Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 6. března 2006 v 11:23® Medvěd
Medvěd

Toulovec:sejmi toho proradného opruzujícího mývala.Těch sivenů snědl šest,k tomu bábovku a půl,piva mu raději nikdo nepočítal a Pupák se na svoje mlyčko jen smutně podíval jak mizí do Fikuse.Houby Občasný piják.Chlastá furt a pak nerozeznává sen ,blouznění a halucinace od reality.Ty myšky to dokazují

Pondělí 6. března 2006 v 11:11® Prutos
Prutos

toulovec> Už radši mlčim. Mňam :-)

Pondělí 6. března 2006 v 11:10® fikus
fikus

toulovec> nějaké tvoje důtky jsou k ničemu, tohle byl první díl k odhalení pravdy o „tajemné ubytovně ve Vranicích“. A to jsem se sakra krotil abych nevyděsil Chytejáky tak, že by do muškařiny už ani nepáchli. Počkej na další díl, to bude teprve woodoo.

Pondělí 6. března 2006 v 11:05® fikus
fikus

Luban: bílých myší tam bylo tolik, že se spočítat nedaly. Zedus v tom byl naprosto nevinně.

Pondělí 6. března 2006 v 11:04® toulovec
toulovec

fikus – máš důtku s výstrahou, prutos – dávám ti výstrahu xyndle

Pondělí 6. března 2006 v 11:03® fikus
fikus

Prutosi nebuď mýdlo a pěkně přiznej cos tam viděl na vlastní oči

Pondělí 6. března 2006 v 11:01® Prutos
Prutos

Fšici pššš. Přece nechcete aby se na to toulík vyprd a my bychom tak přišli o ty výborné pečené pejsky. :-)) )

Pondělí 6. března 2006 v 11:00® fikus
fikus

pánové nebojte, ať vyjde pravda na povrch. Přidejte své poznatky z tohoto „víkendu“.

Pondělí 6. března 2006 v 10:58® toulovec
toulovec

všichni si honem rozmyslete co říkáte

Pondělí 6. března 2006 v 10:58profil byl smazán

fikus:takže tie biele myši,čo videl zedus v piatok,to nebolo z chlastu,oni tam boli fakt-:)

Pondělí 6. března 2006 v 10:57® Prutos
Prutos

Luban> Ten tuk beztak vyškvařili z těch potkanů. Brrr!

Pondělí 6. března 2006 v 10:56profil byl smazán

fikus:konečne tu niekto napísal pravdu,len by som upresnil,že to všetko pripravovali nie na masle,ako bolo pôvodne určené,ale na nejakom,bližšie nešpecifikovanom tuku,podivnej koenzistencie a zápachu-:)))

Pondělí 6. března 2006 v 10:54® toulovec
toulovec

fikus> zahráváš si s ohněm, než nám s pupákem vyhlásíš válku, měl by jsi se nejprve domluvit s dědkem, abys věděl jak dopadl po boji s náma.

dávám ti první výstrahu

Pondělí 6. března 2006 v 10:45® fikus
fikus

Vážení přátelé vazači a potenciální zájemci o muškařinu, protože jsem se někde dočetl, že Toulovec zvažuje pořádání dalšího vázacího víkendu,(!!!) chtěl bych Vás seznámit s tím co se dělo na nedávno proběhlém setkání. Celý víkend probíhal podle hesla „není všechno zlato co se třpytí“. Asi bych měl začít příjezdem. Není pravdou (jak psal Toulovec ve svém článku), že jsem šel „pomáhat“ vozit popel na příjezdovou cestu a následně rozhazovat. K této činnosti jsem byl donucen fyzicky (dost tvrdě a nevybíravě) navíc to nebyl popel, ale musel jsem tam vozit vodu a příjezdovou komunikaci celou polévat. Ve skrytu duše jsem jen doufal, že jste všichni dobří řidiči a s touto lstí od Ivoše si poradíte. Dalším úkolem bylo kuchání „sivenů“. K tomu jsem zde již dával foto. Kdyby šlo jen o pejsky, tak bych to přešel jen tou fotkou, ale co se dělo v kuchyni mistra pupáka, to jsem raději fotil jen jako paparazzi. S tím souvisí i další foto. Není pravdou, že Toulovec je abstinent a že s pupákem pijí jen mlýčko. Jsou to jen záměrně stvořené fabulace, které mají zakrýt bílé myšky všude kolem nich. Prosím nevěřte ničemu s čím Vás budou chtít tyto individua obalamutit. Raději na tomto místě přeruším své poznatky s VV a popřeji Vám, abyste to strávili, protože tohle je jen střípek toho co se skutečně na té chatě seběhlo. Věřte, že v budoucnu Vám přinesu další díl pravé tváře Toulovce a jeho skupiny.

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img6368.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img6369.jpg
Neděle 5. března 2006 ve 22:16® HaD
HaD

Rendy> tak zkus příště

Neděle 5. března 2006 ve 21:32® Rendy

HaD> blešivce jsem nezkoušel , na lury nic , nakonec přeci jenom siven na zlatohlavou nymfu , do mušek se jim nechtělo , spíš to šlo na gumy ,celkem jsem jich přemluvil jedenáct , většinou siveny , dva duháky a jednu marénu

Sobota 4. března 2006 v 18:35@ Buko

Dědek, teď to hoď do mražáku.Vyřešíne to v pondělí.

Sobota 4. března 2006 v 18:32@ Buko

Dědek: ICQ nebo Skype, toto by bylo slohové cvičení.

Sobota 4. března 2006 v 17:23® Dědek
Dědek

:-)) ) čekal jsem s jakýma pí… kdo přijde. Pife, jsi první. Bažant, koroptev, kačer – předcházím dalším doplňujícím inteligentním nápadům.

Sobota 4. března 2006 v 17:19® pif
pif

Dědek> uvařit-:)

Sobota 4. března 2006 v 17:13® Dědek
Dědek

Dostal jsem celá křídla, co s nima mam udělat,aby to nesmrdělo?

Sobota 4. března 2006 ve 12:30® Zcuter
Zcuter

nakolik to ted bere na mouchu…(jen tak se zajimam.....o muchu moc zajem nemam …ale zajimam se…)

Sobota 4. března 2006 ve 12:07® HaD
HaD

Rendy> kamarád uspěl na dírkách na siveny s „mega tučným“ blešivcem

Pátek 3. března 2006 ve 23:09® Rendy

Chumelí , vody jsou zamrzlé , tak jsem nastrojil starý štípaný muškařský bambus , navázal lury a jedu je zítra cáchat do dirky . Tři kousky dirkových lur jsem přiložil .Olova mají v sobě že jsou jako kameny alespoň ty na obrázcích , jinak jsem připravil i kolekci nezatíženou , budu zkoušet .

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img6340.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img6341.jpgfoto/diskuze/muskareni/2006/th-img6342.jpg
Pátek 3. března 2006 v 18:08® Medvěd
Medvěd

parmenides> poslal jsem Ti mail

Pátek 3. března 2006 v 16:59® parmenides

jaryn + vsicjhni ostatni: poslete mi vase adresy kam mam poslat to vazani

Pátek 3. března 2006 ve 14:26® jiris
jiris

iceman – 2–5

Pátek 3. března 2006 ve 14:24® Prutos
Prutos

HaD> To je určitě tim jeho spešl dipem ;-)

Pátek 3. března 2006 ve 14:16® Milky
Milky

iceman> radost – velikost č.10. !!!! :o)

Pátek 3. března 2006 ve 14:16® Bosanac

toulovec: dostal jsi mail s fotkama , jen jso 4 ale moc jsem toho nenafotil .