:14® toulovec
toulovec

parmenides> hm, takže jsem v testu propadl. Ale odčiním si to – příští víkend se u mě na chatě bude pravděpodobně konat akce typu Loučná podzim 2004 jsi zván.

Středa 8. března 2006 v 9:17® parmenides

toulovec: zapomen na to, cdc mam dost na nekolik let, jenom jsem te testoval

Středa 8. března 2006 v 9:16® parmenides

jaryn: nemam porad tvoji adresu abych mohl poslat to vazani z minuleho vikendu

Středa 8. března 2006 v 9:15® parmenides

bosanac: mam to co potrebujes v digitalni podobe. kam to mam poslat?

Středa 8. března 2006 v 1:49® Bosanac

Enciklopedie musek je na nic bez postupu vazani , pobavil mne DEXTR hlaskou: ja nevazu ale na tuto musku mi berou . Dextre neposilej nic pokud nic nevis o pouzitem materialu . Rendy prakticky to same ma tam material a jen fotky musek bez postupu . Ja vim ze je pracne fotit postup ale enciklopedie neni o tom aby se pohlubil s muskama ale i dal navod jak je navazat . Dekuji .