Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 27. února 2006 v 11:02® pupak

fikus> ty si priste nahnahnej tu babovku do flasky . . .

Pondělí 27. února 2006 v 11:01® pupak

Dědek> priste te hodim ke stenatku prez plot a uvidime jak se budes tvarit jestli budes taky delat . . . Jééééééééééééééé, já se bavím,hehehechuchcu­blééééééé

Pondělí 27. února 2006 v 10:59® fikus
fikus

Dědek> jak moc se vykoupal to nevím, ale ráno dostal ještě průjem a jak se nemohl hýbat, tak měl ještě navíc problémy s doběhem v čase..

Pondělí 27. února 2006 v 10:59® pupak

4all: jsem od prirody zamlkly, premyslivy a plachy clovek vse co napsala o me a udajnem stenatku ta krysa toulovec se netaklada na pravde, jednalo se o velmi zuriveho a vztekleho psa, ktery mel urcite ptaci chripku a kdyz uvidel ze i ja mam na louce ptaka venku tak se me snazil dohnat a nakazit mi meho ptaka , , ,

Pondělí 27. února 2006 v 10:58® Dědek
Dědek

Jééééééééééééééé, já se bavím,hehehechuchcu­blééééééé

Pondělí 27. února 2006 v 10:58® toulovec
toulovec

Dědek> ne, bylo to na kluzišti pod okny

Pondělí 27. února 2006 v 10:57® Dědek
Dědek

fikus> ale,ale už to leze ven. Tak on se i vykoupal?

Pondělí 27. února 2006 v 10:56® toulovec
toulovec

dědek: ano pochopil jsi velice dobře, leč to hrozně velké a zuřivé štěně bylo vyprovokováno pupákovým „HAF, HAF“ , leč pupák nevěděl že zahafal „hele pojď si hrát“ a štěně rozumělo dobře. I vydalo se za volajícím, leč volající zpanikařil, jal se prchat před rozlícenou šelmou, podklouzly mu kecky a narazil si prdel. Dál už je to známá písnička: psi se na něj sběhli, koledu mu snědli

Dědek>

Pondělí 27. února 2006 v 10:56® fikus
fikus

Dědek> jo, jak spadl, tak pod ním praskl i ten led co na něm uklouzl…

Pondělí 27. února 2006 v 10:55® Medvěd
Medvěd

dědek:přesně tak

Pondělí 27. února 2006 v 10:49® Dědek
Dědek

MEDVED> už jsem je sjel, ale můžu se jenom domýšlet, že pupaka napad hrozně velkej a zuřivej pes a on, když před ním utíkal, narazil si pr…el. Pochopil jsem dobře?

Pondělí 27. února 2006 v 10:46® Dědek
Dědek

HaD : chválím za zprovoznění ecyklopedie s muchama. Máš tolik fotek, že by jsi jí mohl zaplnit. Pokud ti mohu nějak pomoct s tím kvantem, dej vědět. Na jednoho je toho moc, ivo se určitě taky přidá.

Pondělí 27. února 2006 v 10:43® Medvěd
Medvěd

dědek:tak moc zase nemůžu.Projeď si příspěvky z neděle

Pondělí 27. února 2006 v 10:35® Dědek
Dědek

MEDVED> mrzí mě, že jsem o tu zábavu přišel.Kdybych to tušil, zůstal jsem do neděle. Tak to trochu rozmázni, at má ta fousatá bandaska taky nějakou ostudu :-)) )

Pondělí 27. února 2006 v 10:34® Medvěd
Medvěd

Dědek:když tě bude Pupák otravovat,tak zaštěkej.uvidíš tu změnu

Pondělí 27. února 2006 v 10:31® Dědek
Dědek

toulovec : je mi smutno, jsem tak hodnej a ty jsi na mě taková svi…ě.Horší chování má už jenom pupak.

Pondělí 27. února 2006 v 10:05® toulovec
toulovec

Dědek> se neomlouvej, my byli rádi že jste konečně vypadli :o))))))))))

Pondělí 27. února 2006 v 9:55® Dědek
Dědek

All : můj odjezd se odehrál neplánovaně rychle, když jsme sli vytlačit první auto. Abychom neotravovali za hodinu znova, odjeli jsme tedy narychlo všichni, kteří to měli v plánu. Tímto se vám omlouvám.

Pondělí 27. února 2006 v 9:50® Milky
Milky

Zatím se neozval Hraji – asi mu Jiris vyhučel díru do hlavy!

Pondělí 27. února 2006 v 9:38® toulovec
toulovec

pupák: HAF

Pondělí 27. února 2006 v 9:38® toulovec
toulovec

Jo a ještě něco. Tomu vlčákovi, co vzbudil paniku v pupákovi, tak to je opravdu velice milé a přítulné štěňátko. Myslím že mu je tak 4–5 měsíců. Von je pupák hroznej srab, on by se lekl i koťátka.Tento příspěvek byl 27.2.2006 v 08:43 editován administrátorem toulovec

Pondělí 27. února 2006 v 9:34® Medvěd
Medvěd

Toulovec:myslím,že HaD bude mít fotek poustu.Bohužel jen z pátku.Poté co půjčil aparát Jirisovi,tak mu na jeho mnoha bitových kartách určitě nezbylo na sobotu místo

Pondělí 27. února 2006 v 9:30® toulovec
toulovec

ještě bych si dovolil požádat o něco. Díky svému pracovnímu nasazení při péči o Vás jsem nějak opomněl fotit a nemám jedinou fotku, nenašel by se nějaký dobrovolník co fotil, že by mi poslal CD s fotkama????

Pondělí 27. února 2006 v 9:22® toulovec
toulovec

Takže jsem se konečně dostal k netu, dovolte abych Vám všem poděkoval za pomoc. Nebudu Vás jmenovat, nerad bych na někoho zapomněl, ale hlavně ti co se podíleli na vaření, úklidu nádobí a podobně. Důležitý je, že se Vám tam líbilo.

Pondělí 27. února 2006 v 0:10® HaD
HaD

CeP> sežraly se za večer a noc čtyři takovýhle nálože…jojo, živáňská je živáňská :-)

Neděle 26. února 2006 ve 23:57® CeP
CeP

HaD> nadhera. ja vopravdu negda zajedu do tabora na vecu..

Neděle 26. února 2006 ve 23:54® HaD
HaD

CeP> to je dílo našeho Zdenečka

Neděle 26. února 2006 ve 23:51® CeP
CeP

BigSteak> to vypada moooc zajimave…

all: gdo to spachal a jak se to vyrabi? taky bych prubnul…pls…

Neděle 26. února 2006 ve 23:43® HaD
HaD

VÁŽENÍ PŘÁTELÉ MUŠKAŘI, KU PŘÍLEŽITOSTI VÁZACÍHO VÍKENDU JSME SPUSTILI ENCYKLOPEDII MUŠEK. BUDU MOC RÁD, KDYŽ JI NAPLNÍTE MNOŽSTVÍM MUŠEK. POKUD SI CHCETE DÁT NA FOTOGRAFIE NAPŘ. KONTAKT, NENÍ V TOM ŽÁDNÝ PROBLÉM.

Neděle 26. února 2006 ve 23:25® Medvěd
Medvěd

Kruci,že se tam Ivoš nebojí,když tam běhají takový besie